Skip to content
Faqja kryesore » Politika e privatësisë

Politika e privatësisë

Kush jemi ne

Adresa jonë e internetit është: https://new-eclub.com

Çfarë të dhënash personale mbledhim dhe pse i mbledhim ato

Komentet

Kur një vizitor i faqes në internet lë një koment, ne mbledhim të dhënat e dukshme në formularin e komentimit, si dhe adresën IP të vizitorit dhe nënshkrimin e shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e postës së padëshiruar.

Një varg anonim i krijuar nga adresa juaj e emailit (i ashtuquajturi hash) mund t’i dërgohet shërbimit Gravatar për të kontrolluar nëse po e përdorni. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është e disponueshme këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas miratimit të komentit tuaj, fotografia juaj e profilit është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

Media

Nëse jeni përdorues i regjistruar dhe ngarkoni fotografi në faqen tuaj, duhet të shmangni ngarkimin e fotove me etiketat e vendndodhjes EXIF. Vizitorët në faqen e internetit mund të shkarkojnë dhe lexojnë të dhënat e plota të vendndodhjes nga fotot në uebfaqe.

Format e kontaktit

Biskota

Nëse lini një koment në faqen tonë të internetit, do të jeni në gjendje të zgjidhni opsionin e ruajtjes së emrit, adresës së emailit dhe adresës së faqes tuaj në cookie, falë të cilave informacioni i mësipërm do të plotësohet me lehtësi kur shkruani komente të mëtejshme. Këto biskota do të zgjasin për një vit.

Nëse vizitoni faqen e identifikimit, ne do të krijojmë një cookie të përkohshme për të kontrolluar nëse shfletuesi juaj pranon cookie. Kjo cookie nuk përmban të dhëna personale dhe do të hidhet poshtë kur të mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur identifikoheni, ne gjithashtu krijojmë disa cookie të nevojshme për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe opsionet e zgjedhura të ekranit. Kukit e hyrjes zgjasin dy ditë, dhe skedarët e opsioneve të ekranit zgjasin për një vit. Nëse zgjidhni opsionin “Më kujto”, identifikimi do të skadojë pas dy javësh. Nëse dilni nga llogaria juaj, cookie-t e hyrjes do të fshihen.

Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përmban asnjë të dhënë personale, ai thjesht tregon ID-në e artikullit që sapo keni redaktuar. Skadon pas 1 dite.

Përmbajtje e integruar nga faqet e tjera të internetit

Artikujt në këtë sajt mund të përmbajnë përmbajtje të integruar (p.sh. video, fotografi, artikuj, etj.). Përmbajtja e integruar nga faqet e tjera të internetit sillet në një mënyrë të ngjashme sikur përdoruesi të ketë vizituar drejtpërdrejt një uebsajt specifik.

Sajtet mund të mbledhin informacione rreth jush, të përdorin skedarë kuki, të bashkëngjisin sisteme shtesë të gjurmimit të jashtëm dhe të monitorojnë ndërveprimet tuaja me materialin e integruar, duke përfshirë ndjekjen e ndërveprimeve tuaja me materialin e integruar nëse keni një llogari dhe jeni identifikuar në atë sajt.

Me kë ndajmë të dhënat

Për sa kohë i ruajmë të dhënat tuaja

Nëse lini një koment, përmbajtja dhe meta të dhënat e tij mbahen për një kohë të pacaktuar. Falë kësaj, ne jemi në gjendje t’i njohim dhe miratojmë automatikisht komentet e mëvonshme, pa i dërguar ato te çdo moderim.

Për përdoruesit që janë regjistruar në faqen tonë të internetit (nëse ka), ne ruajmë gjithashtu informacionin personal të futur në profil. Të gjithë përdoruesit mund të shikojnë, modifikojnë ose fshijnë informacionin e tyre personal në çdo kohë (përveç emrit të përdoruesit, i cili nuk mund të ndryshohet). Administratorët e faqes në internet mund të shikojnë dhe modifikojnë gjithashtu këtë informacion.

Çfarë të drejtash keni mbi të dhënat tuaja

Nëse keni një llogari përdoruesi ose keni shtuar komente në këtë sajt, mund të kërkoni dërgimin e një skedari me një grup të eksportuar të të dhënave tuaja personale në zotërimin tonë, duke përfshirë të gjitha ato të ofruara nga ju. Ju gjithashtu mund të kërkoni që ne të fshijmë çdo të dhënë personale që mbajmë për ju. Kjo nuk përfshin asnjë të dhënë që ne jemi të detyruar të mbajmë për qëllime administrative, ligjore ose sigurie.

Ku i dërgojmë të dhënat tuaja

Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen nëpërmjet një shërbimi të automatizuar të zbulimit të spamit.