Skip to content
Начална страница » Blog » Seksualiteti » Pilula efektive për ereksion pa recetë – renditje dhe rishikime

Pilula efektive për ereksion pa recetë – renditje dhe rishikime

Ne e dimë shumë mirë se sa e vështirë është të zgjedhësh pilulat e duhura për ereksion pa recetë, ndaj krijuam renditjen tonë. Ne i kushtuam vëmendje shumë aspekteve dhe në bazë të tyre vlerësuam se cilat suplemente, sipas nesh, meritojnë pozitën më të lartë. A duket e njëjtë renditja juaj e pilulave të fuqisë? Le ta zbulojmë!

Pilula për ereksionin

Tableta për forcë pa renditjen e recetave – informacione bazë

Në faqen tonë të internetit, ne paraqesim dhe shqyrtojmë shtesat ushqimore. Për shkak të pyetjeve të shpeshta nga lexuesit tanë, vendosëm të krijonim një renditje të pilulave të ereksionit pa recetë. Në këtë mënyrë, duam të tregojmë se cilat janë, sipas mendimit tonë, më të efektshmet. Informacione të hollësishme rreth suplementeve dietike për potencën e paraqitur në renditje mund të gjenden në portalin tonë, kështu që në këtë artikull për qëllimet e renditjes, ne do të paraqesim vetëm informacionin më të rëndësishëm.


Faktorët kryesorë të renditjes, ose si u krijua renditja e pilulave të fuqishëm

Faktorët kryesorë të renditjes që kemi përdorur për të krijuar renditjen tonë të pilulave të ereksionit janë:

 • efektet e përdorimit që mund të arrijmë
 • çmimi i produktit
 • shqyrtimet e konsumatorit
 • disponueshmëria e shtesës në treg

Megjithatë, duhet theksuar se faktorët e mësipërm nuk kanë të njëjtën vlerë përsa i përket pikësimit të përgjithshëm. Kjo do të thotë se, për shembull, efektet e përdorimit janë patjetër një faktor më i rëndësishëm se disponueshmëria e shtesës në treg. Sipas mendimit tonë, faktori më i rëndësishëm është efekti përfundimtar që mund të arrijmë, prandaj i kushtuam më shumë vëmendje këtij aspekti. Në listën tonë ka edhe shtesa që jo vetëm që i zgjidhin pozitivisht problemet e ereksionit, por edhe rrisin madhësinë e penisit. Megjithatë, ato janë kaq universale dhe kanë një ndikim kaq të mirë në seksualitetin tonë, saqë janë marrë parasysh edhe ato.

Lista jonë e tanishme e renditjes – Pilulat më të mira të ereksionit – Renditja


PeniSizeXL është një nga produktet që është shumë e shumanshme kur bëhet fjalë për efektet që mund të presim prej saj. Ajo në mënyrë efektive përmirëson gjendjen e përgjithshme seksuale dhe në mënyrë shtesë rrit në mënyrë të konsiderueshme madhësinë e penisit. Është krijuar në bazë të përbërësve natyrorë si: ginseng, Tribulus Terrestris, maca root, Damian leaf, saw palmetto, zinc, selenium, l-leucine, likorice. Kjo është një nga suplementet më popullore në treg. Ajo që duhet theksuar në rastin e PeniSizeXL është fakti se ju mund të pini alkool gjatë trajtimit. Sigurisht, nuk e rekomandojmë këtë aktivitet, sepse alkooli ndikon negativisht në shëndetin tonë, por nuk reagon me suplementin.

