Skip to content

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://new-eclub.com

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler dem

Kommentarer

Når en besøkende på nettstedet legger igjen en kommentar, samler vi inn data som er synlige i kommentarskjemaet, samt besøkendes IP-adresse og nettlesersignatur for å hjelpe med å oppdage spam.

En anonymisert streng opprettet fra e-postadressen din (såkalt hash) kan sendes til Gravatar-tjenesten for å sjekke om du bruker den. Gravatar-tjenestens personvernerklæring er tilgjengelig her: https://automattic.com/privacy/. Etter godkjenning av kommentaren din, er profilbildet ditt synlig for offentligheten i sammenheng med kommentaren din.

Media

Hvis du er en registrert bruker og laster opp bilder til nettstedet ditt, bør du unngå å laste opp bilder med EXIF-plasseringskoder. Besøkende på nettstedet kan laste ned og lese fullstendige stedsdata fra bilder på nettstedet.

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, vil du kunne velge alternativet for å lagre navn, e-postadresse og nettstedsadresse i informasjonskapsler, takket være at informasjonen ovenfor vil bli praktisk utfylt når du skriver ytterligere kommentarer. Disse informasjonskapslene vil vare i ett år.

Hvis du besøker påloggingssiden, oppretter vi en midlertidig informasjonskapsel for å sjekke om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og vil bli forkastet når du lukker nettleseren din.

Når du logger inn, lager vi i tillegg noen få informasjonskapsler som er nødvendige for å lagre påloggingsinformasjonen din og valgte skjermalternativer. Innloggingsinformasjonskapsler varer i to dager, og informasjonskapsler for skjermalternativer varer i ett år. Hvis du velger «Husk meg»-alternativet, vil påloggingen utløpe etter to uker. Hvis du logger ut av kontoen din, vil påloggingsinformasjonskapslene bli slettet.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil en ekstra informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data, den indikerer bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter 1 dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på en lignende måte som om brukeren har besøkt en bestemt nettside direkte.

Nettsteder kan samle inn informasjon om deg, bruke informasjonskapsler, legge ved ytterligere eksterne sporingssystemer og overvåke interaksjoner med innebygd materiale, inkludert sporing av interaksjoner med innebygd materiale hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet.

Hvem vi deler data med

Hvor lenge beholder vi dataene dine

Hvis du legger igjen en kommentar, beholdes innholdet og metadataene på ubestemt tid. Takket være dette kan vi gjenkjenne og godkjenne etterfølgende kommentarer automatisk, uten å sende dem til hver moderering.

For brukere som har registrert seg på nettstedet vårt (hvis noen), lagrer vi også personopplysningene som er lagt inn i profilen. Alle brukere kan se, redigere eller slette sin personlige informasjon når som helst (unntatt brukernavnet, som ikke kan endres). Nettstedsadministratorer kan også se og endre denne informasjonen.

Hvilke rettigheter du har over dataene dine

Hvis du har en brukerkonto eller har lagt til kommentarer på dette nettstedet, kan du be om levering av en fil med et eksportert sett med dine personlige data i vår besittelse, inkludert alle de du har oppgitt. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data som vi er forpliktet til å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Hvor vi sender dataene dine

Besøkendes kommentarer kan sjekkes gjennom en automatisert spam-deteksjonstjeneste.