Skip to content
Hjemmeside » Potens » Désir Éternel Homme – Anmeldelser, pris, effekter, hvor du kan kjøpe – Feromoner for menn

Désir Éternel Homme – Anmeldelser, pris, effekter, hvor du kan kjøpe – Feromoner for menn

5/5 - (27 votes)

Det har vært kjent i lang tid at en duft kan lette mann-kvinne forhold og gjøre et godt inntrykk. Sjekk hvordan feromoner påvirker vår oppfatning av andre mennesker. Les vurderingen av vår ekspert på Désir Éternel Homme og avgjør om det er verdt å ta hensyn til dem.

Désir Éternel Homme

Vakkert utseende er bare ett av elementene som påvirker hvordan vi blir oppfattet av det motsatte kjønn. Den menneskelige hjernen analyserer mange ulike stimuli og lukten vår er like viktig som utseendet vårt. Men hvordan vet vi hvilken duft som er passende og hvilken parfyme vi skal bruke? Svaret er ganske enkelt. Den favoritt og mest attraktive duften er den som kroppen vår produserer. Det handler selvfølgelig ikke om svette, det handler om feromoner. Hvis kroppen vår ikke klarer å produsere nok, så kan vi forsyne den fra utsiden. En av måtene er å bruke parfyme med tilsetning av Désir Éternel Homme feromoner. Du kan lese om hva disse parfymene og hva som er feromoner er senere i denne artikkelen. Jeg vil prøve å tydelig beskrive hva produktet er og hvilke effekter vi kan forvente av det.

Désir Éternel Homme – Hva er det og hvordan det fungerer

Désir Éternel Homme er en duft for menn med høy konsentrasjon av feromoner. Men vet du hva mannlige feromoner er? Feromoner er stoffer som ikke har en lukt og fungerer som et naturlig lokkemiddel. De er også tilstede i vaginal utflod, urin, spytt, tårer og til og med sæd. Désir Éternel Homme-parfymen er en spesiell blanding av feromoner for bruk av menn, takket være hvilken suksessen blant kvinner definitivt vil øke.

Feromoner virker utenfor vår bevissthet, så damer i ditt selskap vil ikke gjette at takket være dem tiltrekker du dem som en magnet! De øker attraktiviteten til en mann, fører til en sterk opphisselse av kvinner og legger til rette for å etablere kontakter. Virkningen av feromoner kan sammenlignes med et afrodisiakum som tenner sansene og lysten hos kvinner. De gjør at det motsatte kjønn ikke klarer å se bort.

Désir Éternel Homme

I tillegg til sin forførende duft som påvirker sansene, finner du androstadienone i parfymen. Det frigjøres av menn naturlig under sterk opphisselse og er ansvarlig for aktiveringen av begjær hos kvinner. Dens handling styrkes av androstenol, som letter nettverksbygging, signaliserer god helse og velvære, androstenon, som inspirerer respekt og øker attraktiviteten til en mann, og androsteron reduserer angst hos kvinner, takket være det vil du skape en atmosfære av fullstendig sikkerhet .


Désir Éternel Homme – Effekter av påføring

Takket være Désir Éternel Homme kan du handle på underbevisstheten til kvinner og dermed vekke deres seksuelle lyst. Nedenfor er en kort liste over effektene du kan stole på:

 • Mer interesse for det motsatte kjønn
 • Det vil være lettere for deg å samhandle seksuelt
 • Du vil vekke en følelse av trygghet blant kvinner, vekke lidenskap og spenning (de sterkeste mannlige feromonene har en beroligende effekt på kvinner)
 • I øynene til vakre kvinner vil du bli mer maskulin og kjekkere
 • Kvinner vil se deg som et objekt av interesse og vil omgi deg med et forførende utseende

Er det trygt å bruke Desir Eternel Homme-parfymer?

Parfymen er helt trygg og kan brukes uten bekymringer. De forårsaker ingen irritasjon og forårsaker ikke allergiske reaksjoner. Oppbevar dem på et skyggefullt sted, vekk fra direkte sollys. De er semiokjemikalier, det vil si de som er naturlig produsert av dyr og mennesker, så det er et naturlig stoff for kroppen vår.