5 yje

Efektet

5 yje

Çmimi

5 yje

Shqyrtime

4 yje

Disponueshmëria

Avantazhet

 • Rrit madhësinë e penisit
 • Përmirëson ereksionin
 • Përbërja natyrore
 • Eleminon problemin e ejakulimit të parakohe
 • Rrit libidon
 • Përmirëson cilësinë e spermës

Disavantazhe

 • Vetëm shitjet online

VigraFast janë tableta që rrisin shumë efektivisht nivelin e libidos. Ajo fitoi popullaritet falë efekteve afatgjata. Përdorimi sistematik i bën efektet e para të dukshme pothuajse menjëherë, dhe më e rëndësishmja ato zgjasin për një kohë të gjatë. Ajo ka një ndikim shumë të dobishëm në problemin e ejakulimit të parakohshëm. Në këtë kategori, mund të tundohesh të thuash se është suplementi më i efektshëm. Ajo përfshin: ginseng, rrënjë maca, l-arginine, mace tokësore. Është suplementi i zgjedhur më shpesh mes të rinjve.

5 yje

Efektet

4 yje

Çmimi

5 yje

Shqyrtime

4 yje

Disponueshmëria

Avantazhet

 • Përbërja natyrore
 • Përmirëson ereksionin
 • Eleminon problemin e ejakulimit të parakohe
 • Rrit libidon
 • Përmirëson cilësinë e spermës

Disavantazhe

 • Vetëm shitjet online

Member XXL është një tjetër produkt që ne jemi kualifikuar në kategorinë e shtesave universale – ajo ka një efekt pozitiv në potencë dhe në mënyrë shtesë rrit madhësinë e penisit, e cila është po aq e rëndësishme gjatë seksit. Menduam për një kohë të gjatë se në çfarë pozicioni ta vendosnim dhe vendosëm ta vendosnim në podium! Member XXL është një suplement dietik, efektiviteti i të cilit bazohet në përbërës të cilësisë së lartë: l-arginine, ekstrakt fenugreek, ekstrakt frutash palmetto, mace e tokës, ekstrakt kinez i frutave të limonit, panax ginseng korean, shafran dhe piper i zi.

5 yje

Efektet

4 yje

Çmimi

4 yje

Shqyrtime

5 yje

Disponueshmëria

Avantazhet

 • Rrit madhësinë e penisit
 • Përbërja natyrore
 • Rrit libidon
 • Përmirëson cilësinë e spermës
 • Përmirëson ereksionin

Disavantazhe

 • Vetëm shitjet online

E dyta në listën tonë është SperMax Control. Një produkt që nuk ka nevojë t’i prezantohet askujt. Ajo fitoi popullaritet të madh falë vetive të përmirësimit të cilësisë së spermës, kontrollit të ejakulimit dhe përmirësimit të ereksionit. Një avantazh tjetër i këtij produkti mund të jetë se ai zgjat ndjeshëm kohën e seksit. Falë efekteve të saj, ne mund ta zgjasim këtë kohë deri në 30 minuta. Po aq efektivisht ndikon në përmirësimin e libidos. Zakonisht përdoret nga njerëz të rinj dhe të papërvojë, njerëz që kanë probleme me ejakulimin e parakohshëm ose që duan të rrisin cilësinë dhe sasinë e spermës së prodhuar. Ky suplement përfshin përbërës të tillë si: L-arginine, Ginseng Suma braziliane, Oat Herb, Ginseng Proper, Guarana, Lovage, Nutmeg, Indian Ginseng, Maca Root.

4 yje

Efektet

5 yje

Çmimi

5 yje

Shqyrtime

3 yje

Disponueshmëria

Avantazhet

 • Rrit sasinë dhe cilësinë e spermës
 • Përbërja natyrore
 • Rrit libidon
 • Përmirëson ereksionin
 • Zgjat marrëdhëniet seksuale
 • Eleminon problemin e ejakulimit të parakohe

Disavantazhe

 • Vetëm shitjet online
 • Afektibiliteti i vështirë

Është koha për Eron Plus. Shumë njerëz besonin se pas tij ishin «vitet e lavdisë». Megjithatë, kërkimet pohojnë të kundërtën. Testet klinike konfirmojnë se Eron Plus është një pilulë e efektshme që zgjidh problemet me performancën seksuale në më shumë se 96% të rasteve, duke konfirmuar se është një produkt i sigurt dhe efektiv. Në këtë pikë, duhet shtuar se ajo nuk kuron impotencën në afat të gjatë, por ajo është jashtëzakonisht efektive gjatë rrjedhës së trajtimit. Përdoret kryesisht pikërisht sepse efektet janë të menjëhershme. Përbërja e saj është: L-arginine, maca root, ground mace, fenugreek, Korean ginseng.

