Skip to content
Начална страница » Potens » Désir Éternel Homme – Feromoner for menn

Désir Éternel Homme – Feromoner for menn

Det har vært kjent i lang tid at en duft kan lette mann-kvinne forhold og gjøre et godt inntrykk. Sjekk hvordan feromoner påvirker vår oppfatning av andre mennesker. Les vurderingen av vår ekspert på Désir Éternel Homme og avgjør om det er verdt å ta hensyn til dem.

Désir Éternel Homme

Vakkert utseende er bare ett av elementene som påvirker hvordan vi blir oppfattet av det motsatte kjønn. Den menneskelige hjernen analyserer mange ulike stimuli og lukten vår er like viktig som utseendet vårt. Men hvordan vet vi hvilken duft som er passende og hvilken parfyme vi skal bruke? Svaret er ganske enkelt. Den favoritt og mest attraktive duften er den som kroppen vår produserer. Det handler selvfølgelig ikke om svette, det handler om feromoner. Hvis kroppen vår ikke klarer å produsere nok, så kan vi forsyne den fra utsiden. En av måtene er å bruke parfyme med tilsetning av Désir Éternel Homme feromoner. Du kan lese om hva disse parfymene og hva som er feromoner er senere i denne artikkelen. Jeg vil prøve å tydelig beskrive hva produktet er og hvilke effekter vi kan forvente av det.

Hva er Désir Éternel Homme og hvordan fungerer det? Effekter av søknad

Désir Éternel Homme er en duft for menn med høy konsentrasjon av feromoner. Men vet du hva feromoner er? Feromoner er stoffer som ikke har en lukt og fungerer som et naturlig lokkemiddel. De er også tilstede i vaginal utflod, urin, spytt, tårer og til og med sæd. Désir Éternel Homme-parfymen er en spesiell blanding av feromoner for bruk av menn, takket være hvilken suksessen blant kvinner definitivt vil øke.

Feromoner virker utenfor vår bevissthet, så damene i selskapet ditt vil ikke gjette at takket være dem tiltrekker du dem som en magnet! De øker attraktiviteten til en mann, fører til en sterk opphisselse av kvinner og legger til rette for å etablere kontakter. Virkningen av feromoner kan sammenlignes med et afrodisiakum som tenner sansene og lysten hos kvinner. De gjør at det motsatte kjønn ikke klarer å se bort.

Désir Éternel Homme

Er det trygt å bruke Desir Eternel Homme-parfymer?

Parfymen er helt trygg og kan brukes uten bekymringer. De forårsaker ingen irritasjon og forårsaker ikke allergiske reaksjoner. Oppbevar dem på et skyggefullt sted, vekk fra direkte sollys.

Hvordan bruke Desir Eternel Homme for å oppnå de beste resultatene?

Désir Éternel Homme

Å påføre Désir Éternel Homme er det samme som å bruke en hvilken som helst annen parfyme. Bare spray dem på kroppen. Duften varer lengst og gir best resultat når den brukes på deler av kroppen som:

 • Nakke
 • Håndledd
 • Bryst
 • Albue- og knebøyninger

Feromoner bør ikke brukes direkte på klær. På steder med parfyme kan vi fukte huden litt, noe som vil forbedre effekten.

Désir Éternel Homme – hvilke ingredienser er inkludert i parfymen?

Desir Eternel Homme inkluderer ingredienser som:

 • Alkohol denat
 • Parfyme, Aqua
 • Cinnamal, Citral
 • Citronellol
 • Kumarin
 • Eugenol
 • Limonene
 • Linalool
 • Alfa-metylionon

Informasjonen kommer fra den offisielle nettsiden til produsenten

Meninger og anmeldelser av Désir Éternel Homme – Hva sier kundene?

Eksempel på meninger fra parfymeforumet:

Til nå har jeg brukt vanlige parfymer kjøpt på apotek. Da jeg la merke til Désir Éternel Homme-annonsen, fant jeg den, hvorfor ikke prøve den? Duften er veldig delikat og behagelig. Jeg la merke til at når de snakker med kvinner, begynner de å erte meg, noe som forbedrer selvtilliten min.
ART538
Jeg har aldri vært best i omgang med kvinner. Jeg skammet meg alltid og det var vanskelig for meg å få meg til å komme opp for å snakke. Derfor bestemte jeg meg for å prøve Désir Éternel Homme, og jeg må innrømme at jeg er overrasket. Nå er det kvinnene som starter samtalen på egenhånd.
Ludwik83
Jeg skjønner ikke helt hvordan denne lukten fungerer. For meg er det nesten umerkelig, og kvinner legger merke til det nå og da. Det viktigste er at det fungerer!
Marzz

Désir Éternel Homme feromoner hvor kan man kjøpe? Pris apotek, butikk

På grunn av deres popularitet blant forbrukere, har flere og flere nettbutikker også bestemt seg for å handle disse parfymene. Imidlertid bør det huskes at det ofte er svindel på Internett, så jeg anbefaler å velge den offisielle nettsiden til produsenten for å foreta et kjøp. Takket være dette vil vi være sikre på at vi mottar det originale produktet og ikke en erstatning. I tillegg tilbyr produsenten de laveste prisene og hyppige kampanjer.

Sammendrag – ekspertuttalelse

Désir Éternel Homme er uten tvil en parfyme med feromoner for modige menn som vet hva de vil ha, og deres mål er å øke attraktiviteten og tiltrekke seg oppmerksomheten til det motsatte kjønn. Sammensetningen av parfymen er nøye gjennomtenkt, noe som gjør det mulig å tenke at det er et veldig effektivt produkt. Dette bekreftes også av de mange meningene til brukerne – fornøyde, selvsikre menn og deres kommentarer på internettfora, som enstemmig sier at det virkelig fungerer. Derfor, hvis du ønsker å vekke lyst blant kvinner, kan Désir Éternel Homme være den perfekte løsningen.


Sending
User Review
4.98 (42 votes)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.