Skip to content

Désir Éternel Homme – Feromone për meshkuj

Ka qenë e njohur për një kohë të gjatë se era mund të lehtësojë marrëdhëniet mashkull-femër dhe të bëjë një përshtypje të mirë. Kontrolloni se si feromonët ndikojnë në perceptimin tonë nga njerëzit e tjerë. Lexoni mendimin e ekspertit tonë për Désir Éternel Homme dhe vendosni nëse ia vlen t’u kushtoni vëmendje atyre.

Désir Éternel Homme

Pamja e bukur është vetëm një nga elementet që ndikon në mënyrën se si perceptohemi nga seksi i kundërt. Truri i njeriut analizon shumë stimuj të ndryshëm dhe era jonë është po aq e rëndësishme sa pamja. Por, si e dimë se cila aromë është e drejtë dhe çfarë parfumi duhet përdorur? Përgjigjja është shumë e thjeshtë. Aroma më e preferuar dhe më tërheqëse është ajo që prodhon trupi ynë. Sigurisht, kjo nuk ka të bëjë me djersën, por me feromonët. Nëse trupi ynë nuk është në gjendje të prodhojë mjaftueshëm, atëherë ne mund ta furnizojmë atë nga jashtë. Një mënyrë është përdorimi i një parfumi me shtimin e feromones Désir Éternel Homme. Mund të lexosh se çfarë është ky parfum dhe çfarë janë feromonët më vonë në artikull. Unë do të përpiqem të përshkruaj qartë se çfarë është ky produkt dhe çfarë efektesh mund të presim prej tij.

Çfarë është Désir Éternel Homme dhe si funksionon? Efektet e zbatimit

Désir Éternel Homme është një parfum për burrat që përmbajnë një përqendrim të lartë të feromoneve. Por a e di se çfarë janë feromonët? Feromonët janë substanca që nuk kanë erë dhe luajnë rolin e një karrem natyror. Ato janë të pranishme edhe në sekrecionet vaginale, në urinë, pështymë, lot dhe madje edhe në spermë. Parfumi Désir Éternel Homme është një përzierje e veçantë e feromoneve për përdorim nga burrat, falë të cilit suksesi midis grave do të rritet patjetër.

Feromonet punojnë jashtë ndërgjegjes sonë, kështu që zonjat në kompaninë tuaj nuk do ta marrin me mend se falë tyre ju i tërhiqni si një magnet! Ato rrisin tërheqësen e një burri, çojnë në stimulim të fortë të grave dhe lehtësojnë krijimin e kontakteve. Veprimi i feromoneve mund të krahasohet me një afektiv që ndez shqisat dhe dëshirën tek gratë. Ata e bëjnë të pamundur që seksi i kundërt t’i heqë sytë nga sytë.

Désir Éternel Homme

A është e sigurt përdorimi i parfumit Desir Eternel Homme?

Parfumet janë plotësisht të sigurta dhe mund të përdoren pa asnjë shqetësim. Ato nuk shkaktojnë ndonjë irritim dhe nuk shkaktojnë reaksione alergjike. Ato duhen ruajtur në një vend të dyshimtë, pa u ekspozuar rrezeve të diellit.

Si të përdoret Desir Eternel Homme për të arritur rezultatet më të mira?

Désir Éternel Homme

Përdorimi i Désir Éternel Homme është i njëjti aktivitet si përdorimi i çdo parfumi tjetër. Mjafton t’i spërkatësh në trup. Era zgjat më gjatë dhe jep rezultatet më të mira kur e përdorim në pjesë të tilla të trupit si:

 • Qafë
 • Kyçet e dorës
 • Toraks
 • Bërryli dhe gjunjët përkulen

Feromonët nuk duhet të aplikohen drejtpërdrejt në rroba.Në vendet ku parfumohemi, mund ta lagim pak lëkurën, gjë që do t’i përmirësojë efektet.

Désir Éternel Homme – çfarë përbërëssh përmban parfumi?

