Skip to content
Faqja kryesore » Potency » Si të zmadhoni penisin? Metodat që japin rezultate të shpejta dhe efektive [2023]

Si të zmadhoni penisin? Metodat që japin rezultate të shpejta dhe efektive [2023]

Kompleksi i një anëtari të vogël është një dukuri shumë e zakonshme. Megjithatë, mjekësia po zhvillohet me një ritëm kaq të shpejtë, saqë në dispozicionin tonë ka një sërë metodash të efektshme dhe të sigurta që do të ndihmojnë në luftimin e këtij problemi. Metodat më efektive të zgjerimit të penisit përfshijnë shtesa dietike në formën e tabletave dhe kremeve, zgjeruesit dhe pompat e vakumit, trajtimet e mjekësisë estetike dhe operacionet klinike. Ka edhe kura të tjera natyrore dhe shtëpiake që mund të na ndihmojnë. Cilën metodë të zgjedhim dhe çfarë të kërkojmë kur zgjedhim?

Si ta zmadhosh penisin?

[Ez-toc]

Si ta zmadhosh penisin natyrshëm? Metodat e zgjerimit të penisit

Zgjerimi efektiv i penisit mund të bëhet duke përdorur mjete natyrore. Ato jo vetëm që janë shumë të efektshme, por edhe plotësisht të sigurta për shëndetin tonë. Kur përdorni këtë lloj metodash, nuk ka efekte anësore.

Pilula për zgjerimin e penisit

Anëtar XXL
Member XXL

Pa dyshim, mënyra më popullore për të rritur madhësinë e penisit tuaj është përdorimi i pilulave. Ajo është e sigurt dhe e matur, dhe në të njëjtën kohë shumë efektive. Cili është parimi i funksionimit të tyre? Tabletat përmbajnë përbërës aktivë që transportohen në trupin tonë. Falë tyre, më shumë gjak rrjedh në penis, dhe më saktë në trupat cavernous të penisit. Përmirësimi i furnizimit me gjak në këtë zonë dhe zgjerimi i trupave kavernous dhe sfungjer ndikon në mënyrë të konsiderueshme në zgjatjen dhe trashjen e penisit, dhe gjithashtu e bën atë më të ndjeshëm ndaj ndjesive seksuale.

Çfarë pasojash mund të presim?

Efektet maksimale që janë të mundshme për t’u marrë janë një rritje në gjatësi rreth 8 cm. Megjithatë, një rezultat i tillë nuk ndodh shpesh dhe sipas opinioneve të burrave që përdorën këtë lloj suplementesh, përmirësimi ishte mesatarisht 4-6 cm. Ky është ende një rezultat shumë mbresëlënës. Duke marrë parasysh faktin se kjo metodë është krejtësisht jo-invazive, dhe kostoja e tabletave nuk është e madhe, ajo e bën atë një alternativë shumë tërheqëse.

Zbulimet tona tregojnë se më të popullarizuarat janë tabletat: PeniSizeXL dhe Member XXL. Një plus i madh i këtyre shtesave është edhe fakti se përveç zgjerimit të anëtarit, ata kanë aftësinë për të përmirësuar performancën e përgjithshme seksuale dhe për të eliminuar çdo problem të ereksionit, p.sh. problemin me ejakulimin e parakohshëm.

Gjithashtu ia vlen të njihemi me artikullin tonë: pilulat e ereksionit. Ato jo vetëm përmirësojnë ereksionin, por ndikojnë edhe në madhësinë e penisit.

Xhele dhe kremra për zmadhimin e penisit

Xhel Maral
Maral Gel
Faqet lart Gel
StrongUp Gel
Erogen X
ErogenX

Një mënyrë tjetër janë xhelet dhe kremrat për zgjerimin e penisit. Rekomandimi ynë është që t’i përdorim bashkë me tabletat. Vetëm përdorimi i kremave mund të mos sjellë rezultate të tilla të kënaqshme, por nëse i kombinojmë këto 2 metoda, atëherë mund të arrijmë një rezultat shumë të mirë. Kremrat dhe xhelet mund të rrisin efektshmërinë e trajtimit, si dhe të përshpejtojnë efektet e tij. Përveç kësaj, ata kujdesen për qarkullimin e duhur të gjakut dhe hidratojnë dhe rritin elasticitetin e lëkurës. Shembuj të tillë kremrash janë: Maral Gel, Erogen X dhe Stron Up Gel.

