Skip to content
Hjemmeside » Kvinnelig libido » Désir Éternel Femme – Anmeldelser, pris, effekter, hvor du kan kjøpe – Feromoner for kvinner

Désir Éternel Femme – Anmeldelser, pris, effekter, hvor du kan kjøpe – Feromoner for kvinner

4.9/5 - (25 votes)

Lukt er en av de viktigste sansene. Det er også et av elementene som menn legger merke til når de velger partner. Det skjer ubevisst og vi legger ofte ikke merke til det. Kan vi hjelpe oss selv i denne saken? Sjekk hva vi synes om det.

Désir Éternel Femme foto

Hver dag når tusenvis av forskjellige dufter oss fra alle kanter. Vi beundrer noen av dem, mens andre anses som lite attraktive, og vi legger ikke engang merke til de som er de viktigste for mann-kvinne forhold. Vi snakker om feromoner, som er den naturlige duften til mennesker. Det er et slags afrodisiakum som påvirker hvordan vi blir oppfattet av det motsatte kjønn. Hva skal vi gjøre hvis kroppen vår produserer for lite av dette afrodisiakum? Vi kan levere det fra utsiden. Hvordan kan jeg gjøre det? Det finnes flere løsninger, og i dag skal vi sjekke om Désir Éternel Femme er riktig metode for dette. Vi vil sjekke hvilke effekter det gir og hva det består av.

Désir Éternel Femme – Hva er det og hvordan det fungerer

Désir Éternel Femme er en kvinneparfyme med tilsetning av feromoner. De har en sterk effekt på underbevisstheten. Duften deres er veldig delikat, knapt merkbar. Men hva er egentlig disse feromonene? Hva påvirker de? La meg forklare: feromoner er naturlige stoffer som produseres av kroppen vår. De er ansvarlige for attraktivitet og hvordan vi blir oppfattet av det motsatte kjønn. De fleste menneskers organismer er ikke i stand til å produsere nok av disse feromonene, og det er derfor det hender at noen mennesker er mer attraktive og andre er mindre. Selvfølgelig snakker vi ikke om visuelle stimuli her.

Désir Éternel Femme

Sannsynligvis har du møtt en situasjon mer enn en gang når kvinner med helt gjennomsnittlig skjønnhet ikke kan unngå tilbedelsen av menn, mens tilsynelatende mer attraktive kvinner ikke engang kan få øyekontakt. Dette er all feromoneffekten. Det er av denne grunn at Desir Eternel Femme-parfymen ble opprettet, som lar oss kompensere for denne mangelen, og til og med heve den over gjennomsnittsnivået. Takket være dette blir kvinnen mer forførende og lysten fra menn øker.


Désir Éternel Femme – Effekter av påføring

Feromoner er kjemikalier som er ansvarlige for interessen til det motsatte kjønn. De bestemmer i stor grad at en mann vil ta hensyn til deg. Feromonene i seg selv har ingen lukt, de er umerkelige, men de påvirker underbevisstheten sterkt. Dameparfymer med Désir Éternel Femme feromoner kan gi effekter som:

 • du ​​vil tiltrekke deg mannlige øyne
 • du ​​vil øke interessen til det motsatte kjønn
 • du ​​vil bli enda mer attraktiv for menn
 • du ​​vil fremheve din sexappeal, femininitet og attraktivitet
 • kvinnelige feromoner gir selvtillit
 • du ​​vekker lyst

Hvordan vi oppfatter det motsatte kjønn er basert på kjemosensoriske stimuli. Av denne grunn er désir éternel femme en parfyme med feromoner, som ofte kalles «lokkedyr for menn». Virkningen av feromoner får menn til å slappe lettere av, de blir omsorgsfulle, sjarmerende og romantiske.

Er Désir Éternel Femme parfyme trygt å bruke?

Ja, det er et helt trygt produkt og vi kan bruke det uten bekymringer. Det irriterer ikke huden vår og det er ingen allergiske reaksjoner. Parfymene bør oppbevares i henhold til produsentens anbefalinger, på et skyggefullt sted for å forhindre soleksponering. Produktet bør også plasseres på et sted som er vanskelig å nå for barn.

