Skip to content

Proflexen – Anmeldelser, effekter, pris, sammensetning, hvor kan jeg kjøpe? Tabletter for ledd

Leddene våre, som følge av ulike typer hendelser eller tiden som går, blir utsatt for belastninger og lider av ulike typer relaterte plager. Proflexen er et produkt som har som oppgave å beskytte leddene og sikre dem på mange nivåer. Tilskuddet lindrer verkende ledd, reduserer følelsen av stivhet, og forbedrer også leddenes fleksibilitet og bevegelighet. Vi bestemte oss for å sjekke hvilke effekter vi faktisk kan få ved å bruke dette preparatet. Vi analyserte sammensetningen nøye, leste meningene til folk som allerede har testet den og sjekket all informasjon om disse kapslene. Hvis du er interessert i vår anmeldelse av dette kosttilskuddet, vennligst les artikkelen.

Proflexen na stawy

Hva er Proflexen – hvordan fungerer det?

Proflexen - tabletki na stawy

Proflexen er et kosttilskudd for ledd som kun inneholder naturlige ingredienser. Det påvirker kroppen vår på flere nivåer, derfor er effektene raske og varer lenge. Det lindrer effektivt betennelser og smerter i leddene, forbedrer deres generelle funksjon og funksjon, samt reduserer deres stivhet betydelig.

Det beskytter leddene våre omfattende og øker produksjonen av kollagen og leddvæske, som er nødvendig for at leddene skal fungere korrekt. Den kan brukes av personer som har problemer med leddene på grunn av en stillesittende livsstil eller fordi de er overvektige. Det brukes også ofte av idrettsutøvere hvis ledd er utsatt for enorm overbelastning. I dette tilfellet fungerer det også perfekt.


Proflexen – effekter av bruk

Effekten av å bruke Proflexen vises veldig raskt og varer lenge. Alt takket være den mangefasetterte handlingen og høye effektiviteten til ingrediensene i Proflexen-sammensetningen.

 • Det forbedrer tilstanden til leddene og deres generelle helse
 • Lindrer smerte
 • Øker produksjonen av kollagen og leddvæske
 • Bidrar til å opprettholde sunne og sterke bein og ledd
 • Øker leddbevegelighet og motoriske ferdigheter
 • Reduserer stivhet

Hvordan du bruker Proflexen – Dosering

Bruken av Proflexen er veldig enkel og skal ikke skape problemer. Det er nok å ta 2 kapsler om dagen (helst 1 kapsel om morgenen og kvelden) og skylle ned med en stor mengde vann. For bedre absorpsjon av de aktive ingrediensene anbefales det å ta tablettene etter et måltid.

Anbefalt dose bør ikke overskrides. Det skal huskes at Proflexen leddtabletter inneholder 400 mg kollagen per daglig dose. Dette er mengden som helt oppfyller behovene til kroppen vår. Ved å bruke en høyere dose kan vi få problemer med fordøyelsessystemet.

Setter opp til -50% – Sjekk kampanjer


Fordeler og ulemper med Proflexen

Fordeler

 • Sammensetningen av kosttilskuddet Proflexen er naturlig og trygg
 • Tablettformelen er svært rimelig
 • Tilskudd gir ikke bivirkninger
 • Raske og langvarige effekter

Ulemper

 • Ikke kjøp på stasjonære apotek

Hvordan er Proflexen forskjellig fra andre kosttilskudd?

Proflexen er et produkt som hjelper til med å pleie ledd på mange nivåer. Det er dette som skiller den fra andre preparater. Vi ser ofte at et kosttilskudd faktisk gir positive resultater, men de varer ikke for lenge. Dette er fordi de inneholder næringsstoffer, men de stimulerer ikke kroppen til å produsere dem på egen hånd. Derfor kan bruk av kosttilskudd som inneholder store mengder kollagen bare ha en midlertidig effekt. Dette er ikke tilfelle med Proflexen. Den inneholder en stor dose kollagen, men støtter samtidig kroppen og stimulerer til enda større kollagenproduksjon. Takket være dette er effektene veldig raske og leddene er beskyttet i lang tid.

Proflexen - kobieta z bolącym stawem

Er Proflexen trygt? Bivirkninger

Proflexen er basert på naturlige ingredienser som er helt trygge for kroppen vår. Hvis det brukes som anvist, skal det ikke være noen bivirkninger.

Ved å overskride anbefalt dose risikerer vi mindre problemer med fordøyelsessystemet. Det bør huskes at dosen av tilskuddet er nøye målt på en slik måte at kroppen får de nødvendige ingrediensene i perfekte proporsjoner. Derfor bør den følges.

En allergi mot en bestemt komponent i kosttilskuddet kan være en kontraindikasjon. Sensibilisering kan forårsake allergiske reaksjoner, så det er verdt å lese ingrediensene nøye før bruk.

Setter opp til -50% – Sjekk kampanjer


Sammensetning av Proflexen – hva inneholder kosttilskuddet?

