Skip to content
Faqja kryesore » Dhëmbët » Whitify Carbon – Pastë zbardhuese që largon çngjyrosjen. Përbërja, opinionet, efektet, ku të blini?

Whitify Carbon – Pastë zbardhuese që largon çngjyrosjen. Përbërja, opinionet, efektet, ku të blini?

4.9/5 - (34 votes)

Secili prej nesh dëshiron të ketë një buzëqeshje të bardhë bore, por a është ky qëllim i lehtë për t’u arritur? Sipas prodhuesit, produkti Whitify Carbon është në gjendje të na garantojë këtë, dhe si është në realitet? Le të shohim se çfarë është ky suplement dhe çfarë mund të presim prej tij.

Whitify Carbon - smile

Aktiviteti i parë dhe themelor që lidhet me kujdesin oral është larja e dhëmbëve. Në sipërfaqe, duket se ky është një aktivitet mjaft i thjeshtë që nuk ka kuptim të mendohet për një kohë të gjatë. Megjithatë, kur dukemi pak më thellë, mund të dalë se zgjedhja e pastës së duhur mund të ndikojë ndjeshëm në shëndetin dhe pamjen e dhëmbëve tanë. Sëpari, një pastë e fortë pastrimi mund të jetë një zgjedhje e mirë, kurse për tjetrën do të jetë tepër intensive dhe do të shkatërrojë emelin dhe do të dëmtojë çamçakëzët. Prandaj, është shumë e rëndësishme të zgjedhim një produkt që do të jetë i përshtatshëm për dhëmbët tanë, tërësisht i pastër dhe i zbardh, dhe mbi të gjitha nuk do t’i irritojë. Sot do të flasim për një produkt që ka qenë shumë i përhapur kohët e fundit. Është pastë dhëmbësh e zezë me qymyr. Do të kontrollojmë se kush është i përshtatshëm, si ndikon në dhëmbët tanë, çfarë efektesh mund të presim, çfarë thonë përdoruesit e tjerë për të dhe nëse është i sigurt.

Whitify Carbon – Çfarë është? Çfarë pasojash mund të arrijmë?

Është një pastë dhëmbësh zbardhuese, përbërësi kryesor i së cilës aktivizohet karboni. Është prodhuar për njerëzit që kanë dhëmbë të ndjeshëm. Është shumë delikate dhe nuk shkakton irritim dhe në të njëjtën kohë pastrohet shumë mirë. Efektet e para të përdorimit janë pothuajse të menjëhershme, sepse pas aplikimit të parë një dallim themelor është i dukshëm dhe hija e dhëmbëve ndryshon, por në mënyrë që të merrni rezultatet më të mira, përdorimi sistematik është i rekomanduar.

Pasta Whitify Carbon është e madhe për njerëzit që kanë të gjitha çngjyrimet në dhëmbët e tyre nga pirja e duhanit, çngjyrësimi pas kafes ose çajit, si dhe të shkaktuara nga higjiena e pasaktë orale. Një avantazh shumë i rëndësishëm është se ne jo vetëm do të marrim efektin e zbardhjes, por në të njëjtën kohë Whitify Carbon do të kujdeset në mënyrë tërësore për dhëmbët tanë, duke i mbrojtur ata nga defektet e mëtejshme në të ardhmen. Produktet e ofruara nga prodhuesit e markave të tjera shpesh prekin vetëm përkohësisht dhe janë të përkohshme. Në rastin e Whitify Carbon, efekti duhet të jetë i ndryshëm.

Uitify Karbon

Si ta përdorim Whitify Carbon? A është e sigurt? A ka efekte anësore?

Ka raste kur blejmë një pastë që ose i pastron dhëmbët shumë dobët ose i acaron tepër. Whitify Carbon është balancuar siç duhet dhe siguron pastrim të plotë dhe është i përshtatshëm për njerëzit me enë të ndjeshme, kështu që mund të përdoret nga pothuajse të gjithë. Nuk janë raportuar raste të efekteve anësore. E vetmja kontraindikacion mund të jetë alergjia ndaj një përbërësi të veçantë, kështu që ia vlen të njihesh me përbërjen. Kur bëhet fjalë për përdorim, nuk është ndryshe nga pastrimi normal i dhëmbëve. Thjesht aplikojeni në furçë dhe kujdesuni për higjienën orale.

