Skip to content
Hjemmeside » Tenner » Whitify Carbon – blekepasta som fjerner misfarging. Komposisjon, meninger, effekter, hvor kjøpes?

Whitify Carbon – blekepasta som fjerner misfarging. Komposisjon, meninger, effekter, hvor kjøpes?

5/5 - (21 votes)

Hver av oss ønsker å ha et snøhvitt smil, men er det et enkelt mål å oppnå? Ifølge produsenten kan Whityfy Carbon-produktet garantere dette, og hvordan er det i virkeligheten? La oss sjekke hva et supplement er og hva vi kan forvente av det.

Whitify Carbon - uśmiech

Den første og grunnleggende aktiviteten som er forbundet med munnpleie er å pusse tennene. På overflaten ser det ut til å være en ganske enkel aktivitet som ikke gir mening å tenke på det lenge. Men når vi ser litt dypere kan det vise seg at det å velge riktig tannkrem kan påvirke helsen og utseendet til tennene våre betydelig. For den ene kan en sterkt rensende tannkrem være et godt valg, for den andre vil den være for intens og ødelegge emaljen og skadet tannkjøtt. Derfor er det veldig viktig å velge et produkt som passer for tennene våre, rense og bleke dem grundig, og fremfor alt ikke irritere dem. I dag skal vi diskutere et produkt som har vært veldig populært nylig. Det er svart tannkrem med kull. Vi vil sjekke hvem det passer for, hvordan det påvirker tennene våre, hvilke effekter vi kan forvente, hva andre brukere sier om det og om det er trygt.

Whitify Carbon – hva er det? Hvilke effekter kan vi få?

Det er en blekende tannkrem, hvor hovedingrediensen er aktivt karbon. Den ble produsert for personer som har sensitive tenner. Den er veldig delikat og forårsaker ikke irritasjon, og renser samtidig veldig grundig. De første effektene av påføring er nesten umiddelbare, fordi etter første påføring er en grunnleggende forskjell synlig og fargen på tennene endres, men for å oppnå best resultat anbefales systematisk bruk.

Whitify Carbon pasta er perfekt for folk som har misfarging på tennene fra røyking, kaffe eller te misfarging, så vel som de som er forårsaket av feil munnhygiene. En svært viktig fordel er at vi ikke bare får en blekende effekt, men samtidig vil Whitify Carbon ta vare på tennene våre og beskytte dem mot fremtidige defekter. Produkter som tilbys av produsenter av andre merker påvirker ofte bare midlertidig og er midlertidige. Når det gjelder Whitify Carbon, bør effekten være annerledes.

Whitify Carbon - produkt

Hvordan bruke Whitify Carbon? Er det trygt? Er det bivirkninger?

Det er situasjoner at vi kjøper en tannkrem som enten renser tennene for dårlig eller irriterer dem for mye. Whitify Carbon har blitt riktig balansert og gir grundig rengjøring og passer for personer med sensitiv glasur, så praktisk talt alle kan bruke den. Ingen tilfeller av bivirkninger er rapportert. Den eneste kontraindikasjonen kan være en allergi mot en bestemt ingrediens, så det er verdt å bli kjent med sammensetningen. Bruksmessig er den ikke forskjellig fra vanlig tannrengjøring. Bare legg den på børsten og ta vare på munnhygienen.

Whitify Carbon - leczenie zębów

Whitify Carbon whitening pasta – sammensetning

Whitify Carbon - Skład - Uwodniona krzemionkaHydratert silika – et stoff som grundig renser tennene, og samtidig er ekstremt delikat og irriterer ikke. I tillegg hjelper det med å fjerne plakk.
Whitify Carbon - Skład - Węgiel aktywnyAktivt karbon – Det er en ingrediens som har utmerkede absorpsjonsegenskaper. Det er svært effektivt for å hemme veksten av karies og fjerne ubehagelig lukt fra munnen.
Whitify Carbon - Skład - Wyciąg z sosny śródziemnomorskiejMiddelhavsfuruekstrakt – En populær ingrediens med anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaper.
Whitify Carbon - Skład - MentolMentol – Gir frisk pust i lang tid
Whitify Carbon - Skład - ChloroheksydynaKlorheksidin – Det er ansvarlig for fjerning og hemming av dannelsen av tannstein.
Whitify Carbon - Skład - KsylitolXylitol – Dens viktigste rolle er å hemme veksten av bakterier og øke produksjonen av spytt, og i tillegg gjenoppretter den alkaliske pH i munnhulen.

