Skip to content
Faqja kryesore » Dhëmbët » Whitify – Kit për zbardhjen e dhëmbëve. Ne kontrollojmë se si funksionon dhe nëse është efektiv

Whitify – Kit për zbardhjen e dhëmbëve. Ne kontrollojmë se si funksionon dhe nëse është efektiv

5/5 - (24 votes)

Përshtypja e parë është gjithmonë më e rëndësishmja dhe të gjithë do të donin të kishin një buzëqeshje të bardhë bore. Pra, si mund të kujdeseni për dhëmbët tuaj? Vendosëm të testonim setin për vetë-zbardhje dhëmbësh – Whitify. Kontrolloni se cilat janë efektet dhe nëse ia vlen të blihet.

Grua e qeshur me uitify

Pamja vizuale dhe prania kanë qenë gjithmonë të rëndësishme, por kohët e fundit ka qenë edhe më e dukshme. Njerëzit përpiqen vazhdimisht për përsosmëri. Ato përmirësojnë pamjen e trupit, përdorin trajtime të shumta të specializuara. Sallonet e bukurisë po zhvillohen me shpejtësi dhe bashkë me to edhe kërkesat e tjera për bukurinë tonë. Është e njëjta gjë me buzëqeshjen tonë. Është buzëqeshja që është kryesisht përgjegjëse për “përshtypjen e parë” dhe për mënyrën se si njerëzit na perceptojnë. Prandaj, nuk është për t’u habitur që të gjithë duan që ajo të jetë e shëndetshme dhe e bukur. Pra, si e arrin këtë synim? Mendimi i parë më vjen në mendje është një zyrë dentare. Ky është, natyrisht, një pohim i saktë, sepse askush nuk do të kujdeset për shëndetin tonë aq mirë sa një specialist në fushën e tij. Ka edhe mënyra të tjera që mund të përmirësojnë pamjen e buzëqeshjes sonë dhe ndoshta janë një zgjidhje shumë më e lirë. Sot do të testojmë kutinë e zbardhjes së dhëmbëve. Do të kontrollojmë se si funksionon dhe çfarë efektesh mund të presim.

Whitify – çfarë është ajo? Kur janë efektet? Çfarë të presim?

Shiritat e bardhësimit janë një teknikë moderne që ju lejon të zbardhni dhëmbët në mënyrë efektive për 6 ditë pa u larguar nga shtëpia juaj. Pas kësaj kohe, do të shohim efektet e para të qarta. Sigurisht, rekomandohet që të vazhdojë procesi i zbardhjes dhe ta trajtojë këtë aktivitet si një prophylaxis normale. Prandaj, që të marrim rezultatet më të mira, nuk mund të harrojmë higjienën e përditshme për t’u kujdesur për shëndetin oral.

Xheli përmban, m.in, sodë buke. Shtimi i ekstrakteve natyrore, si lëngu i gjetheve të aloe veras ose ekstrakti i farës së shegës, mbron dhëmbët nga bakteret. Menthol në mënyrë të përkryer freskon frymëmarrjen. Kombinimi i të gjithë përbërësve do të thotë se ju mund t’i zbardhni dhëmbët në një kohë jashtëzakonisht të shkurtër. Çngjyrësimi në dhëmbë do të zhduket shpejt dhe ju do të merrni një buzëqeshje të bardhë!

Uitify

Si të përdorë Whitify?

Përdorimi i Whitify është jashtëzakonisht i thjeshtë dhe intuitiv, dhe më e rëndësishmja, ajo merr vetëm 15 minuta. Çdo gjë bëhet në 5 hapa të thjeshtë:

  1. Laj dhëmbët dhe rinoje gojën.
  2. Lidhni së bashku llambën dhe mbi dhëmbët. Vendosni një sasi të vogël (përafrimi. 1/4 shiringë) xhel zbardhues në kapak. Vendosni mjaft që xheli t’ju mbuloj dhëmbët, por jo çamçakëzët.
  3. Vendoseni kapakun mbi dhëmbë dhe ndizni llambën. Nëse xheli është në kontakt me çamçakëzët, kulloteni në këto vende.
  4. Mbaje mbishtresën në gojë për gjithë kohëzgjatjen e seancës (15 minuta). Gjatë kësaj kohe, mund të bësh atë që të pëlqen: të bësh fizkulturë, të shohësh televizor, të punosh në kompjuter.
  5. Hiqe kapakun, rinoje mirë gojën, shkëpute llambën nga kapaku dhe rinoje mirë.

Çfarë është përfshirë në kit Whitify?

