Skip to content
Начална страница » Tenner » Whitify Strips – Whitening Tooth Strips. Vi sjekker hvordan de fungerer. Anmeldelser og effekter!

Whitify Strips – Whitening Tooth Strips. Vi sjekker hvordan de fungerer. Anmeldelser og effekter!

Whitify Strips - uśmiechnięta kobieta

Hver dag du bruker tannkrem for å rengjøre dem grundig, tar du vare på munnhygienen, og likevel er resultatene langt fra perfekte? Tennene er ikke snøhvite og misfarging er synlig på dem, og du lurer på hva du gjør galt? Hvis det er sant at du følger daglig munnhygiene, så fortjener du ros. Du må imidlertid vite at tannkremene som annonseres på TV og som vi bruker oftest ikke har blekende egenskaper, og hvis de gjør det, er de svært ubetydelige og det er vanskelig å se noen effekter. De er ofte svært effektive når det kommer til grundig rengjøring, men handlingen deres slutter der. Så, er det bare profesjonell bleking på tannlegekontoret? Ikke nødvendigvis. Dette er en effektiv måte, som jeg også anbefaler, men bare hvis du har råd, og hull eller feil på tennene er virkelig store.

Men hvis du har lyst til å prøve noe som passer i et mye mindre budsjett, kan du være interessert i produktet – Whitify Strips whitening strips. Nylig har blekestrimler fått stor popularitet, og det er derfor jeg bestemte meg for å bli nærmere kjent med dem og si min mening om dem. Senere i artikkelen vil jeg presentere nøyaktig hva de er, hvilke effekter de gir, hva kunder sier om dem på Internett og om det er verdt å teste dem.

Whitify Strips tannblekingsstrips – Hvordan fungerer de? Effekter av påføring

Whitify Strips – blekestrimler som kan gi et snøhvitt smil på få dager. De baserer sin effektivitet på den aktive ingrediensen som brukes på tannlegekontorer. De påvirker effektivt misfarging som følge av å drikke kaffe, te, røyking eller inntak av andre stoffer som farger emaljen. Effektene av bruk er synlige nesten umiddelbart, men jo mer systematiske vi er i våre handlinger, jo bedre resultater kan vi oppnå. Men i perioden fra 7-14 dager kan vi endre fargen på tennene med opptil 7 nyanser.

Bruken av Whitify Strips er veldig enkel og bør ikke forårsake noen problemer. Strimlen skal legges over de nedre tennene og trykkes veldig forsiktig slik at den fester seg til alle tenner. Vi gjentar prosedyren på samme måte for de øvre tennene. Vent 30 minutter etterpå uten å spise eller drikke. Etter at perioden på 30 minutter har gått, kan du fjerne stripsene fra munnen og banke grundig på munnen med varmt vann. Å skylle munnen bør være veldig grundig for å fjerne eventuelle gelrester helt. De oppnådde resultatene kan kontrolleres ved hjelp av spesielle testere inkludert i pakken, som har en tannfargeskala.

Whitify Strips -produkt

Whitify Strips – hvorfor og når bør du bruke dem?

Whitify Strips kan gi oss effekter som ligner på de som oppnås på spesialiserte tannlegekontorer. Forskjellen er imidlertid at vi kan gjennomføre prosedyren selv, og kostnadene er mye lavere. I tillegg, under behandlingen med Whitify Strips, er ikke tannemaljen utsatt for risiko for irritasjon. Takket være dette kan vi være sikre på at tennene ikke blir overfølsomme. Behandlingene er verdt å bruke når vi merker litt misfarging på tennene, eller når vi bare ønsker å ha sunnere og hvitere tenner. Som nevnt før er det en trygg behandling og kan gjentas.

Whitify Strips - kontrola zębów

Er Whitify Strips trygge? Bivirkninger

Tannblekingsstrimler er trygge og ingen bivirkninger er rapportert. Produsenten anbefaler ikke bruk av produktet av personer som har tannregulering på tennene og de som har s.k. tannkroner. Når det kommer til fyllinger i tennene – det er ingen kontraindikasjoner, du kan bruke stripene uten bekymringer. De påvirker ikke emaljen negativt og forårsaker ingen irritasjon av tannkjøttet.

Whitify Strips-sammensetning. Hva inneholder de?

Ingrediensene som er inkludert i Whitify Strips er:

  • Karbomer
  • Natrium bikarbonat
  • Natriumhydroksid
  • Glyserin
  • Cellulosegummi
  • Aqua
  • Propylenglykol
  • PVP
  • Mentol

Whitify Strips anmeldelser, forum, kommentarer. Hva sier kundene?

Tennene mine var verken misfargede eller hadde hull. Imidlertid likte jeg ikke skyggen deres. Det var «kjedelig». Jeg bestemte meg for å prøve Whitify Strips etter anbefaling fra vennen min, og jeg må si at etter noen dager klarte jeg å lysne opp fargen på tennene mine betydelig, så målet er gjort!
DawcIo
Jeg hater å gå til tannlegen. Det stresser meg mye og jeg unngår dem så mye jeg kan. Derfor var jeg veldig fornøyd med at behandlingen med Whitify Strips kan gjøres selv. På dette tidspunktet er jeg i begynnelsen av å teste stroppene, men jeg har allerede lagt merke til de første forbedringene. Misfargingen på tennene har forsvunnet, men jeg vil gjerne oppnå effekten av enda hvitere tenner, så jeg må gjenta behandlingen. Jeg vil informere deg om effektene!
Dorissa

Hvor kan jeg kjøpe Whitify Strips? Pris apotek, butikk

Jeg anbefaler alltid å bruke den offisielle nettsiden til produsenten, og dette er også tilfelle her. Vi finner de beste prisene der, og i tillegg kan vi ofte finne kampanjer, som vanligvis er veldig attraktive. Når du bruker en pålitelig kilde, trenger du ikke lure på om du vil motta et originalt produkt eller en forfalskning. Dessverre høres flere og flere svindel på Internett, så vær forsiktig.

Sammendrag – Ekspertuttalelse

Whitify Strips lar deg oppnå et resultat som ligner på profesjonell tannbleking på et tannlegekontor. Blekingsprosessen er veldig enkel og helt trygg. Tatt i betraktning alle faktorene angående sammensetningen, effekten av bruk og hvordan kundene sier om Whitify Strips, kan jeg si at det er et produkt som er verdt å anbefale. Det virker for meg som om det er mulig å ta vare på tennene uten å involvere en tannlege, er det verdt å prøve.


Sending
User Review
5 (16 votes)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.