Hva sier kundene om Whitify Carbon? Meninger og anmeldelser

Whitify Carbon-anmeldelser på Internett er veldig bra. Folk uttrykker seg i superlativer, og de viktigste fordelene er selvfølgelig raske resultater i form av bleke tenner samt delikatesse og ingen irritasjon etter bruk. Internett-brukere påpeker også at tannkremen styrker emaljen i stor grad, og tennene får en naturlig hvithet, ikke en kunstig, slik tilfellet er med enkelte kjendiser som investerer mye penger, og effekten er dårlig. Her er noen eksempler på utsagn:

Jeg har veldig følsomme tenner, og den sikre sammensetningen av Whitify Carbon er ekstremt skånsom mot dem. Jeg er fornøyd med resultatene og håper at jeg vil få tilbake det tidligere utseendet til tennene mine, som jeg dessverre forsømte på grunn av sigaretter
Wioletta80
Før det brukte jeg Whitify tannblekingsstrips og jeg må si at jeg ikke var helt fornøyd. Tennene mine ble bleket, men tannkjøttet led. Nå som jeg har byttet ut stripene til en pasta, må jeg innrømme at forskjellen er enorm og tilstanden til tennene mine har blitt betydelig bedre.
Robsik
Hvite tenner er én ting, men hvite og sunne tenner er et mer krevende mål, og takket være Whitify Carbon klarte jeg endelig å kombinere disse to elementene! Jeg anbefaler!
NaTka17

Hvor kan jeg kjøpe Whitify Carbon? Pris og de største kampanjene

Når det kommer til helse er sikkerhet alltid det viktigste for meg. Jeg anbefaler deg alltid å bare bruke pålitelige kilder. I dette tilfellet er det den offisielle nettsiden til produsenten, hvor vi kan kjøpe Whitify Carbon uten å forlate hjemmet. I tillegg ser prisen på produsentens nettside ut til å være den laveste. Produsenten introduserer ofte store kampanjer, og noen ganger er det en mulighet for at vi får 1 pakke helt gratis, så det er verdt å spare penger.


FAQ – Najczęściej zadawane pytania

Czy pasta Whitify Carbon jest bezpieczna dla szkliwa?

Skład został tak opracowany, żeby w żadnym stopniu pasta nie obciążała szkliwa. Z tego względu jest całkowicie bezpieczna i możemy ją stosować również do zębów wrażliwych.

Czy pasta Whitify Carbon zawiera fluor?

Nie, w składzie pasty nie znajdziemy fluoru.

Kiedy pierwsze efekty stosowania Whitify Carbon?

Składniki aktywne pasty działają niemalże natychmiastowo, zatem pierwsze efekty będą dostrzegalne już po pierwszym umyciu, jednak zaleca się kontynuowanie kuracji w celu osiągnięcia jak najlepszych rezultatów.

Jak często należy myć zęby za pomocą Whitify Carbon?

Jest to identyczna czynność jak mycie zębów każdą inna pastą, zatem to jak często myjemy zęby powinno być uzależnione od podstawowych zasad higieny jamy ustnej( zaleca się mycie zębów 2 razy dziennie).

Sammendrag – Ekspertuttalelse

Karies, misfargede tenner, alle hulrom – alt dette betyr at utseendet på tennene dine ikke er den største ressursen. Derfor vil riktig omsorg for tenner ikke bare gjøre oss sunnere, men også forbedre våre sosiale relasjoner. Ved å analysere sammensetningen av tannkremen kan vi raskt legge merke til at den er laget for personer som sliter med tannoverfølsomhet, fordi den er ekstremt delikat og samtidig veldig effektiv. Dette er sjelden tilfelle, og jeg mener det er verdt å ta hensyn til. Ifølge meninger fra Internett endres fargen på tennene etter de første dagene med bruk, så det er en god prognose for fremtiden. Du må utvilsomt ta vare på munnhulen systematisk, og hvilket produkt vi velger til dette er vår individuelle sak. For min del kan jeg si at tatt i betraktning effektene, sammensetningen og kundenes meninger, ser det ut til å være et produkt som er verdt å anbefale. Derfor, hvis du trenger en mild og presis pasta, oppfordrer jeg deg til å prøve Whitify Carbon.