Skip to content

Om oss

Vi er en vennegjeng som fikk lyst til å utvikle oss og gjøre noe sammen! På dette tiltaket ble denne nettsiden laget, hvor vi beskriver og gjennomgår individuelle kosttilskudd. Vi vil også kjøre et «hjørne» hvor tips og triks om en sunn livsstil vil bli publisert. Vi prøver å gi så mye informasjon som mulig som kan være nyttig for deg og gjøre livet ditt enklere. Hvis du har en idé som vi kan implementere og den vil være nyttig for våre lesere, vennligst gi oss noen tips! Kort om oss:


Piotr
Piotr Stela – sexolog

Jeg heter Piotr Stela. Jeg er sexolog av yrke. I flere år drev jeg min egen praksis hvor jeg ga råd om både mannlig og kvinnelig seksualitet. Det er ikke bare jobben min, men også en hobby, så jeg bestemte meg for å lage denne nettsiden med vennene mine for å utvikle lidenskapen min, og på en eller annen måte hjelpe mennesker som er i nød.


Malwina Lemp – utdannet medisinstudier

Jeg heter Malwina Lemp og er utdannet medisinsk. Allerede som barn var jeg veldig interessert i hvordan menneskekroppen fungerer. Jeg ønsket å vite bokstavelig talt alt den består av, hvordan individuelle organer fungerer, og det mest interessante for meg var hvordan jeg skulle ta vare på helsen min. Jeg lette etter svar på spørsmålene mine gjennom hele utdanningen og jeg leter fortsatt etter dem, derfor bestemte jeg meg for å være med å lage dette prosjektet for å dele mine erfaringer med andre, og for å tilegne meg ny kunnskap om kosttilskudd og en sunn livsstil selv.


Adam Wosek – kostholdsekspert, personlig trener

Hei, jeg er Adam Wosek. Jeg er uteksaminert i kosthold, og for tiden er jeg personlig trener. Som tenåring slet jeg med overvektsproblemer, og det var hovedårsaken som førte meg til kosthold. Da jeg søkte hjelp for meg selv, lærte jeg mer og mer om det, og bestemte meg til slutt for å studere i dette feltet. I løpet av de få årene jeg tilbrakte i dette miljøet lærte jeg mye, og mest av alt ble jeg kjent med mange kosttilskudd som har en gunstig effekt på kroppen vår. Dessverre er det også noen som er ugunstige, så jeg bestemte meg for at denne nettsiden ville være det rette stedet å dele min kunnskap.


Klaudia – kosmetolog

Mitt navn er Klaudia Dawska. Jeg er en kosmetolog. Allerede da jeg var tenåring merket jeg en stor interesse for meg selv om mulighetene til estetisk medisin. Til å begynne med utviklet jeg interessene mine på skolen, og så bestemte jeg meg for å studere. Som det viste seg, var det et godt valg. Jeg er veldig glad for at jobben min er lidenskapen min, og det beste med den er at jeg kan hjelpe mennesker. Det er en fantastisk følelse når du kan gi noen glede!