5 yje

Efektet

3 yje

Çmimi

4 yje

Shqyrtime

4 yje

Disponueshmëria

Avantazhet

 • Rrit sasinë dhe cilësinë e spermës
 • Përbërja natyrore
 • Rrit libidon
 • Përmirëson ereksionin
 • Zgjat marrëdhëniet seksuale
 • Eleminon problemin e ejakulimit të parakohe

Disavantazhe

 • Vetëm shitjet online
 • Çmim i lartë
 • Efekte intensive, por afatshkurtra

Semaxin është një suplement dietetik i zhvilluar në mënyrë të veçantë që i ndihmon burrat të përballojnë problemet e fuqisë. Ajo ka shumë dëshmi pozitive nga klientët e kënaqur, të cilat mund të konfirmojnë efektivitetin e saj. Semaxin është një produkt i rekomanduar jo vetëm për njerëzit që duan të përmirësojnë cilësinë e ereksionit të tyre, por edhe për burrat që duan të rrisin pjellorinë e tyre. Formula e tij unike u krijua bazuar në shumë vite kërkimesh mbi shkaqet e mosfunksionimit erektile. Ai përbëhet nga përbërës natyralë të tillë si: N-acetyl-L-cysteine, Ekstrakt rrënjësh traganka membranë, Vitamin E, vitamin B12, Zinc, Selenium, Folates, Coenzyme Q10, Ekstrakt frutash të maces së tokës, Ekstrakt lulesh Shafran, Ekstrakt përshëndetës i plogësht, Ekstrakt rrënjësh Ashwagandha

4 yje

Efektet

3 yje

Çmimi

4 yje

Shqyrtime

5 yje

Disponueshmëria

Avantazhet

 • Përmirëson pjellorinë
 • Rrit sasinë dhe cilësinë e spermës
 • Përbërja natyrore
 • Rrit libidon
 • Përmirëson ereksionin
 • Eleminon problemin e ejakulimit të parakohe

Disavantazhe

 • Vetëm shitjet online
 • Çmim i lartë

Vigrax është një shtesë bimore e projektuar për të përmirësuar forcën në meshkuj. Pasojat e veprimit të saj mund të vërehen pas vetëm disa ditësh përdorimi. Cikli i suplementimit duhet të zgjasë të paktën 60 ditë për rezultate optimale. Efektet e para të përdorimit duhet të shfaqen pas disa ditësh, por është e rekomanduar për të vazhduar trajtimin, pastaj ne mund të arrijmë rezultate edhe më të mira. Përbërësit natyralë të bërë rregullisht përmirësojnë qarkullimin intraorganik dhe ekuilibrin e mikroelementeve në trup. Falë kësaj, ju rifitoni në mënyrë të sigurtë një ereksion të fortë dhe performancë të plotë seksuale. Përbërja: Mace tokësore, L-arginine, Ginseng.

4 yje

Efektet

4 yje

Çmimi

4 yje

Shqyrtime

3 yje

Disponueshmëria

Avantazhet

 • Rrit libidon
 • Përmirëson ereksionin
 • Rrit sasinë dhe cilësinë e spermës
 • Përbërja natyrore

Disavantazhe

 • Vetëm shitjet online
 • Afektibiliteti i vështirë

Maxatin janë pilula qëllimi kryesor i të cilave është zgjatja e ereksionit dhe rritja e vëllimit të ejakulimit. Veprimi i saj bazohet kryesisht në komponentin l-arginine, e cila shkakton relaksimin e enëve të gjakut, e cila përkthehet në rrjedhjen e më shumë gjakut në trupat cavernous. Maxatin gjithashtu rrit shumë efektivisht nivelin e testosterone në trup, duke e bërë përvojën seksuale më të këndshme. Përbërja është: L-arginine HCL, L-carnitine, L-lysine, Cranberry, Pumpkin zakonshëm, Sarsaparilla, Zinc.

