Skip to content
Faqja kryesore » Libido femërore » Désir Éternel Femme – Feromone për femra

Désir Éternel Femme – Feromone për femra

4.9/5 - (26 votes)

Era është një nga shqisat më të rëndësishme. Është gjithashtu një nga elementët që burrat i kushtojnë vëmendje kur zgjedhin një partner. Kjo ndodh në mënyrë të pavetëdijshme dhe shpesh nuk i kushtojmë vëmendje. A mund të ndihmojmë veten në këtë çështje? Shiko se çfarë mendojmë për këtë.

Fotografia Désir Éternel Femme

Çdo ditë, mijëra aroma të ndryshme na arrijnë nga çdo anë. Ne i admirojmë disa prej tyre, ndërsa të tjerët na duken jo tërheqëse, dhe ato që janë më të rëndësishme për marrëdhëniet mashkull-femër ne as që i vëmë re. Po flasim për feromonët, që janë era natyrale e njeriut. Është një lloj afektive që ndikon në mënyrën se si perceptohemi nga seksi i kundërt. Çfarë të bëjmë nëse trupi ynë prodhon shumë pak nga ky afektiv? Mund ta dorëzojmë nga jashtë. Si ta bëj këtë? Ekzistojnë disa zgjidhje, dhe sot do të kontrollojmë nëse metoda e duhur për këtë është përdorimi i Désir Éternel Femme. Do të kontrollojmë se çfarë efektesh sjell dhe çfarë përbëhet prej tij.

Çfarë është Désir Éternel Femme dhe si funksionon? Efektet e zbatimit

Désir Éternel Femme është parfum për femra me shtimin e feromoneve. Ato kanë një efekt të fortë në subkoshencë. Era e tyre është shumë delikate, mezi perceptohet. Por çfarë janë saktësisht këto feromone? Çfarë ndikojnë ato? Tashmë e shpjegoj: feromonët janë substanca natyrore që prodhohen nga trupi ynë. Ata janë përgjegjës për të qenë tërheqës dhe për mënyrën se si perceptohemi nga seksi i kundërt. Organizmat e shumicës së njerëzve nuk janë në gjendje të prodhojnë mjaftueshëm nga këto feromone dhe është pikërisht për këtë arsye që fenomeni ndodh që disa njerëz janë më tërheqës dhe të tjerë më pak. Sigurisht, ne nuk po flasim për stimuj vizualë këtu.

Désir Éternel Femme

Ndoshta më shumë se një herë keni hasur në situatën që gratë krejtësisht mesatare të bukurisë nuk mund të shmangin adhurimin e burrave, ndërsa gratë në dukje më tërheqëse nuk mund të bëjnë as kontaktin me sy. Ky është i gjithë efekti i feromoneve. Pikërisht për këtë arsye u krijua parfumi Désir Éternel Femme, i cili na lejon ta kompensojmë këtë mangësi dhe madje të rrisim mbi nivelin mesatar. Falë kësaj, femra bëhet më joshëse dhe dëshira nga ana e meshkujve rritet.


A është e sigurt përdorimi i parfumit Désir Éternel Femme?

Po, është një produkt krejtësisht i sigurt dhe mund ta përdorim pa asnjë shqetësim. Nuk shkakton irritim në lëkurën tonë dhe nuk ka reaksione alergjike. Parfumet duhen ruajtur në përputhje me rekomandimet e prodhuesit, në një vend të dyshimtë, në mënyrë që rrezet e diellit të mos futen në të. Produkti duhet të vendoset gjithashtu në një vend që është i vështirë për t’u arritur për fëmijët.

Si të përdorni Desir Eternel Femme për të arritur rezultatet më të mira?

Fotografia Désir Éternel Femme

Përdorimi i Désir Éternel Femme është i njëjti aktivitet si përdorimi i çdo parfumi tjetër. Mjafton t’i spërkatësh në trup. Era zgjat më gjatë dhe jep rezultatet më të mira kur e përdorim në pjesë të tilla të trupit si:

 • Qafë
 • Kyçet e dorës
 • Vija e qafës
 • Bërryli dhe gjunjët përkulen

Feromonët nuk duhet të aplikohen drejtpërdrejt në rroba.Në vendet ku parfumohemi, mund ta lagim pak lëkurën, gjë që do t’i përmirësojë efektet.

Përbërja Désir Éternel Femme – çfarë përbërëssh përmban parfumi?