Sammensetningen av Proflexen er svært rik og inneholder kun naturlige ingredienser. Tablettene inneholder 13 stoffer som har egenskaper som: lindre betennelser, redusere smerter og forbedre det totale leddarbeidet.

Ingrediensene til Proflexen er:

Glukosamin
Det er et stoff som produseres naturlig av kroppen. Det brukes ofte i behandlingen av slitasjegikt fordi dets egenskaper stimulerer kollagensyntesen, beskytter vev mot fibrose og har anti-inflammatoriske egenskaper.
Tablettene inneholder glukosaminsulfat, som har høy biotilgjengelighet. Det lindrer smerte og har en gunstig effekt på regenerering av bruskvev. I tillegg styrker det leddbåndene og fjerner stivhet i leddene.

MSM
Metylsulfonylmetan stimulerer kollagenproduksjonen. MSM, det vil si organisk svovel, er også ansvarlig for at leddene fungerer som de skal og har en gunstig effekt på egenskapene til muskler og sener.

Kondroitin
En ingrediens som er ansvarlig for riktig hydrering og beskyttelse av leddene. Det intensiverer produksjonen av kollagen, noe som betyr at mer leddvæske kommer til syne i kroppen vår. Kondroitinsulfat virker synergistisk med kollagen og glukosamin, og det er derfor det ofte brukes av altfor fysisk aktive mennesker. En annen fordel er at det bidrar til reduksjonen i nedbrytningen av leddbrusk og eliminerer raskt enhver betennelse.

Indisk røkelse harpiksekstrakt
En ingrediens som brukes til å behandle revmatoid artritt siden den inneholder boswellinsyrer. Det har en omfattende innvirkning på tilstanden og helsen til ledd og bein. Den har anti-inflammatoriske egenskaper. Regelmessig bruk lar deg øke fleksibiliteten til leddene betydelig.

Gurkemeie rhizom ekstrakt
Hovedsakelig kjent for sine antioksidantegenskaper. Det forhindrer nedbrytning av leddbrusk og reduserer påvirkningen og virkningen av frie radikaler. Det har en positiv effekt på å øke bevegelsesområdet og forbedrer den generelle funksjonen til leddene.

Ingefær rhizom ekstrakt
Den har svært høye smertestillende egenskaper. Det brukes ofte til ulike typer degenerasjon. Det har en lindrende effekt og har en positiv effekt på betennelser.

Papain
Det er en komponent som støtter kroppen på mange nivåer. Det reduserer betennelse ved å øke nivået av lymfocytter. Det er verdt å legge til at det er en kraftig antioksidant som beskytter cellene mot oksidativt stress.

Bromealin fra spiselig ananas
En ingrediens som finnes i ferske ananasstilker. Det er også ansvarlig for å fjerne betennelse rundt leddene. Den har anti-inflammatoriske og smertestillende egenskaper. Bruk av bromealin har en svært positiv effekt på regenerering av ledd.

UC-II
Det er et patentert udenaturert type 2 kollagen, hvis effektivitet er 2 ganger større enn for kondroitin og glukosamin. Som kjent står kollagen for omtrent 30 % av alle proteiner i menneskekroppen. Den har mange funksjoner, som: støtter opp om leddenes funksjon, reduserer betennelser og alle plager, og fjerner følelsen av leddstivhet.
Kollagen er hovedbyggesteinen i leddbrusk, som gjenoppbygger leddstrukturer og forbedrer mobilitet, samt støtter regenerative prosesser. Støtter fleksibiliteten og styrken til leddvevet.
På grunn av det faktum at kroppen vår over tid ikke er i stand til å produsere riktig mengde av det, og det er dessverre mangler i riktig mengde leddvæske. Derfor er det en svært viktig ingrediens, og tilskuddet inneholder 40 mg.

Vitamin C
En annen ingrediens som deltar i syntesen av kollagen. Dens egenskaper lar deg også redusere aktiviteten til frie radikaler, alt på grunn av antioksidantegenskaper.

Mangan
Det er tilstede i reaktivitetssentrene til mange enzymer, noe som gjør det til et essensielt mikronæringsstoff for livet. Det er tilstede og intensiverer prosessen med å lage bindevev.

Selen
Leddhelse er veldig gunstig. Det brukes ofte i tilfeller av revmatoid artritt. Opprettholder leddhelse og funksjon på et optimalt nivå.

Sink
I sammensetningen av tablettene utfører den lignende funksjoner som selen. Det har en positiv effekt på helsen til leddene og støtter deres arbeid på mange nivåer. Det er ansvarlig for å opprettholde helsen til ledd og bein i riktig form.

Proflexen tabletter anmeldelser, forum, kommentarer – Hva sier kundene?

Vi kan finne mange Proflexen meninger på helserelaterte fora. Når vi lette etter informasjon om disse nettbrettene, bestemte vi oss for kun å bruke steder der dataverifisering er nødvendig. Takket være dette er vi sikre på at disse meningene er sanne og skrevet av personer som faktisk har hatt kontakt med disse nettbrettene. Vi har valgt to ekstreme meninger som vil tillate oss å se på ulike perspektiver.