Setter opp til -50% – Sjekk kampanjer


Hvordan bruke Desir Eternel Homme for å oppnå de beste resultatene?

Désir Éternel Homme

Å påføre Désir Éternel Homme er det samme som å bruke en hvilken som helst annen parfyme. Bare spray dem på kroppen. Duften varer lengst og gir best resultat når den brukes på deler av kroppen som:

 • Nakke
 • Håndledd
 • Bryst
 • Albue- og knebøyninger

Feromoner bør ikke brukes direkte på klær. På steder med parfyme kan vi fukte huden litt, noe som vil forbedre effekten. Ikke gni disse områdene for hardt.

Effekten kan forsterkes ytterligere ved å bruke en uparfymert krem ​​rett før du påfører parfymen. Dette vil tillate deg å intensivere effekten av feromoner, og i tillegg vil denne lukten forbli på kroppen vår mye lenger.

Fordeler og ulemper med Désir Éternel Homme

Fordeler

 • Sikker bruk
 • Naturlig sammensetning
 • Raske resultater
 • Anonymt kjøp
 • Rask levering
 • Lav pris

Ulemper

 • Vanskelig tilgjengelighet på grunn av popularitet
 • Ingen kjøp på stasjonære apotek og apotek

Czym perfumy Désir Éternel Homme różnią się od innych kosmetyków?

Désir Éternel Homme er ikke bare vanlige parfymer som gir en fin duft. Det er definitivt mer enn det. Deres hovedprinsipp for operasjon er å påvirke underbevisstheten til det motsatte kjønn. Når det gjelder andre parfymer, merkes effektene kun gjennom lukteapparatet. Av denne grunn er fordelene ved å bruke Désir Éternel Homme mye større. I tillegg er det et naturlig stoff for kroppen vår, så ved å bruke det er vi helt sikre på at det ikke vil irritere kroppen vår.

Setter opp til -50% – Sjekk kampanjer


Désir Éternel Homme ingredienser – hvilke ingredienser er inkludert i parfymen?

Desir Eternel Homme inkluderer ingredienser som:

 • Alkohol denat
 • Parfyme, Aqua
 • Cinnamal, Citral
 • Citronellol
 • Kumarin
 • Eugenol
 • Limonene
 • Linalool
 • Alfa-metylionon

Informasjonen kommer fra den offisielle nettsiden til produsenten

Désir Éternel Homme – Meninger og anmeldelser – Hva sier kundene?

Eksempel på meninger på parfymeforumet:

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Til nå har jeg brukt vanlige parfymer kjøpt i apoteket. Ettersom jeg la merke til Désir Éternel Homme-annonsen, sa jeg, hvorfor ikke prøve den? Lukten er veldig delikat og behagelig. Jeg la merke til at når de snakker med kvinner, begynner de å å erte meg, noe som i stor grad forbedrer selvtilliten min. Jeg visste ikke at menns parfymer med feromoner kan endre seg så mye .. Jeg anbefaler det!
ART538
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Jeg har aldri vært best i omgang med kvinner. Jeg har alltid skammet meg og det var vanskelig for meg å komme bort for å snakke. Det var derfor jeg bestemte meg for å prøve Désir Éternel Homme, og jeg må innrømme at jeg er overrasket. Nå, takk for disse feromonene er kvinner mye mer interessert i min person. . En venn som aldri har vært mer oppmerksom på meg når det kommer til mann-kvinnelige saker, nå tilbød hun direkte et møte. Siden jeg bruker dem, prøver kvinner å etablere kontakt og starte en samtale selv.
Ludwik83
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Jeg forstår ikke helt hvordan denne lukten fungerer. For meg er den nesten umerkelig, og kvinner begynte å bli interessert i meg. Jeg kan si enda mer – etter bare én påføring av mannlige feromoner, tiltrekker jeg kvinner som en magnet! Bokstavelig talt! Det er en merkelig følelse for meg, for jeg har aldri opplevd en slik interesse fra det motsatte kjønn. Jeg er veldig glad for at jeg bestemte meg for å kjøpe denne parfymen
Marzz