Zgjerues penisi

Pro Sistemi i Gjatë
Pro Long System

Kjo është një metodë që përfshin nënshtrimin e penisit në shtrëngim dhe lirim të ngadalshëm dhe të zgjatur. Pastaj ekziston një proces i quajtur citokinesis, pra ndarja dhe shumëfishimi i qelizave, i cili përkthehet në madhësinë e penisit. Pajisja ka një efekt të ngjashëm si operacionet kirurgjikale. Megjithatë, e kundërta është se ajo nuk shoqërohet me ndonjë efekt anësor dhe komplikime të padëshirueshme. Disavantazhi i pajisjes ndikohet nga fakti se ky është një proces afatgjatë. Përveç kësaj, pajisja është mjaft e pamundshme dhe ne duhet ta veshim atë për disa orë në ditë. Mund të shkaktojë parehati gjatë përdorimit. Nëse, nga ana tjetër, bëjmë një mënyrë jetese në të cilën e kalojmë pjesën më të madhe të ditës në shtëpi dhe kjo formë nuk do të jetë problem për ne, ky është një opsion që ia vlen të shqyrtohet. Një zgjerues popullor është: Pro Long System.

Pompat e penisit (pompa vakumi)

Pompë penisi
Pompë penisi

Ju gjithashtu mund të rrisni madhësinë e penisit tuaj me një pompë vakumi. Kjo është një metodë që konsiston në krijimin e një vakumi mjaft të fortë dhe mbushjen e trupave cavernous me një sasi të rritur të gjakut. Si rezultat, penisi zmadhohet si në gjatësi, ashtu edhe në vëllim. Shpesh kjo metodë rekomandohet nga seksologët kur njeriu vuan nga disa sëmundje që lidhen me mungesën e ereksionit.

E madhe poshtë është fakti se pas disa orë të aplikimit, penisi kthehet në madhësinë e tij fillestare, kështu që çdo efekt që ne arrijmë janë vetëm të përkohshme. Kjo mund të jetë një zgjidhje e mirë për njerëzit që presin efekte të përkohshme dhe duan të përmirësojnë performancën seksuale për një periudhë të përkohshme.

Zgjerimi kirurgjik i penisit dhe trajtimet e mjekësisë estetike

Zmadhim penisi me acid hialuronik

Acidi hialuronik është substanca më e përdorur në trajtimet e mjekësisë estetike. Del se është e efektshme edhe në këtë rast. Me ndihmën e një gjilpëre, mjeku e mbush pjesën e brendshme të penisit me acid hialuronik dhe e modelon me përpikmëria. Në rastin e kësaj procedure, vetëm rrethprerja është zgjeruar, por nuk është e mundur të zgjatet penisi. Efektet janë të dukshme menjëherë pas procedurës dhe zgjasin për një kohë të gjatë. Trajtimi është mjaft i shtrenjtë dhe, për fat të keq, ndonjëherë ka disa efekte anësore të padëshirueshme.

Implante silikoni

Kjo është një procedurë shumë moderne, e përbërë nga futja e një implanti prej silikoni. Metoda është shumë efektive, por po aq e shtrenjtë. E gjithë procedura kryhet nën anestezi dhe zakonisht zgjat më pak se një orë. Pacienti kthehet në performancë seksuale pas rreth një muaji të konvalescence, një aktivitet i përditshëm mund të kryhet menjëherë pas procedurës. Cilësia e procedurës varet kryesisht nga përvoja e njerëzve që do ta kryejnë atë. Prandaj, nëse vendosim për një zgjidhje të tillë, ia vlen të bëjmë një diagnozë të plotë të specialistëve dhe të zgjedhim një zgjidhje që të mos na vijë keq për këtë zgjedhje më vonë.

Duke e trashur penisin me dhjamin e vet

Procedura përfshin marrjen dhe transplantimin e indeve tuaja adipose. Indet janë vendosur nën lëkurën e penisit duke i dhënë atij centimetër shtesë në perimetër – rreth 3 cm . Ne nuk do të fitojmë shumë në gjatësi, sepse këto janë efekte brenda 1 cm. Avantazhi i madh i kësaj metode është fakti se efekti vizual është shumë natyral. Është gjithashtu një procedurë ku efektet anësore dhe çdo komplikim janë shumë të rralla.

Si t’i zmadhosh ilaçet e penisit në shtëpi

Si t'i zmadhosh ilaçet e penisit në shtëpi

Tashmë kemi përmendur mënyrat se si përdoren trajtimet, tabletat apo kremrat dhe llojet e ndryshme të pajisjeve. Ç’të themi për ilaçet në shtëpi? A ka ndonjë? A janë të efektshme? Sigurisht!

Penisi është një organ si çdo tjetër që ka muskuj. Nëse ka muskuj, kjo do të thotë se mund t’i ushtrojmë në mënyrë që ato thjesht të bëhen më të mëdha. Megjithatë, mos harroni se lëkura në këto zona është shumë delikate dhe shumë e ndjeshme ndaj irritimit, prandaj duhet t’i afrohemi me shumë kujdes këtij lloj ushtrimi.

Ushtrimet e zgjerimit të penisit – si të ushtroni penisin?