4 yje

Efektet

4 yje

Çmimi

3 yje

Shqyrtime

2 yje

Disponueshmëria

Avantazhet

 • Rrit libidon
 • Përmirëson ereksionin
 • Rrit sasinë dhe cilësinë e spermës
 • Përbërja natyrore

Disavantazhe

 • Vetëm shitjet online
 • Afektibiliteti i vështirë

Veprimi kryesor i Climax Control është zgjatja e marrëdhënieve seksuale. Kjo bëhet duke ruajtur nivelet optimale të serotoninës në trup. Ky hormon bën pjesë në procesin e transmetimit të impulseve midis qelizave nervore. Përdorimi i Climax Control do të përmirësojë gjithashtu libidon tonë, do të rrisë aftësinë dhe do t’i japë fund problemit me ejakulimin e parakohshëm. Pavarësisht nga përfitimet e shumta që mund të arrijmë, ne kemi mungesë në këtë listë të rritjes së pjellorisë dhe madhësisë së penisit, atëherë do të ishte një shtesë pothuajse ideale. Climax Control përfshin: ClimaxStop Proprietary Blend, L-carnitine tartrate, L-arginine base, L-lysine HCl mono, fara kungulli, oksid zinku, mace ground, rrënjë Sarsaparilla, fruta Cranberry, rrënja Likorice.

3 yje

Efektet

5 yje

Çmimi

2 yje

Shqyrtime

4 yje

Disponueshmëria

Avantazhet

 • Rrit libidon
 • Përmirëson ereksionin
 • Përbërja natyrore
 • Eleminon problemin e ejakulimit të parakohe

Disavantazhe

 • Vetëm shitjet online

E fundit në listën tonë është XtraSize. Pavarësisht nga shkathtësia e saj, ne besojmë se efektet e përdorimit të XtraSize nuk dallohen nga produktet e tjera. Avantazhi i saj më i madh është se ndikon në çdo aspekt të jetës seksuale dhe nëse qëllimi ynë është të përmirësojmë performancën seksuale në përgjithësi, atëherë XtraSize është zgjidhja perfekte. Megjithatë, kur ne duam të ndikojnë aspektet individuale pak më shumë, p.sh. ne duam të përmirësojmë cilësinë e spermës dhe vetëm ky është qëllimi ynë, ne sugjerojmë përdorimin e një shtesë tjetër që është e specializuar në këtë. Cilat fusha të jetës sonë seksuale ndikohen nga XtraSizeja? Ajo rrit madhësinë e penisit, zgjat ereksionin dhe rrit libidon.

3 yje

Efektet

3 yje

Çmimi

3 yje

Shqyrtime

4 yje

Disponueshmëria

Avantazhet

 • Rrit madhësinë e penisit
 • Zgjat ereksionin
 • Rrit libidon

Disavantazhe

 • Vetëm shitjet online
 • Është universale, por më pak e efektshme
 • Çmim i lartë

Pllaka për shqyrtime të mëdha të burrave

Renditja e shtesave të fuqisë u krijua dhe u konsultua me burrat që ranë dakord të ndanin përvojat dhe njohuritë e tyre në këtë temë. Ata na dhanë opinionet e tyre dhe na ndihmuan të përcaktonim pozicionet e renditjes. Përfshirja e vullnetarëve në këtë projekt ishte një zgjidhje shumë e mirë, sepse ata përdornin produkte të ndryshme dhe kishin përvoja të ndryshme, falë të cilave ne mund të përcaktonim më saktë dobinë aktuale të suplementeve. Në të ardhmen, renditje të tjera ndoshta do të krijohen në kategori të tjera, kështu që nëse dëshironi të merrni pjesë në projekt dhe të ndani njohuritë tuaja, ju lutemi na kontaktoni.