Setter opp til -25 % – Sjekk kampanjer


Hvordan bruke Desir Eternel Femme for å oppnå de beste resultatene?

Désir Éternel Femme foto

Å påføre Désir Éternel Femme er det samme som å bruke en hvilken som helst annen parfyme. Bare spray dem på kroppen. Duften varer lengst og gir best resultat når den brukes på deler av kroppen som:
• Nakke
• Håndledd
• Spalting
• Albue- og knebøyninger

Feromoner bør ikke brukes direkte på klær. På steder med parfyme kan vi fukte huden litt for å forsterke effekten rett før påføring. Også for dette formålet kan du smøre huden din med en uparfymert krem.

Viktig tips: ikke gni disse områdene, og effekten vil bli lengre og mer intens.

Désir Éternel Femme ingredienser – hvilke ingredienser er inkludert i parfymen?

Sammensetningen av Desir Eternel Femme er basert på naturlige ingredienser. Parfymer, i tillegg til duftekstraktene som brukes til å skape en unik duft og alkohol, som forsterker duften av parfymen, inneholder to typer kvinnelige feromoner i den høyeste konsentrasjonen, noe som omsetter seg til deres effektivitet. Det første feromonet i produktet er estratetraenol. Det er et veldig sterkt, hurtigvirkende feromon som aktiverer de riktige sentrene i hjernen. Dens handling dobles av det andre feromonet – androstenon. Dens handling er stimulerende, lindrer effekten av tretthet og får deg til å føle deg bra.

Ingrediensene i Desir Eternel Femme er:

 • Alkohol denat
 • Parfyme
 • Aqua
 • Benzylalkohol
 • Benzylbenzoat
 • Benzylsalisylat
 • Cinnamyl alkohol
 • Citronellol
 • Geraniol
 • Hexyl Cinnamal
 • Hydroxycitronellal
 • Limonene
 • Linalool

Informasjonen kommer fra den offisielle nettsiden til produsenten

Setter opp til -25 % – Sjekk kampanjer


Fordeler og ulemper med Désir Éternel Femme

Fordeler

 • Høy effektivitet
 • Naturlig sammensetning (innhold av estratetraenol og copulin)
 • De virker på underbevisstheten, så en mann vil ikke finne ut at han er drevet av feromoner
 • Lett og behagelig duft av parfyme

Ulemper

 • Kun nettsalg
 • Bruk Desir Eternel Femme regelmessig for å få maksimale resultater

Hvordan skiller Désir Éternel Femme seg fra annen kosmetikk?

Parfymen med feromoner for kvinner Désir Éternel Femme skiller seg fra annen kosmetikk fordi den er laget av naturlige ingredienser som er gunstige for huden. I tillegg er parfymer designet for å vare lenger og gi mer intens stimuli til underbevisstheten.

Duftsammensetningen Désir Éternel Femme har friske og florale toner, men hemmeligheten bak dens effektivitet ligger i noe annet. Mens alle parfymer kun er basert på duften som kjennes, inneholder Desir Eternel Femme estratetraenol og copulin. Dette er kvinnelige feromoner som produseres naturlig av kroppen. På grunn av det faktum at de ikke er merkbare og virker på underbevisstheten, vil mannen ikke engang kunne innse at ytterligere stimuli virker på ham.

Désir Éternel Femme – Meninger og anmeldelser – Hva sier kundene?

Desir Eternerl Femme-anmeldelser er tilgjengelige på mange online helse- og skjønnhetsfora. Kvinner beskriver oftest effekten de har oppnådd takket være kvinnelige feromoner. De påpeker at selvtilliten deres har økt betydelig under kontakter med menn og det er lettere å etablere mann-kvinne-kontakter.