Feromoner Désir Éternel Homme – Pris apotek, butikk

På grunn av det faktum at Désir Éternel Homme er en parfyme med feromoner som ikke er tilgjengelig i stasjonære apotek og andre apotek med kosttilskudd, er det beste stedet å kjøpe dem den offisielle nettsiden til produsenten. Vi vil finne et interessant tilbud der, som vi vil kunne tilpasse etter våre behov. Vi har muligheten til å kjøpe en enkelt pakke så vel som en større pakke som vil tillate oss å spare mye penger. Prisene på Désir Éternel Homme er som følger:

Spesifikasjon Désir Éternel Homme – grunnleggende informasjon

Innhold i 1 pakke50 ml
Pris for 1 pakke399,00 NOK
Pakkepris (2)769,00 NOK
Pris i pakken (3 + 1)1197,00 NOK
Kampanjer og pakkerwww.desireternel.com/homme/prom
Produsentens offisielle nettsted erwww.desireternel.com/homme

Setter opp til -50% – Sjekk kampanjer


Hvor kan jeg kjøpe Désir Éternel Homme?

På grunn av deres popularitet blant forbrukere, har flere og flere nettbutikker også bestemt seg for å handle disse parfymene. Imidlertid bør det huskes at det ofte er svindel på Internett, så jeg anbefaler å velge den offisielle nettsiden til produsenten for å foreta et kjøp. Takket være dette vil vi være sikre på at vi mottar det originale produktet og ikke en erstatning. I tillegg tilbyr produsenten de laveste prisene og hyppige kampanjer.

Leveringen er rask og anonym. På produsentens hjemmeside er det også et kontaktskjema hvor du kan spørre om problemstillingene du er interessert i.


FAQ – Vanlige spørsmål

Hvor kan jeg kjøpe Désir Éternel Homme? Finnes de på apotek?

Feromonene kan kun kjøpes på produsentens offisielle nettsted. Det er ikke mulig å kjøpe dem på apotek eller apotek.

Når ser jeg de første effektene av Désir Éternel Homme?

Dette er en parfyme, så du vil merke de første effektene umiddelbart etter påføring. Med feromoner kan du oppnå imponerende resultater, men husk å ikke overdrive det og dosere dem med måte.

Er Désir Éternel Homme feromoner trygge? Har de bivirkninger?

Ja, de er helt trygge og forårsaker ingen allergiske reaksjoner. Feromoner bestemmer interessen til det motsatte kjønn og er stoffer som skilles ut av de fleste levende organismer.

Hvordan bruker jeg Désir Éternel Homme?

Påføring er nesten identisk med påføring av andre parfymer. Spray dem på håndledd, nakke, dekolletage og nakke. Feromonene påføres kroppen, ikke på klærne.

Hva er kapasiteten til en pakke feromoner?

1 pakke inneholder 50 ml feromonparfyme.

Virker feromonparfymen virkelig?

Ja, det er gjort studier som bekrefter det høye effektivitetsnivået til feromonene.

Sammendrag – ekspertuttalelse – Er det verdt å kjøpe Désir Éternel Homme?

Désir Éternel Homme er uten tvil en parfyme med feromoner for modige menn som vet hva de vil ha, og deres mål er å øke attraktiviteten og tiltrekke seg oppmerksomheten til det motsatte kjønn. Sammensetningen av parfymen er nøye gjennomtenkt, noe som gjør den til et meget effektivt produkt. Dette bekreftes også av de mange meningene til brukerne – fornøyde, selvsikre menn og deres kommentarer på internettfora, som enstemmig sier at det virkelig fungerer. Derfor, hvis du ønsker å vekke begjær blant kvinner, kan Désir Éternel Homme være den perfekte løsningen.

Setter opp til -50% – Sjekk kampanjer


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *