Skip to content

Hvordan forstørre penis? Metoder som gir raske og effektive resultater [2023]

Det lille peniskomplekset er et veldig vanlig fenomen. Medisinen utvikler seg imidlertid i et så raskt tempo at vi har en rekke effektive og sikre metoder til rådighet som vil bidra til å bekjempe dette problemet. De mest effektive metodene for penisforstørrelse inkluderer kosttilskudd i form av tabletter og kremer, ekspandere og vakuumpumper, estetiske medisinbehandlinger og kliniske operasjoner. Det er også andre naturlige og hjemmemedisiner som kan hjelpe oss også. Hvilken metode å velge og hva du bør være oppmerksom på når du velger?

Jak powiększyć penisa

Hvordan forstørre penis naturlig? Metoder for penisforstørrelse

Effektiv penisforstørrelse kan gjøres på naturlige måter. De er ikke bare veldig effektive, men også helt trygge for helsen vår. Når du bruker denne typen metoder, er det ingen bivirkninger.

Piller for penisforstørrelse

Uten tvil er den mest populære måten å øke størrelsen på penis på bruk av piller. Det er trygt og diskret, og samtidig veldig effektivt. Hva er prinsippet for deres operasjon? Tabletter inneholder aktive ingredienser som transporteres til kroppen vår. Takket være dem strømmer mer blod til penis, og mer spesifikt til de hule kroppene i penis. Forbedringen av blodtilførselen i dette området og utvidelsen av de hule og svampete kroppen påvirker forlengelsen og fortykkelsen av penis betydelig, og gjør den også mer følsom for seksuelle sensasjoner.

Hvilke effekter kan vi forvente?

De maksimale effektene som er mulig å oppnå er å øke lengden til ca. 8 cm. Et slikt resultat skjer imidlertid ikke ofte, og i henhold til meningene til menn som brukte denne typen kosttilskudd, var forbedringen i gjennomsnitt 4-6 cm. Dette er fortsatt et meget imponerende resultat. Tatt i betraktning at det er en helt ikke-invasiv metode, og kostnaden for tabletter ikke er høy, gjør dette det til et veldig attraktivt alternativ.

Våre funn viser at de mest populære nettbrettene er: PeniSizeXL og Member XXL. En stor fordel med disse kosttilskuddene er også det faktum at de, i tillegg til penisforstørrelse, har evnen til å forbedre den generelle seksuelle ytelsen og eliminere eventuelle ereksjonsproblemer, for eksempel for tidlig utløsning.

Det er også verdt å lese artikkelen vår: Ereksjonspiller. De forbedrer ikke bare ereksjonen, men påvirker også størrelsen på penis.

Penisforstørrelsesgeler og kremer

Maral Gel
Maral Gel
Stron Up Gel
StrongUp Gel
Erogen X
ErogenX

En annen måte er geler og kremer for penisforstørrelse. Vår anbefaling er å bruke dem med nettbrett. Bruk av kremer alene gir kanskje ikke slike tilfredsstillende resultater, men hvis vi kombinerer disse 2 metodene, kan vi oppnå et veldig godt resultat. Kremer og geler kan øke effektiviteten av behandlingen og fremskynde effekten. I tillegg sørger de for riktig blodsirkulasjon, fukter og øker hudens elastisitet. Eksempler på slike kremer er: Maral Gel, ErogenX og StrongUp Gel.

Penisutvidere

Pro Long System
Pro Long System

Det er en metode som består i å utsette penis for langsom og langvarig spenning og avslapning. Så er det en prosess som kalles cytokinesis, dvs. celledeling og multiplikasjon, som oversettes til størrelsen på penis. Enheten har en lignende effektivitet som kirurgiske operasjoner. Oppsiden er imidlertid at det ikke er forbundet med noen bivirkninger og uønskede komplikasjoner. Ulempen med enheten er det faktum at det er en langsiktig prosess. I tillegg er enheten ganske upraktisk, og vi må bruke den flere timer om dagen. Kan forårsake ubehag under bruk. Men hvis vi fører en livsstil der vi tilbringer mesteparten av dagen hjemme og denne formen ikke vil være et problem for oss, er dette et alternativ verdt å vurdere. En populær utvider er: Pro Long System.

Penispumper (vakuumpumper)

Pompka do penisa
Penis pumpe

Du kan også øke størrelsen på penis med en vakuumpumpe. Det er en metode basert på å skape et tilstrekkelig sterkt undertrykk og fylle de kavernøse kroppene med økt mengde blod. Som et resultat forstørres penis både i lengde og i volum. Ofte anbefales denne metoden av sexologer når en mann lider av noen plager relatert til mangel på ereksjon.

Den store ulempen er at etter noen timers påføring går penis tilbake til sin opprinnelige størrelse, så alle effekter vi oppnår er bare midlertidige. Det kan være en god løsning for personer som forventer kortsiktige effekter og ønsker å forbedre seksuell ytelse i en midlertidig periode.

Kirurgisk penisforstørrelse og estetiske medisinbehandlinger

Penisforstørrelse med hyaluronsyre

Hyaluronsyre er det mest brukte stoffet i estetiske medisinbehandlinger. Det viser seg at det også er effektivt i dette tilfellet. Ved hjelp av en nål fyller legen innsiden av penis med hyaluronsyre og modellerer den omhyggelig. Ved denne prosedyren er bare omkretsen forstørret, men det er ikke mulig å forlenge penis. Effektene er merkbare umiddelbart etter behandlingen og varer lenge. Behandlingen er ganske dyr, og noen ganger er det dessverre noen uønskede bivirkninger.

