Skip to content
Faqja kryesore » Dhëmbët » Whitify strips – Zbardhues i shiritave të dhëmbëve. Ne kontrollojmë se si funksionojnë. Shqyrtime dhe efekte!

Whitify strips – Zbardhues i shiritave të dhëmbëve. Ne kontrollojmë se si funksionojnë. Shqyrtime dhe efekte!

5/5 - (22 votes)
Whitify Strips - Grua që buzëqesh

Çdo ditë përdorni pastë dhëmbësh për t’i pastruar mirë, për t’u kujdesur për higjienën orale, e megjithatë pasojat janë ende larg ideales? Dhëmbët nuk janë të bardhë si bora dhe ngjyra e tyre është e dukshme dhe po pyet veten se çfarë po bën gabim? Nëse është me të vërtetë rasti që të ruani higjienën e përditshme gojore, atëherë meritoni lavdërime. Megjithatë, duhet të dini se pastë dhëmbësh që reklamohen në televizor, dhe që i përdorim më shpesh, nuk kanë veti zbardhëse, dhe nëse e bëjnë këtë, atëherë shumë të papërfillshme dhe është e vështirë të shohësh ndonjë efekt. Shpesh ato janë shumë të efektshme kur bëhet fjalë për pastrimin, por këtu mbaron veprimi i tyre. Pra, kemi mbetur vetëm me lyerje profesionale në zyrën e dentistit? Mos e bëj medoemos. Kjo është një mënyrë efektive, të cilën unë gjithashtu rekomandoj, por vetëm nëse ju mund të përballojë atë, dhe zgavrat tuaja ose defektet në dhëmbët tuaj janë me të vërtetë të mëdha.

Megjithatë, nëse dëshironi të provoni diçka që përshtatet në një buxhet shumë më të vogël, ju mund të jeni të interesuar në produktin – Whiteify Strips whitening strips. Kohët e fundit, vijat e bardhësimit kanë fituar popullaritet të madh dhe për këtë vendosa t’i njoh më nga afër dhe të shpreh mendimin tim për to. Në pjesën e mëtejshme të artikullit, ai do të paraqesë saktësisht se çfarë janë, çfarë efektesh sjellin, çfarë thonë klientët për ta në Internet dhe nëse ia vlen t’i testosh.

Shiritat e bardhësimit të dhëmbëve Whiteify Strips – How They Work? Efektet e aplikimit

Whitify Strips – shirita bardhësues që mund të sigurojnë një buzëqeshje të bardhë bore në pak ditë. Ato e bazojnë efektshmërinë e tyre në përbërësin aktiv, i cili përdoret në zyrat dentare. Ato ndikojnë në mënyrë efektive në çngjyrimet që vijnë si pasojë e pirjes së kafesë, çajit, pirjes së cigareve ose konsumimit të substancave të tjera që ngjyrojnë. Efektet e përdorimit janë të dukshme pothuajse menjëherë, por sa më sistematik të jemi në veprimet tona, aq më të mira rezultate mund të arrijmë. Megjithatë, në periudhën nga 7-14 ditë, ne mund të ndryshojmë ngjyrën e dhëmbëve me deri në 7 ton.

Përdorimi i Whitify Strips është shumë i thjeshtë dhe nuk duhet të shkaktojë probleme. Rripi duhet të vendoset mbi dhëmbët e poshtëm dhe të shtypet me shumë kujdes, në mënyrë që t’u përmbahet të gjithë dhëmbëve. Veprimi përsëritet në të njëjtën mënyrë për dhëmbët e sipërm. Pas aktiviteteve të kryera, duhet të presësh 30 minuta, pa ngrënë ushqim ose pa pirë. Pasi të kalojë periudha 30-minutëshe, mund t’i heqim shiritat nga goja dhe ta nxjerrim mirë gojën me ujë të ngrohtë. Larja e gojës duhet të kryhet me shumë kujdes në mënyrë që të hiqen plotësisht mbetjet e xhelit. Efektet e përftuara mund të kontrollohen me ndihmën e testuesit special të përfshirë në paketë, të cilat kanë një shkallë të nuancave të dhëmbëve.

Rripa të ëithit (Shirita —)

Whitify Strips – pse dhe kur ia vlen t’i përdorësh?