Desir Eternel Homme përbëhet nga përbërës të tillë si:

 • Denat e alkoolit
 • Parfum, Aqua
 • Cinnamal, Citral
 • Citronelol
 • Kumarina
 • Eugenol
 • Limonene
 • Linalool
 • Alfa metil jonon

Informacioni vjen nga faqja zyrtare e prodhuesit

Opinionet dhe rishikimet e Désir Éternel Homme – Çfarë thonë klientët?

Mostra e opinioneve nga forumi i parfumeve:

Deri tani, përdorja parfume të zakonshme të blera në një farmaci. Siç vura re reklamën e Désir Éternel Homme, vendosa, pse të mos e provoj? Era është shumë delikate dhe e këndshme. Vura re se kur flas me gratë, fillojnë të flirtojnë me mua, gjë që ma përmirëson ndjeshëm vetëbesimin.
ART538
Unë kurrë nuk kam qenë më i miri në marrëdhëniet me gratë. Gjithmonë më ka ardhur turp dhe ka qenë e vështirë për mua të përpiqesha të flisja. Prandaj vendosa të provoja Désir Éternel Homme dhe më duhet ta pranoj se jam i befasuar. Tani janë vetë gratë që fillojnë bisedën.
Louis83
Nuk e kuptoj mirë se si funksionon kjo erë. Për mua është pothuajse e papërsosur dhe gratë i kushtojnë vëmendje herë pas here. Kryesorja është se funksionon!
Marzz

Pheromones Désir Éternel Homme ku të blejë? Farmaci çmimi, dyqan

Për shkak të popullaritetit të saj në mesin e konsumatorëve, gjithnjë e më shumë dyqane online kanë vendosur gjithashtu për të tregtuar në këtë parfum. Megjithatë, ajo duhet të mbahet në mendje se mashtrimet shpesh ndodhin në internet, kështu që unë rekomandoj zgjedhjen e faqes zyrtare të internetit të prodhuesit në mënyrë që të bëjë një blerje. Falë kësaj, do të jemi të sigurt se do të marrim produktin origjinal, jo një zëvendësim. Përveç kësaj, prodhuesi ofron çmimet më të ulta dhe promovimet e shpeshta.


FAQ – Pyetje të bëra më shpesh

Ku mund të blej Désir Éternel Homme? A gjenden në farmaci?

Feromonet mund të blihen vetëm në faqen zyrtare të internetit të prodhuesit. Nuk është e mundur të blihen në barnatore apo barnatore.

Kur i shoh efektet e para të Désir Éternel Homme?

Është një parfum, prandaj efektet janë të menjëhershme.

A janë të sigurt feromonet Désir Éternel Homme? A kanë efekte anësore?

Po, ato janë plotësisht të sigurta dhe nuk shkaktojnë asnjë reaksion alergjik.

Si mund ta përdor Désir Éternel Homme?

Aplikimi është pothuajse identik me aplikimin e parfumeve të tjera. Spërkatini ato në kyçet e dorës, qafën, dekoltenë dhe qafën. Feromonet aplikohen në trup, jo në rroba.

Sa është kapaciteti i një pako feromonesh?

1 pako përmban 50 ml parfum feromon.

A funksionon vërtet parfumi i feromonit?

Po, janë bërë studime që konfirmojnë nivelin e lartë të efektivitetit të feromoneve.

Përmbledhje – opinion i ekspertëve

Pa dyshim, Désir Éternel Homme është një parfum me feromonë për burrat e guximshëm që e dinë se çfarë duan dhe qëllimi i tyre është të rritin joshjen dhe të tërheqin vëmendjen e seksit tjetër. Përbërja e parfumit është menduar me shumë kujdes, gjë që ju lejon të mendoni se është një produkt shumë i efektshëm. Kjo konfirmohet edhe nga opinionet e shumta të përdoruesve – burra të kënaqur, me besim dhe komentet e tyre në forumet online, të cilët njëzëri pohojnë se ajo funksionon me të vërtetë. Prandaj, nëse dëshiron të ngjallësh dëshirën te gratë, Dëshira Éternel Homme mund të jetë zgjidhja e përsosur.