Të pastrojmë dhëmbët me karbon

Përbërja e bardhësimit të Whitify Carbon

Silika e hidratuar me përbërje karboniSilika e hidratuar – një substancë që pastron thellë dhëmbët, dhe në të njëjtën kohë është jashtëzakonisht delikate dhe nuk irriton. Përveç kësaj, ndihmon në heqjen e pllakës.
Karbon i aktivizuar me ngjyrë të ëititKarboni i aktivizuar – Ky është një përbërës që ka veti të shkëlqyera absorbuese. Në mënyrë shumë efektive pengon rritjen e baktereve të mërzitshme dhe heq aromat e pakëndshme nga zgavrat orale.
Përbërja e karbonit - ekstrakti i pishave mesdhetareEkstrakti i pishave mesdhetare – Një përbërës popullor që ka efekte anti-inflamuese dhe antibakterial.
Menthol me karbon të whitifyMenthol – Siguron frymëmarrje të freskët për një kohë të gjatë
Whitify Karboni - Përbërja - KlorhexidineKlorheksidina – Është përgjegjëse për heqjen dhe frenimin e formimit të tartarit.
Whitify Karboni - Përbërja - XylitolXylitol – Roli i tij më i rëndësishëm është të pengojë rritjen e baktereve dhe të rrisë prodhimin e slin, dhe përveç kësaj rivendos pH alkaline në gojë.

Çfarë thonë klientët për Whitify Carbon? Opinione dhe shqyrtime

Vlerësimet e Whitify Carbon në internet kanë shumë të mira. Njerëzit flasin në superlatives, dhe avantazhet më të rëndësishme, natyrisht, përfshijnë efekte të shpejta në formën e dhëmbëve të bardhë dhe të shijshme dhe mungesa e irritimit pas përdorimit. Përdoruesit e internetit gjithashtu vënë në dukje se paste e forcon shumë enamel, dhe dhëmbët marrin një të bardhë natyrore, dhe jo artificiale siç ndodh me disa njerëz të famshëm që investojnë sasi të mëdha parash, dhe efektet janë të varfëra. Ja disa shembuj të thënieve:

Unë kam dhëmbë shumë të ndjeshëm, dhe përbërja e sigurt e Whitify Carbon është jashtëzakonisht e butë me ta. Unë jam i kënaqur me rezultatet dhe shpresoj të rifitoj pamjen e vjetër të dhëmbëve të mi, që për fat të keq i lashë pas dore nëpërmjet cigareve
Wioletta80
Më parë, përdora shiritat e zbardhjes së dhëmbëve të Whitify dhe duhet të them se nuk isha plotësisht i kënaqur. Dhëmbët m'u zbardhën, por çamçakëzët e mi vuajtën. Tani që i kam zëvendësuar shiritat me paste, duhet ta pranoj se ndryshimi është i madh dhe gjendja e dhëmbëve të mi është përmirësuar ndjeshëm.
Robsik
Dhëmbët e bardhë janë një gjë, por dhëmbët e bardhë dhe të shëndetshëm tashmë janë një qëllim më kërkues, dhe falë Whitify Carbon më në fund arrita t'i kombinoj këto 2 elemente! Rekomandoni!
NaTka17

Ku të blesh Whitify Carbon? Çmimi dhe promovimet më të mëdha

Kur bëhet fjalë për shëndetin, siguria është gjithmonë gjëja më e rëndësishme për mua. Unë gjithmonë këshilloj duke përdorur vetëm burime të besuara. Në këtë rast, është faqja zyrtare e prodhuesit, ku ne mund të blejmë Whitify Carbon pa u larguar nga shtëpia. Përveç kësaj, çmimi në faqen e internetit të prodhuesit duket të jetë më i ulëti. Prodhuesi shpesh prezanton promovime të mëdha, dhe ndonjëherë ka një mundësi që ne do të marrim 1 paketë krejtësisht falas, kështu që ia vlen të kursejmë para.

Përmbledhje – opinion i ekspertëve

Caries, dhëmbët e çngjyrosur, çdo zgavër – e gjithë kjo e bën pamjen e dhëmbëve tuaj jo më të madh. Prandaj, kujdesi i duhur për dhëmbët jo vetëm që do të na bëjë më të shëndetshëm, por edhe do të përmirësojë marrëdhëniet tona shoqërore. Duke analizuar përbërjen e pastes, ne mund të shpejt të vërejmë se ajo është krijuar për njerëzit që luftojnë me ndjeshmërinë e dhëmbëve, sepse ajo është jashtëzakonisht delikate dhe në të njëjtën kohë shumë efektive. Kjo ndodh rrallë dhe mendoj se ia vlen t’i kushtojmë vëmendje. Sipas rishikimeve nga interneti, ngjyra e dhëmbëve ndryshon tashmë pas ditëve të para të përdorimit, dhe për këtë arsye ky është një parashikim i mirë për të ardhmen. Pa dyshim, ju duhet të kujdeseni për zgavrën orale në mënyrë sistematike, dhe çfarë produkti ne zgjedhim për këtë është çështja jonë individuale. Nga ana ime, mund të them se duke marrë parasysh efektet, përbërjen dhe opinionet e klientëve, duket të jetë një produkt që ia vlen të rekomandohet. Prandaj, nëse keni nevojë për një pastë të butë, por të saktë, ju inkurajoj të provoni Whitify Carbon.