Përmbledhje e renditjes së pilulave të ereksionit – deklaratë e ekspertëve

Siç u përmend, projekti u krye në bashkëpunim me vullnetarët që vendosën të ndanin përvojat e tyre. Sipas mendimit tonë, kjo është lista optimale, në të cilën kemi marrë parasysh faktorët më të rëndësishëm të renditjes. Sigurisht, të gjithë mund të kenë mendimin e tyre për këtë temë. Ne e kuptojmë në mënyrë të përsosur se “pesha pikë” e faktorëve të propozuar renditje mund të ndryshojnë, p.sh. për një person çmimi i shtesës do të jetë shumë i lartë, i cili automatikisht e eliminon atë nga renditja, për një person tjetër një aspekt më i rëndësishëm mund të jetë, për shembull, mendimi i klientëve. Secila nga shtesat e mësipërme mund të na sjellë disa dobi dhe të zgjedhim se cila është më e mira është një çështje individuale. Të sugjerosh veten me renditjen tonë mund të jetë një lloj ideje, por vendimi përfundimtar është i yti.

PYETJET MË TË SHPESHTA

Më poshtë janë përgjigjet e pyetjeve që bëhen më shpesh

Si funksionojnë pilulat e ereksionit?

Tabletat e veshura rritin performancën seksuale të burrave duke stimuluar sistemin e qarkullimit të gjakut dhe duke rritur qëndrueshmërinë e enëve të gjakut. Falë kësaj, gjatë eksitimit natyror, një sasi më e madhe gjaku shkon tek penisi, i cili ka një efekt pozitiv në madhësinë e tij dhe e bën atë më të vështirë.Tabletat gjithashtu rrisin ndjeshëm nivelin e testosteronit, i cili gjithashtu ndikon pozitivisht në seksualitetin tonë dhe eliminon problemet me fuqi.


A janë të sigurta pilulat e ereksionit?

Po, pilulat e rrezikshme janë të sigurta.

Pilulat e efektshme të përfshira në renditjen tonë janë testuar plotësisht për të vërtetuar se ato nuk shkaktojnë asnjë efekt anësor dhe janë të sigurta për shëndetin tonë. Testet kryhen sistematikisht në të gjitha llojet e suplementeve dietike.

Megjithatë, duhet mbajtur mend se jo të gjitha pilulat e fuqisë janë krijuar të barabarta. Disa pilula të dobishme përdorin formula të dobishme dhe përmbajnë përbërës që nuk janë testuar ose miratuar nga organizatat e konsumit, sepse mund të përmbajnë kimikate ose substanca të tjera që mund të jenë të dëmshme. Megjithatë, siç u përmend më sipër, të gjitha pilulat e ereksionit që gjenden në këtë artikull përmbajnë një përbërje të testuar mirë, kështu që përdorimi i tyre është plotësisht i sigurt.

Mënyra më e mirë për të kontrolluar nëse jeni duke blerë pilula të sigurta të fuqisë është për të parë nëse ato janë miratuar nga një organizatë konsumatore si FDA (Food and Drug Administration), AARP (Shoqata Amerikane e Personave në Pension) ose një organizatë e ngjashme që studion suplemente dietike.


Cilët përbërës janë në pilula të mëdha?

