Skip to content
Hjemmeside » Tenner » Whitify – Tannblekingssett. Vi sjekker hvordan det fungerer og om det er effektivt

Whitify – Tannblekingssett. Vi sjekker hvordan det fungerer og om det er effektivt

4.9/5 - (35 votes)

Førsteinntrykket er alltid det viktigste, og alle ønsker å ha et snøhvitt smil. Så hvordan ta vare på tennene dine? Vi bestemte oss for å teste settet for selvblekende tenner – Whitify. Sjekk hva som er effektene og om det er verdt å kjøpe.

Whitify - uśmiechnięta kobieta

Visuelt utseende og tilstedeværelse har alltid vært viktig, men i det siste har det blitt enda mer synlig. Folk streber hele tiden etter fortreffelighet. De forbedrer kroppens utseende og bruker en rekke spesialistbehandlinger. Skjønnhetssalonger utvikler seg raskt, og med dem våre neste skjønnhetskrav. Det er det samme med smilet vårt. Det er smilet som er hovedansvaret for «førsteinntrykket» og for hvordan folk oppfatter oss. Det er derfor ikke overraskende at alle vil at det skal være sunt og vakkert. Så hvordan oppnår du dette målet? Tannlegekontoret kommer til din første tanke. Dette er selvsagt en korrekt påstand, for ingen vil ta vare på helsen vår så grundig som en spesialist på sitt felt. Det finnes også andre måter som kan forbedre utseendet til smilet vårt, og de er sannsynligvis en mye billigere løsning. I dag skal vi teste Whitify tannblekingssett. Vi vil sjekke hvordan det fungerer og hvilke effekter vi kan forvente.

Whitify – hva er det? Når er effektene? Hva å forvente?

Whitify whitening strips er en moderne teknikk som lar deg bleke tennene dine effektivt på 6 dager uten å forlate hjemmet ditt. Etter denne tiden vil vi se klare første effekter. Selvfølgelig anbefales det å fortsette blekingsprosessen og behandle den som en normal profylakse. Derfor, for å oppnå de beste resultatene, må vi ikke glemme daglig hygiene for å ta vare på munnhelsen.

Gelen inneholder bl.a bakepulver. Tilsetning av naturlige ekstrakter, som aloe vera juice eller granateplefrøekstrakt, beskytter tennene mot bakterier. Mentol er flott for å forfriskende pusten. Kombinasjonen av alle ingrediensene gjør at du kan bleke tennene på svært kort tid. Misfargingen på tennene vil forsvinne raskt og du vil få et hvitt smil!

Whitify

Hvordan bruker jeg Whitify?

Bruken av Whitify er ekstremt enkel og intuitiv, og viktigst av alt, det tar bare 15 minutter. Alt gjøres i 5 enkle trinn:

  1. Børst tennene og skyll munnen.
  2. Koble lampen og tannkoppen sammen. Sett en liten mengde (ca. 1/4 av en sprøyte) av blekegelen inn i hetten. Plasser den nok til at gelen dekker tennene, men ikke tannkjøttet.
  3. Plasser brettet på tennene og slå på lampen. Hvis gelen kommer i kontakt med tannkjøttet, tørk det av.
  4. Hold munnstykket i munnen i løpet av økten (15 minutter). I løpet av denne tiden kan du gjøre hva du vil: trene, se på TV, jobbe ved datamaskinen.
  5. Fjern hetten, skyll munnen grundig, koble lampen fra hetten og skyll den grundig.

Hva er i Whitify-settet?

  • Brukerhåndbok – alle elementer i settet, applikasjonen og generell informasjon som trengs for riktig bruk er beskrevet i detalj.
  • Fleksibel tannkopp – Behagelig å bruke, forårsaker ikke ubehag.
  • LED-lampe for å akselerere effektene – aktiverer ingrediensene i gelen for å akselerere handlingen
  • Tuber med blekegelé – Produsenten inkluderer tuber med gelen, som er nødvendige under behandlingen.
  • Tannskyggediagram – Nyttig for å sammenligne effektene.
Whitify - uśmiechnięta kobieta

Whitify tannblekingssett anmeldelser på forumet, anmeldelser. Hva sier brukerne?

Brukerne legger vekt på flere viktige elementer som gjør at Whitify skiller seg ut i markedet for denne typen produkter. Poenget er nemlig at det har en positiv effekt på sensitive tenner. Internett-brukere sier at mange tannkremer eller tannbørster ofte påvirker emaljen negativt, og det er derfor de bestemte seg for å bleke på tannlegekontoret tidligere, men dette produktet oppfyller forventningene deres og de er fornøyde. Et annet aspekt som ble diskutert var at hvitheten på tennene ser veldig naturlig ut. Det hender ofte at det er kjendiser på TV med snøhvite tenner, men det ser så kunstig ut at det noen ganger er komisk.

Oppgi hvor du skal kjøpe? Pris apotek, butikk

Vi anbefaler deg alltid å bruke en pålitelig kilde, som utvilsomt er den offisielle nettsiden til produsenten. Når du kjøper der, kan vi være sikre på at produktet vi bestiller vil være originalt og ikke vil være en erstatning. Ytterligere fordeler er at produsenten ofte bruker kampanjer og vi har en sjanse til å kjøpe til en svært gunstig pris. Vi kan også bruke kontaktskjemaet samt tilleggsinformasjon om produktet, som finnes på den offisielle nettsiden.


FAQ – Ofte stilte spørsmål

Vil Whitify gjøre tennene mine mer følsomme?

Noen mennesker kan oppleve lett følsomhet, men denne følelsen bør avta raskt. Dette skjer vanligvis hos personer som har veldig svak emalje.

Fjerner Whitify flekker forårsaket av kaffe, te eller vin?

Ja. Denne typen farging kan håndteres uten for mye problemer.

Hvor lenge varer behandlingen?

Whitify skal brukes i 6 dager, 15 minutter hver.

Bør behandlingene gjentas? Hvis ja, hvor ofte?

Dette avhenger av individuell disposisjon. Hvis du oppdager at tennene dine er misfarget igjen, kan du gjenta behandlingen. I gjennomsnitt gjentar klienter behandlingen hver 3.-6. måned.

Bør jeg pusse tennene etter blekebehandlingen?

Ja, det anbefales.

Er tannkroner eller tannregulering en kontraindikasjon?

Ja, i begge tilfeller bør ikke Whitify brukes.

Sammendrag – ekspertuttalelse

Som man kan se av effektene vi kan få og meningene til brukere som allerede har testet Whitify, kan vi utvetydig si at dette er et produkt som er verdt oppmerksomhet. Når man sammenligner priser med behandlinger i spesialistklinikker, vinner Whitify også denne konkurransen. Jeg er utdannet lege og ser med stor forundring på utviklingen av medisin, kosttilskudd og utstyr som støtter oss i vår daglige funksjon. For bare noen år siden kunne jeg ikke ha forestilt meg at en liten enhet ville kunne påvirke smilet vårt positivt. Etter å ha lest Whitify kan jeg anbefale den med god samvittighet til alle som ønsker å forbedre utseendet på tennene. Samtidig vil jeg også understreke og minne om at det er noen som for eksempel en tannlege eller en tannlege og de skal kontrollere tilstanden til munnhulen vår, og enheter som LED-lampe, tannblekingsstrips osv. skal bare være et tillegg. Kombinasjonen av disse elementene kan gi deg virkelig flotte resultater, så la oss ta vare på smilet ditt på en omfattende måte.