Përbërësit që përmban Desir Eternel Femme janë:

 • Denat e alkoolit
 • Parfum
 • Aqua
 • Alkooli benzil
 • Benzil benzoat
 • Benzil salicilat
 • Alkool kinamil
 • Citronelol
 • Geraniol
 • Hexyl Cinnamal
 • Hidroksicitronelal
 • Limonene
 • Linalool

Informacioni vjen nga faqja zyrtare e prodhuesit.

Opinionet dhe rishikimet e Désir Éternel Femme – Çfarë thonë klientët?

Mostra e opinioneve nga forumi i parfumeve:

Désir Éternel Femme ishte e para që provoi shoqen time dhe e di se çfarë më tha? Këto janë fjalët e saj: kur kthehem nga parukierja, Mati (i dashuri i saj) as që e vë re ndryshimin, dhe kur përdora Désir Éternel Femme ai menjëherë pyeti se çfarë lloj parfumi ishte. Gjeta se nëse punon kaq intensivisht te burrat, edhe unë do të përpiqem. I kam përdorur ato për disa ditë dhe duhet ta pranoj se ka diçka të pazakontë në të
MarTa13
Kam dëgjuar më parë për feromonët, por kurrë nuk kam menduar se mund të kenë një ndikim të tillë në jetën tonë shoqërore! Nuk e di saktësisht se si punojnë dhe nëse bëhet fjalë vetëm për erën, por është shumë më e lehtë dhe më e këndshme për mua të flas me burrat
Kama
Jam shumë i impresionuar! Nuk prisja efekte të tilla!
Karola92
Për efektet e përdorimit vajzat kanë shkruar tashmë gjithçka, kështu që nuk do ta përsëris, por do të them vetëm një gjë: Vajza, ia vlen vërtet!
Anonim

Feromones Désir Éternel Femme ku të blej? Farmaci çmimi, dyqan

Parfumet Desir Eternel Femme janë shumë të njohura kohët e fundit dhe ju mund të takoni shumë faqe që ofrojnë për t’i shitur ato. Për shkak të faktit se gjithnjë e më shpesh ju dëgjoni për mashtrimet e internetit, unë rekomandoj përdorimin e një burimi të besuar, e cila është faqja zyrtare e internetit të prodhuesit. Ajo ofron çmimet më të mira dhe përveç kësaj, shpesh mund të hasni promovime të mëdha.


FAQ – Pyetje të bëra më shpesh

Ku mund të blej Désir Éternel Femme? A gjenden në farmaci?

Feromonet mund të blihen vetëm në faqen zyrtare të internetit të prodhuesit. Nuk është e mundur të blihen në barnatore apo barnatore.

Kur i shoh efektet e para të Désir Éternel Femme?

Është një parfum, prandaj efektet janë të menjëhershme.

A janë të sigurt feromonet Désir Éternel Femme? A kanë efekte anësore?

Po, ato janë plotësisht të sigurta dhe nuk shkaktojnë asnjë reaksion alergjik.

Si mund të aplikoj Désir Éternel Femme?

Aplikimi është pothuajse identik me aplikimin e parfumeve të tjera. Spërkatini ato në kyçet e dorës, qafën, dekoltenë dhe qafën. Feromonet aplikohen në trup, jo në rroba.

Sa është kapaciteti i një pako feromonesh?

1 pako përmban 50 ml parfum feromon.

A funksionon vërtet parfumi i feromonit?

Po, janë bërë studime që konfirmojnë nivelin e lartë të efektivitetit të feromoneve.

Përmbledhje – opinion i ekspertëve

Parfumi me shtimin e feromones Désir Éternel Femme është një specifikë që për mendimin tim funksionon me të vërtetë. Kjo konfirmohet nga vlerësime dhe opinione të shumta në forum. Përdoruesit pohojnë njëzëri se feromonët bëjnë mrekulli, dhe ata bëhen jashtëzakonisht të sigurt. Përdorni Désir Éternel Femme si çdo parfum klasik, për shembull në kyçet, qafën dhe qafën – atëherë aroma do të zgjasë më shumë, dhe ju do të fitoni shumë shpejt sukses me seksin e kundërt. Rishikimet e përdoruesve konfirmojnë se falë Désir Éternel Femme, çdo grua mund të ndihet më e sigurt në vetvete. Unë rekomandoj shumë të përpiqet fuqinë e feromones për çdo grua që mbështetet në më shumë interes nga burrat!