Silikonimplantater

Dette er en veldig moderne prosedyre som involverer innsetting av et implantat laget av silikon. Metoden er veldig effektiv, men også dyr. Hele prosedyren utføres under narkose og tar vanligvis mindre enn en time. Pasienten går tilbake til seksuell ytelse etter omtrent en måned med rekonvalesens, og kan utføre daglige aktiviteter umiddelbart etter inngrepet. Kvaliteten på prosedyren avhenger i stor grad av erfaringen til personene som skal utføre den. Derfor, hvis vi bestemmer oss for en slik løsning, er det verdt å gjøre en grundig diagnose av spesialister og velge en slik at vi ikke angrer på dette valget senere.

Fortykkelse av penis med sitt eget fett

Prosedyren består i å samle og transplantere ditt eget fettvev. Vevet er plassert under huden på penis og gir den ekstra centimeter i omkrets – ca. 3 cm. Vi vil ikke tjene for mye på lengden, fordi effektene er innenfor 1 cm. Den store fordelen med denne metoden er at den visuelle effekten er veldig naturlig. Det er også en prosedyre hvor bivirkninger og eventuelle komplikasjoner er svært sjeldne.

Hvordan forstørre penis – hjemmemedisiner

Jak powiększyć penisa - domowe sposoby

Vi har allerede nevnt måtene behandlinger, tabletter eller kremer og ulike typer utstyr brukes på. Hva med hjemmemedisiner? Finnes de? Er de effektive? Selvfølgelig!

Penis er et organ som alle andre som har muskler. Hvis den har muskler, betyr det at vi kan trene dem til rett og slett å bli større. Husk imidlertid at huden i disse områdene er veldig sart og svært utsatt for irritasjon, så vi må nærme oss denne typen trening veldig forsiktig.

Penisforstørrelsesøvelser – hvordan trener man penis?

Før noen form for fysisk aktivitet bør du varme opp. Slik er det også her. Det ser imidlertid litt annerledes ut. For dette trenger vi en varm, men ikke varm kompress som skal påføres penis. Alternativt kan vi bruke en mild strøm med varmt vann og lede det til penis. Hele operasjonen bør ikke ta mer enn 5 minutter.

Når penis allerede er oppvarmet, kan vi fortsette til neste trinn. Øvelser kan utføres med tilsetning av smøremiddel, og det er til og med tilrådelig. Dette vil forhindre gnaging på huden. Den mest populære treningsformen er «jelqing». Det består i å bringe penis til en ufullstendig ereksjon, og deretter trykke bunnen av penis fast med hånden, strekke huden mot «glans» og slappe av igjen. Takket være denne handlingen er det en umiddelbar økning i blodtrykket, takket være at vi har muligheten til å øke volumet av penisvevet.

Husk å være skånsom gjennom hele øvelsen, og strekke huden på en måte som ikke forårsaker smerte. For å sjekke om aktiviteten vår er effektiv, kan vi trykke en finger mellom anus og pungen. Hvis huden i disse områdene er stram, betyr det at vi gjør øvelsen riktig. I «jelqing» er det viktigste regelmessighet, så skal vi oppnå resultater må vi trene i serier – 3 dager med øvelser, 20-30 minutter hver, og deretter 1-2 dagers pause.

Hvilken metode er best? Hva bør du være oppmerksom på når du velger?

Det er vanskelig å tydelig vurdere hvilken metode som vil vise seg å være den beste, fordi det er en veldig individuell sak og avhenger av våre preferanser og forutsetninger. Etter vår mening er en veldig effektiv måte å forstørre penis på å bruke tabletter i kombinasjon med en krem ​​eller gel. Denne metoden krever ikke noe spesielt engasjement fra oss, vi må bare være systematiske i handlingene våre. Effektene vi får kan være fantastiske, og hvis vi vil ha noe mer, kan vi legge til penisforstørrelsesøvelser, som vi skrev om tidligere.

Hvis vi har betydelig økonomi og ikke er redde for risiko, kan vi velge kliniske prosedyrer. Effektene er garantert, men ingen kan garantere at det ikke vil oppstå komplikasjoner etter en slik prosedyre. Spillet handler om helsen vår, så denne typen metoder bør kun brukes som en siste utvei, når andre metoder ikke gir resultater.

FAQ – Vanlige spørsmål

Har penisstørrelsen noe å si?
Det er mye vitenskapelig bevis som tydelig bekrefter at størrelsen på penis påvirker sexlivet. Den større lengden og tykkelsen på et oppreist medlem kan gi en mye dypere følelse til partneren.

Hva er gjennomsnittlig penislengde?
Den gjennomsnittlige erigerte penislengden er mellom 12 og 18 centimeter. Når det gjelder den gjennomsnittlige tykkelsen på penis, er den 2,5 cm.

Er det mulig å forstørre penis effektivt og sikkert?
Ja. Å øke størrelsen på penis kan være både effektivt og trygt hvis vi velger riktig metode og bruker den riktig i henhold til anbefalingene.

Hvordan er penis forstørret?
Avhengig av risikoen vi ønsker å ta og økonomien vi har, kan vi bruke tabletter, kremer, geler, ekspandere, vakuumpumper, massasje eller kliniske behandlinger.

Hvordan gjøre penis tykkere?
Hvis vi bare bryr oss om å øke omkretsen, er det verdt å benytte seg av transplantasjonen av eget fettvev.

Hvordan forlenge penis?
Tabletter kombinert med en krem ​​eller bruk av spesielle ekspandere eller vakuumpumper bidrar til å forlenge penis.

Er penisforstørrelsesøvelser effektive?
Ja, de er effektive. Denne typen aktivitet påvirker størrelsen, og i tillegg kan strekking av penis øke følsomheten for ytre stimuli.