Eksempel på meninger fra parfymeforumet:

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Désir Éternel Femme var den første som prøvde venninnen min, og du vet hva hun fortalte meg? Dette er hennes ord: når jeg kommer tilbake fra frisøren, merker ikke Mati (kjæresten hennes) forskjellen engang, og da jeg brukte Désir Éternel Femme, han spurte umiddelbart hva parfymen var. Jeg fant ut at når den virker så intenst på menn, vil jeg prøve den også. Jeg har brukt den i flere dager, og jeg må innrømme at det er noe ekstraordinært med den
MarTa13
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Jeg har hørt om feromoner før, men jeg hadde aldri trodd at de kunne ha en slik innvirkning på vårt sosiale liv! Jeg vet ikke nøyaktig hvordan de fungerer og om det kun handler om lukt, men det er definitivt enklere og mer behagelig. å snakke med menn.
KaMa
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Jeg er veldig imponert! Jeg hadde ikke forventet slike effekter! Denne duften er fantastisk! Den er lett og luftig, men har stor slitestyrke. Den er perfekt for enhver anledning. Den eneste ulempen er at det er litt dyrt, men definitivt verdt pengene.
Karola92
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Jentene har allerede skrevet alt om effekten av å bruke det, så jeg vil ikke gjenta det. Jeg likte den delikate duften veldig godt. Kombinasjonen av varm kanel, med delikatessen geranium og citronella er en hit! Tilsetningen av frisk sitrusaromaer og sjasmin understreker bare duften, som er en stor, jeg kan bare si én ting: Jenter, det er virkelig verdt det!
Annnia

Hvor kan jeg kjøpe Désir Éternel Femme?

Desir Eternel Femme parfymer har vært veldig populære i det siste, og du kan finne mange nettsteder som selger dem. På grunn av det faktum at du hører mer og mer om Internett-svindel og det faktum at det er flere og flere forfalskninger på markedet, anbefaler jeg å bruke en pålitelig kilde, som er den offisielle nettsiden til produsenten(no.desireternel.com/femme). Den gir de beste prisene, og du kan ofte finne store kampanjer.

Setter opp til -25 % – Sjekk kampanjer


Feromoner Désir Éternel Femme – Pris apotek, butikk

Prisen på Desir Eternel Femme er NOK 399,00 for en pakke som inneholder 50 ml parfyme. Det er også mulig å kjøpe et større parfymesett, noe som gjør prisen mye mer kupp.

Pris på Désir Éternel Femme for 1 pakke: NOK 399,00
Pris for et sett med 2x: NOK 769,00
Pris for et 3 + 1 sett: NOK 1197,00


FAQ – Vanlige spørsmål

Hvor kan jeg kjøpe Désir Éternel Femme? Finnes de på apotek?

Feromonene kan kun kjøpes på produsentens offisielle nettsted. Det er ikke mulig å kjøpe dem på apotek eller apotek.

Når ser jeg de første effektene av Désir Éternel Femme?

Det er en parfyme, derfor er effektene umiddelbare.

Er Désir Éternel Femme feromoner trygge? Har de bivirkninger?

Ja, de er helt trygge og forårsaker ingen allergiske reaksjoner.

Hvordan søker jeg Désir Éternel Femme?

Påføring er nesten identisk med påføring av andre parfymer. Spray dem på håndledd, nakke, dekolletage og nakke. Feromonene påføres kroppen, ikke på klærne.

Hva er kapasiteten til en pakke feromoner?

1 pakke inneholder 50 ml feromonparfyme.

Virker feromonparfymen virkelig?

Ja, det er gjort studier som bekrefter det høye effektivitetsnivået til feromonene.

Sammendrag – ekspertuttalelse

Parfymen med tillegg av Désir Éternel Femme feromoner er en spesifikk som etter min mening virkelig fungerer. Dette bekreftes av en rekke vurderinger og meninger på forumet. Brukere sier enstemmig at feromoner gjør underverker, og de blir ekstremt selvsikre. Bruk Désir Éternel Femme som enhver klassisk parfyme, for eksempel på håndledd, cleavage og hals – da vil duften vare lenger og du vil lykkes veldig raskt med det motsatte kjønn. Brukeranmeldelser bekrefter at takket være Désir Éternel Femme kan hver kvinne føle seg mer selvsikker. Jeg anbefaler på det sterkeste å prøve kraften til feromoner for hver kvinne som regner med mer interesse fra menn!

Setter opp til -25 % – Sjekk kampanjer