Tabletki Proflexen

Proflexen – Meninger fra forumet:

«Jeg er en veldig fysisk aktiv person. Jeg elsker å gå i fjellet, jeg løper ofte og dessverre begynte leddene å svikte. Smerter begynte å dukke opp oftere og oftere, og jeg måtte gi opp mange turer. Jeg brukte mange salver og nå bestemte jeg meg for å ta en annen form – tabletter . Etter noen dager merket jeg en betydelig bedring. Jeg følte at leddene var mer «mobile», de var ikke der. Etter ca 3 uker var smertene helt forsvunnet, men jeg bestemte seg for å fortsette Proflexen-behandlingen slik at problemet ikke kom tilbake.» – Dominika Kalska

«Med årene opplever en person flere og flere plager. Dessverre, i mitt tilfelle, er leddsmerter en av dem. Jeg innser at jeg ikke kommer tilbake til full form fra år tilbake, men det endrer ikke det faktum at jeg ville liker å fungere normalt. Takket være Proflexen er det mulig. Jeg føler fortsatt noe ubehag, men jeg kan gå rolig uten noe press. Prisen og sammensetningen av kosttilskuddet oppmuntret meg virkelig til å kjøpe. I dette tilfellet må jeg si at det var penger godt investert!» – Wanda Tokarska


Hvor kan jeg kjøpe Proflexen?

Proflexen-kapsler kan kjøpes på produsentens offisielle nettside (https://proflexen.co.no/). Det er foreløpig ikke noe stasjonært salg. Produktet finnes også på mange auksjonssider, men vi advarer mot å kjøpe slike steder. Ulike typer svindel forekommer ofte. Når du kjøper fra en upålitelig kilde, kan vi aldri være sikre på hva vi egentlig har kjøpt.

Når du kjøper fra den offisielle produsenten, kan vi også regne med en betydelig rabatt. I tillegg tilbys ulike typer kampanjer. Vi har også mulighet til å kjøpe nettbrett i større sett, noe som gjør prisen mye lavere.

Setter opp til -50% – Sjekk kampanjer


Hvor mye koster Proflexen – pris, kampanjer

Proflexen-prisen er NOK 439,00 per pakke som inneholder 60 kapsler. Denne mengden er tilstrekkelig for en 30-dagers behandlingsperiode. Planlegger du en lengre behandling er det verdt å vurdere å kjøpe i større pakker. Prisene i pakkene er som følger:

Grunnpakke – 1 pakke – NOK 1439,00

Standardpakke – 2 pakker + 1 gratispakke – NOK 878,00

Optimal pakke – 3 pakker + 3 pakker gratis – NOK 1317,00


FAQ – Ofte stilte spørsmål

Er det mulig å kjøpe Proflexen fra et apotek?

Dessverre ikke. Foreløpig selges det kun online, og produktet er tilgjengelig på produsentens offisielle nettsted.

Hvor mye er nok for 1 pakke av kosttilskuddet?

En pakke med Proflexen inneholder 60 kapsler og ved anbefalt dosering (2 kapsler per dag) er dette nok for en 30 dagers behandling.

Når vil jeg se de første effektene av Proflexen?

De første effektene når det gjelder smertereduksjon vil merkes etter de første påføringene. Når det gjelder regenerering av bruskvev, må vi vente noen uker til leddene kommer tilbake til optimal form.

Har Proflexen-tabletter bivirkninger?

Proflexen gir ingen bivirkninger hvis det brukes i henhold til anbefalt dosering. Hvis vi overskrider den anbefalte daglige dosen som skal tas, kan det oppstå mindre problemer med fordøyelsessystemet. Hvis vi er allergiske mot en bestemt komponent i tablettene, kan det også oppstå en allergisk reaksjon.

Finnes det en erstatning for Proflexen som er verdt å bruke?

Hvis vi ønsker å oppnå lignende effekter, som beskytter leddene våre omfattende, vil den beste erstatningen for Proflexen være Flexidium 400. Dette er et produkt med en like naturlig sammensetning og dens effekt på kroppen er omfattende.

Sammendrag – ekspertuttalelse

Proflexen-kapsler inneholder en veldig interessant sammensetning som inneholder alt som er nødvendig for riktig funksjon av leddene våre. Kroppen vår er konstant utsatt for overbelastning, uansett om du er en naturlig person eller fører en stillesittende livsstil. Er du aktiv – er leddene vant til belastninger, men når du ikke har mye trening er hver innsats et ork for leddene. Derfor er det viktig å gi de nødvendige næringsstoffene for å forbedre deres funksjon og generelle helse. Proflexen kan uten tvil hjelpe oss med dette. Hvis du ønsker å ta vare på leddene dine, tror jeg at dette er den riktige løsningen.

Setter opp til -50% – Sjekk kampanjer