Whitify Strips mund të na japë efekte të ngjashme me ato të siguruara në zyra të specializuara dentare. Megjithatë, ndryshimi është se ne mund ta kryejmë vetë procedurën dhe kostot janë përfundimisht më të ulta. Përveç kësaj, gjatë trajtimit me Whitify Strips, emli i dhëmbëve nuk është i ekspozuar ndaj rrezikut të irritimit. Falë kësaj, mund të jemi të sigurt se nuk do të ketë ndjeshmëri ndaj dhëmbëve. Trajtimet duhet të përdoren kur vërejmë ndonjë çngjyrim në dhëmbë ose kur duam vetëm të kemi dhëmbë më të shëndetshëm e më të bardhë. Siç u përmend më sipër, ky është një trajtim i sigurt dhe mund të përsëritet.

Shirita të lyer me dhëmbë

A janë të sigurta Uitify Strips? Efektet anësore

Shiritat e zbardhjes së dhëmbëve janë të sigurta dhe nuk janë raportuar efekte anësore. Prodhuesi nuk rekomandon përdorimin e produktit nga njerëzit që mbajnë mbajtëse në dhëmbë dhe ata që kanë të ashtuquajtura kurora dentare. Sa për mbushjet në dhëmbë – nuk ka contraindications, ju mund të përdorni rripa pa ndonjë shqetësim. Ato nuk ndikojnë për keq në eamel dhe nuk shkaktojnë acarim të çamçakëzëve.

Rreshti i Whitify Strips. Çfarë përmbajnë?

Përbërësit e përfshirë në Whitify Strips janë:

  • Karbomer
  • Bikarbonate natriumi
  • Hidrooksid natriumi
  • Glicerinë
  • Çamçakëz celuloze
  • Akua
  • Propilene Glycol
  • PVP
  • Menthol

Whitify Strips opinione, forum, komente. Çfarë thonë klientët?

Dhëmbët e mi nuk ishin të çngjyrosur dhe as nuk kisha ndonjë zgavër. Megjithatë, nuk më pëlqente hija e tyre. Ishte "e mërzitshme". Vendosa të provoja Whitify Strips me rekomandimin e një miku dhe më duhet të them se pas disa ditësh arrita të shndrit në mënyrë të konsiderueshme ngjyrën e dhëmbëve, kështu që qëllimi u bë!
Dhurues
I urrej vizitat tek dentisti. Më streson shumë dhe i shmang sa më shumë që mundem. Prandaj, isha shumë i kënaqur me faktin që trajtimi me Whitify Strips mund të kryhet vetë. Në këtë pikë, unë jam në fillim të testimit të shiritave, por unë tashmë kam vënë re përmirësimet e para. Çngjyrimi në dhëmbë është zhdukur, por do të doja të arrija efektin e dhëmbëve edhe më të bardhë, kështu që do të më duhet të përsëris trajtimin. Do të të informoj për efektet!
Dorisa

Ku të blesh Uitify Strips? Farmaci çmimi, dyqan

Unë gjithmonë rekomandoj përdorimin e faqes zyrtare të prodhuesit dhe kjo është edhe rasti këtu. Ne do të gjejmë çmimet më të mira atje, dhe përveç kësaj, shpesh mund të gjejmë promovime që zakonisht janë shumë tërheqëse. Duke përdorur një burim të besuar, nuk të duhet të pyesësh veten nëse do ta marrësh produktin origjinal apo një fallco. Për fat të keq, në internet dëgjojmë gjithnjë e më shumë për mashtrimet, kështu që ia vlen të jemi të kujdesshëm.

Përmbledhje – opinion i ekspertëve

Whitify Strips ju lejon të arrini një rezultat të ngjashëm me atë të sjellë nga zbardhja profesionale e dhëmbëve në zyrën e dentistit. Procesi i zbardhjes është shumë i thjeshtë për t’u kryer dhe plotësisht i sigurt. Duke marrë parasysh të gjithë faktorët në lidhje me përbërjen, efektet e përdorimit dhe se si klientët flasin për Whitify Strips, mund të them se ky është një produkt që ia vlen të rekomandohet. Më duket se, nëse është e mundur të kujdesesh për dhëmbët pa pasur nevojë të përfshish një dentist, ia vlen ta provosh.