Përbërësit që gjenden në tabletat e fuqishme mund të ndryshojnë ndjeshëm. Prodhuesit nuk janë të detyruar të zbulojnë përbërësit e saktë të këtyre tabletave, kështu që blerësi duhet të jetë i kujdesshëm. Për këtë arsye, në artikujt dhe renditjet tona ne përshkruajnë vetëm produkte të provuara të cilave ne kemi qasje të plotë. Kur kontrolloni përbërjen e suplementeve dietike, gjithmonë duhet t’i kushtoni vëmendje nëse në të janë përdorur substanca të dëmshme. Një produkt i sigurt duhet të përbëhet nga përbërës natyralë të tillë si: Arganin, ginseng, fenugreek, rrënjë mace, mace toke, etj. Gjithmonë kushtoji vëmendje përbërjes. Kjo do të na lejojë të shmangim pasojat e pakëndshme. Nëse prodhuesi nuk siguron një përbërje të detajuar të suplementit, atëherë ju këshillojmë të hiqni dorë nga produkte të tilla. Në këtë rast, nuk jemi të sigurt se çfarë është përdorur për të krijuar shtesën dhe nuk mund të parashikojmë se cilat do të jenë efektet e veprimit të saj.


Si ndryshojnë ilaçet OTC nga pilulat e forta të recetës?

Barnat OTC janë barna që mund të blihen pa recetë në farmaci ose në dyqan. Nëse një ilaç është në dispozicion pa recetë, kjo do të thotë se FDA ose një agjenci tjetër që studion ilaçet dhe shtesat ushqimore ka përcaktuar se është mjaft e sigurt për t’u përdorur pa mbikëqyrje mjekësore dhe se përfitimet e përdorimit të produktit tejkalojnë rreziqet që lidhen me përdorimin e tij pa mbikëqyrje mjekësore. Ilaçet për të cilat kërkohet një recetë zakonisht kanë një dozë më të lartë përbërësish individualë dhe përdorimi i tyre pa mbikëqyrje mjekësore mund të jetë i rrezikshëm për shëndetin tonë.


Çfarë efektesh shkaktojnë pilulat e ereksionit?

Efektet tek të cilat mund të mbështetemi pas përdorimit të pilulave të ereksionit varen nga lloji i suplementit që marrim. Ne duhet të kujtojmë se çdo produkt është i ndryshëm dhe ndryshon në përbërje dhe efektet që ai shkakton. Përfitimet kryesore që ne mund të merrni nga përdorimi i shtesave të potencës janë:

 • duke eleminuar problemin e mosfunksionimit erektile
 • rritur furnizimin me gjak të anëtarit
 • ereksion i plotë dhe jetëgjatë
 • rritje e libidos
 • përmirësimi i cilësisë së spermës
 • duke eleminuar problemin e ejakulimit të parakohshëm
 • përmirësim i përgjithshëm në performancën seksuale
 • madhësi më të madhe penisi

Pse ia vlen të përdorësh pilula të dobishme dhe kush mund t’i ndihmojë?

Problemet e natyrës seksuale shpesh çojnë në shumë pasoja të pakëndshme. Në sipërfaqe, mund të duket se bëhet fjala vetëm për seksin, por nga pikëpamja e shëndetit mendor është një aktivitet jashtëzakonisht i rëndësishëm për një person. Së bashku me problemet seksuale, problemet me vetëbesimin fillojnë të shfaqen, mirëqenia jonë përkeqësohet, vetëvlerësimi bëhet gjithnjë e më i ulët, jeta jonë shoqërore bëhet gjithnjë e më e ndërlikuar. Ajo gjithashtu mund të çojë në konflikte të shumta midis partnerëve. Prandaj, nëse vërejmë shenjat e para që na shqetësojmë, mos ngurroni. Sa më shpejt të luftojmë për shëndetin tonë, aq më e madhe është mundësia që të kthehemi në formë të plotë fizike. Zgjidhjet e potencës nuk shkaktojnë ndonjë efekt anësor dhe mund të përdoren nga çdo njeri që do të donte të përmirësonte performancën e tij seksuale. Kontraindikimi i vetëm mund të jetë një alergji ndaj përbërësve individualë që përfshihen në përbërje. Në këtë rast, rekomandojmë të konsultohemi me një mjek.


Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.