Para çdo lloj aktiviteti fizik, duhet bërë një nxehje. Kjo është edhe çështja këtu. Megjithatë, duket pak ndryshe. Do të na duhet një kompresim i ngrohtë, por jo i nxehtë për këtë, i cili duhet të aplikohet në penis. Nga ana tjetër, mund të aplikojmë një rrjedhë të butë uji të ngrohtë dhe ta drejtojmë tek penisi. I gjithë aktiviteti nuk duhet të zgjasë më shumë se 5 minuta.

Kur penisi është nxehur tashmë, mund të vazhdojmë me veprimet e tjera. Ushtrimet mund të bëhen me shtimin e lubrifikantit, madje është e këshillueshme. Kjo do të shmangë abrasionet në lëkurë. Forma më popullore e ushtrimit është “jelqing”. Ajo konsiston në sjelljen e penisit në një ereksion jo të plotë, dhe pastaj duke shtypur bazën e penisit fuqishëm me dorën tuaj, ju duhet të shtrini lëkurën drejt “glans” dhe të relaksoheni përsëri. Falë këtij aktiviteti, ka një rritje të menjëhershme të tensionit të gjakut, falë të cilit kemi mundësinë të rrisim vëllimin e indeve të penisit.

Mos harroni të jeni të butë gjatë gjithë stërvitjes, shtrini lëkurën në një mënyrë që nuk shkakton dhimbje. Për të kontrolluar nëse aktiviteti ynë ka efekt, mund të shtypim gishtin në vendet midis anusit dhe skrotumit. Nëse lëkura në këto zona është e tensionuar, atëherë kjo do të thotë se ne jemi duke e kryer ushtrimin në mënyrë korrekte. Në “jelqing” gjëja më e rëndësishme është rregullsia, kështu që nëse duam të arrijmë rezultate, duhet të praktikohemi në seri – 3 ditë ushtrime për rreth 20-30 minuta, dhe pastaj 1-2 ditë pushim.

Cila metodë është më e mira? Çfarë të kërkojmë kur zgjedhim?

Është e vështirë të vlerësohet qartë se cila metodë do të dalë të jetë më e mira, sepse është një çështje shumë individuale dhe varet nga shijet dhe predispozitat tona. Sipas mendimit tonë, një mënyrë shumë efektive për të zmadhuar penisin është përdorimi i tabletave në kombinim me një krem ose xhel. Kjo metodë nuk kërkon ndonjë angazhim të veçantë nga ne, thjesht duhet të jemi sistematikë në veprimet tona. Efektet që marrim mund të jenë të mahnitshme, dhe nëse duam diçka më shumë, mund t’i shtojmë kësaj stërvitjeje për zgjerimin e penisit, për të cilat kemi shkruar më parë.

Nëse kemi financa të konsiderueshme dhe nuk kemi frikë nga rreziku, mund të vendosim për trajtimet klinike. Efektet janë të garantuara, por askush nuk mund të na garantojë se pas një procedure të tillë nuk do të ketë komplikime. Loja ka të bëjë me shëndetin tonë, kështu që ia vlen të përdorni këtë lloj metodash vetëm si një vend i fundit, kur mënyra të tjera nuk sjellin rezultate.

FAQ – Pyetje që bëhen shpesh

A ka rëndësi madhësia e penisit?

Ka shumë prova shkencore që konfirmojnë pa mëdyshje se madhësia e penisit ndikon në jetën seksuale. Një gjatësi dhe trashësi më e gjatë e anëtarit në shtetin e ngritur mund të sigurojë një përvojë shumë më të thellë për partnerin.

Sa është gjatësia mesatare e penisit?

Gjatësia mesatare e një penisi në një gjendje të ngritur është mesatarisht nga 12 deri në 18 centimetra. Kur bëhet fjalë për trashësinë mesatare të penisit, është 2.5 cm.

A është e mundur të zmadhohet penisi në mënyrë efektive dhe të sigurt?

Po. Rritja e madhësisë së penisit mund të jetë edhe efektive dhe e sigurt nëse zgjedhim metodën e duhur dhe e aplikojmë saktë sipas rekomandimeve.

Si e zmadhove penisin?

Në varësi të rrezikut që duam të marrim dhe të financave që kemi në dispozicion, mund të përdorim tableta, kremra, xhel, zgjerues, pompa vakumi, masazhe apo trajtime klinike.

Si ta trashësh penisin?

Nëse duam vetëm të rrisim perimetrin, ia vlen të përdorim transplantimin e indit tonë adipoz.

Si ta zgjatësh penisin?

Për zgjatjen e penisit ndihmojnë tabletat në kombinim me kremin ose përdorimin e zgjeruesve të veçantë ose pompave me vakum.

A janë të efektshme ushtrimet për zgjerimin e penisit?

Po, ato janë të efektshme. Aktiviteti i këtij lloji ndikon në madhësi, dhe përveç kësaj, shtrirja e penisit mund të rrisë ndjeshmërinë e tij ndaj stimujve të jashtëm.