Skip to content
Faqja kryesore » Rreth nesh

Rreth nesh

Ne jemi një grup miqsh që ndjemë dëshirën për t’u zhvilluar dhe për të bërë diçka së bashku! Me këtë iniciativë, u krijua kjo faqe interneti, ku ne përshkruajmë dhe rishikojmë suplementet individuale dietike. Ne do të drejtojmë gjithashtu një “qoshe” ku do të publikohen këshilla dhe truket për një mënyrë jetese të shëndetshme. Ne përpiqemi të ofrojmë sa më shumë informacion të jetë e mundur që mund të jetë i dobishëm për ju dhe t’jua bëjë jetën më të lehtë. Nëse keni një ide që ne mund ta zbatojmë dhe do të ishte e dobishme për lexuesit tanë, ju lutemi na jepni disa këshilla! Shkurtimisht për ne:


Piotr
Piotr Stela – seksologu

Emri im është Piotr Stela. Me profesion jam seksologe. Për disa vite unë drejtova praktikën time ku jepja këshilla për seksualitetin mashkullor dhe femëror. Nuk është vetëm puna ime, por edhe një hobi, ndaj vendosa të krijoj këtë faqe interneti me miqtë e mi për të zhvilluar pasionin tim, dhe në një farë mënyre të ndihmoj njerëzit që kanë nevojë.


Malwina Lemp – i diplomuar për studime mjekësore

Unë quhem Malwina Lemp dhe jam i diplomuar në mjekësi. Edhe si fëmijë më interesonte shumë se si funksionon trupi i njeriut. Doja të dija fjalë për fjalë gjithçka që përbëhet, si funksionojnë organet individuale dhe gjëja më interesante për mua ishte se si të kujdesesha siç duhet për shëndetin tim. Kam kërkuar përgjigje për pyetjet e mia gjatë gjithë shkollimit tim dhe jam ende në kërkim të tyre, prandaj vendosa të përfshihem në krijimin e këtij projekti në mënyrë që të ndaj përvojat e mia me të tjerët dhe të fitoj njohuri të reja rreth suplementeve dietike dhe mënyrë jetese të shëndetshme vetë.


Adam Wosek – dietolog, trajner personal

Përshëndetje, unë jam Adam Wosek. Jam diplomuar për dietologji dhe aktualisht jam trajner personal. Si adoleshente kam luftuar me problemet e mbipeshës dhe kjo ka qenë arsyeja kryesore që më ka çuar drejt dietologjisë. Duke kërkuar ndihmë për veten time, mësova gjithnjë e më shumë për të dhe më në fund vendosa të studioj në këtë fushë. Gjatë këtyre pak viteve të kaluara në këtë mjedis, mësova shumë dhe mbi të gjitha, njoha shumë suplemente dietike që kanë një efekt të dobishëm në trupin tonë. Fatkeqësisht, ka edhe disa që janë të pafavorshme, ndaj vendosa që kjo faqe interneti të ishte vendi i duhur për të ndarë njohuritë e mia.


Klaudia – kozmetologu

Emri im është Klaudia Dawska. Unë jam një kozmetolog. Edhe kur isha adoleshente, vura re një interesim të madh tek vetja për mundësitë e mjekësisë estetike. Fillimisht i kam zhvilluar interesat në shkollë dhe më pas vendosa të studioj. Siç doli, ishte një zgjedhje e shkëlqyer. Jam shumë i lumtur që puna ime është pasioni im dhe gjëja më e mirë për të është se mund t’i ndihmoj njerëzit. Është një ndjenjë e mrekullueshme kur mund t’i japësh dikujt gëzim!