  • Udhëzime për përdorim – përshkruar me hollësi të gjitha elementet e kit, aplikimin dhe informacionin e përgjithshëm të nevojshme për përdorimin e duhur.
  • Veshja fleksibël për dhëmbët – E volitshme për t’u përdorur, duke mos shkaktuar parehati.
  • Llampë LED për të përshpejtuar efektet – aktivizon komponentët e xhelit për të përshpejtuar veprimin
  • Tuba me xhel zbardhues – Në set, prodhuesi përfshin tuba me xhel, të cilat janë të nevojshme kur kryejnë trajtimin.
  • Stencil për hijen e dhëmbëve – I dobishëm në krahasimin e efekteve.
Grua e qeshur me uitify

Vendosur për dhëmbët whitening opinionet Whitify në forum, shqyrtimet. Çfarë thonë përdoruesit?

Përdoruesit theksojnë disa elemente të rëndësishme që e bëjnë Whitify të dallohet në treg për produkte të këtij lloji. Pikërisht, çështja është se ndikon pozitivisht te dhëmbët e ndjeshëm. Përdoruesit e internetit thonë se shumë pastë dhëmbësh ose furçë dhëmbësh shpesh ndikojnë negativisht në eamel dhe kjo është arsyeja pse ata më parë kanë vendosur të zbardhin në zyrën e dentistit, por ky produkt i plotëson pritjet e tyre dhe ata janë të kënaqur. Një aspekt tjetër që u diskutua është se bardhësia e dhëmbëve duket shumë e natyrshme. Shpesh ndodh që në televizor ka njerëz të famshëm që kanë dhëmbë të bardhë bore, por duket kaq artificiale, saqë ndonjëherë është komike.

Të blije ku të bleje? Farmaci çmimi, dyqan

Ne gjithmonë ju këshillojmë të përdorni një burim të besueshëm, dhe i tillë është padyshim faqja zyrtare e prodhuesit. Duke blerë atje, ne jemi të sigurt se produkti që porosisim do të jetë origjinal dhe nuk do të jetë një zëvendësim. Përfitimet shtesë janë të tilla që prodhuesi shpesh përdor promovime dhe ne kemi një shans për të bërë një blerje me një çmim shumë të favorshëm. Ne gjithashtu mund të përdorim formularin e kontaktit, si dhe informacion shtesë në lidhje me produktin, i cili është përfshirë në faqen zyrtare të internetit.


FAQ – Pyetjet e bëra më shpesh

A do t’i bëjë Whitify dhëmbët e mi më të ndjeshëm?

Disa njerëz mund të përjetojnë ndjeshmëri të lehtë, por kjo ndjenjë duhet të largohet shpejt. Kjo zakonisht ndodh tek njerëzit që kanë smalt shumë të dobët.

A i largon Whitify njollat e shkaktuara nga kafeja, çaji apo vera?

Po. Ky lloj ngjyrosjeje mund të trajtohet pa shumë probleme.

Sa zgjat trajtimi?

Whitify duhet të përdoret për 6 ditë, 15 minuta secila.

A duhet të përsëriten trajtimet? Nëse po, sa shpesh?

Kjo varet nga predispozita individuale. Nëse vëreni se dhëmbët tuaj janë zbardhur sërish, mund ta përsërisni trajtimin. Mesatarisht, klientët e përsërisin trajtimin çdo 3-6 muaj.

A duhet t’i laj dhëmbët pas trajtimit të zbardhimit?

Po, rekomandohet.

A janë kundërindikacionet kurorat apo kordat dentare?

Po, në të dyja rastet Whitify nuk duhet të përdoret.

Përmbledhje – opinion i ekspertëve

Siç mund të shihet nga efektet që ne mund të marrim dhe opinionet e përdoruesve që tashmë kanë testuar Whitify, ne mund të pohojmë pa mëdyshje se ky është një produkt i denjë për vëmendje. Duke krahasuar çmimet me trajtimet në klinikat e specializuara, Whitify gjithashtu fiton këtë konkurs. Jam doktor nga arsimi dhe shoh me habi të madhe zhvillimin e mjekësisë, shtesave dhe pajisjeve që na mbështesin në funksionimin e përditshëm. Vetëm disa vjet më parë, nuk mund ta kisha imagjinuar se një pajisje e vogël do të ishte në gjendje të kishte një efekt kaq të dobishëm në buzëqeshjen tonë. Pasi të njihem me Whitify, mund t’ia rekomandoj me ndërgjegje të pastër çdo personi që dëshiron të përmirësojë pamjen e dhëmbëve të tyre. Në të njëjtën kohë, unë gjithashtu dua të theksoj dhe ju kujtoj se është dikush si një dentist ose një dentist dhe janë ata që duhet të kontrollojnë gjendjen e zgavrës sonë orale, dhe pajisje të tilla si llampë led, shiritat e zbardhjes së dhëmbëve, etj. ata duhet të jenë vetëm një shtesë.Kombinimi i këtyre elementeve mund të japë rezultate vërtet të mëdha, kështu që le të kujdesemi për buzëqeshjen në një mënyrë gjithëpërfshirëse.