Skip to content
Начална страница » Kvinnelig libido » Désir Éternel Femme – Feromoner for kvinner

Désir Éternel Femme – Feromoner for kvinner

Lukt er en av de viktigste sansene. Det er også et av elementene som menn legger merke til når de velger partner. Det skjer ubevisst og vi legger ofte ikke merke til det. Kan vi hjelpe oss selv i denne saken? Sjekk hva vi synes om det.

Désir Éternel Femme foto

Hver dag når tusenvis av forskjellige dufter oss fra alle kanter. Noen av oss er henrykte, mens andre anses som lite attraktive, og vi legger ikke engang merke til de som er de viktigste for forhold mellom mann og kvinne. Vi snakker om feromoner, som er den naturlige duften til mennesker. Det er et slags afrodisiakum som påvirker hvordan vi blir oppfattet av det motsatte kjønn. Hva skal vi gjøre hvis kroppen vår produserer for lite av dette afrodisiakum? Vi kan levere det fra utsiden. Hvordan kan jeg gjøre det? Det finnes flere løsninger, og i dag skal vi sjekke om Désir Éternel Femme er riktig metode for dette. Vi vil sjekke hvilke effekter det gir og hva det består av.

Hva er Désir Éternel Femme og hvordan fungerer det? Effekter av søknad

Désir Éternel Femme er en kvinneparfyme med tilsetning av feromoner. De har en sterk effekt på underbevisstheten. Duften deres er veldig delikat, knapt merkbar. Men hva er egentlig disse feromonene? Hva påvirker de? La meg forklare: feromoner er naturlige stoffer som produseres av kroppen vår. De er ansvarlige for attraktivitet og hvordan vi blir oppfattet av det motsatte kjønn. De fleste menneskers organismer er ikke i stand til å produsere en tilstrekkelig mengde av disse feromonene, og det er derfor det kommer til fenomenet at noen mennesker er mer attraktive og andre mindre. Selvfølgelig snakker vi ikke om visuelle stimuli her.

Désir Éternel Femme

Sannsynligvis har du støtt på en situasjon mer enn en gang når kvinner med helt gjennomsnittlig skjønnhet ikke kan unngå tilbedelsen av menn, mens tilsynelatende mer attraktive kvinner ikke engang kan få øyekontakt. Dette er all feromoneffekten. Det er av denne grunn at Désir Éternel Femme-parfymen ble laget, som lar oss kompensere for denne mangelen, eller til og med heve den over gjennomsnittsnivået. Takket være dette blir kvinnen mer forførende og lysten fra menn øker.


Er Désir Éternel Femme parfyme trygt å bruke?

Ja, det er et helt trygt produkt og vi kan bruke det uten bekymringer. Det irriterer ikke huden vår og det er ingen allergiske reaksjoner. Parfymene bør oppbevares i henhold til produsentens anbefalinger, på et skyggefullt sted for å forhindre solstråler. Produktet bør også plasseres på et sted som er vanskelig å nå for barn.

Hvordan bruke Desir Eternel Femme for å oppnå de beste resultatene?

Désir Éternel Femme foto

Å påføre Désir Éternel Femme er det samme som å bruke en hvilken som helst annen parfyme. Bare spray dem på kroppen. Duften varer lengst og gir best resultat når den brukes på deler av kroppen som:

 • Nakke
 • Håndledd
 • Spalting
 • Albue- og knebøyninger

Feromoner bør ikke brukes direkte på klær. På steder med parfyme kan vi fukte huden litt, noe som vil forbedre effekten.

Désir Éternel Femme ingredienser – hvilke ingredienser er inkludert i parfymen?

Ingrediensene i Desir Eternel Femme er:

 • Alkohol denat
 • Parfyme
 • Aqua
 • Benzylalkohol
 • Benzylbenzoat
 • Benzylsalisylat
 • Cinnamyl alkohol
 • Citronellol
 • Geraniol
 • Hexyl Cinnamal
 • Hydroxycitronellal
 • Limonene
 • Linalool

Informasjonen kommer fra den offisielle nettsiden til produsenten

Meninger og anmeldelser av Désir Éternel Femme – Hva sier kundene?

Eksempel på meninger fra parfymeforumet:

Vennen min var den første som prøvde Désir Éternel Femme, og du vet hva hun fortalte meg? Dette er hennes ord: Når jeg kommer tilbake fra frisøren, merker ikke Mati (kjæresten hennes) forskjellen engang, og da jeg brukte Désir Éternel Femme, spurte han hvilken parfyme det var. Jeg fant ut at hvis det virker så intenst på menn, vil jeg prøve det også. Jeg har brukt dem i flere dager, og jeg må innrømme at det er noe ekstraordinært med det
MarTa13
Jeg har hørt om feromoner før, men jeg hadde aldri trodd at de kunne ha en slik innvirkning på vårt sosiale liv! Jeg vet ikke helt hvordan de fungerer og om det bare handler om lukten, men det er mye lettere og hyggeligere å snakke med menn
KaMa
Jeg er veldig imponert! Jeg hadde ikke forventet slike effekter!
Karola92
Jentene har allerede skrevet alt om effekten av applikasjonen, så jeg vil ikke gjenta det, men jeg vil bare si en ting: Jenter, det er virkelig verdt det!
Annnia

Désir Éternel Femme feromoner hvor kan jeg kjøpe? Pris apotek, butikk

Desir Eternel Femme parfymer har vært veldig populære i det siste, og du kan finne mange nettsteder som selger dem. På grunn av det faktum at Internett-svindel blir hørt oftere og oftere, anbefaler jeg å bruke en pålitelig kilde, som er den offisielle nettsiden til produsenten. Den gir de beste prisene, og du kan ofte finne store kampanjer.

Sammendrag – ekspertuttalelse

Parfymen med tillegg av Désir Éternel Femme feromoner er en spesifikk som etter min mening virkelig fungerer. Dette bekreftes av en rekke vurderinger og meninger på forumet. Brukere sier enstemmig at feromoner gjør underverker, og de blir ekstremt selvsikre. Bruk Désir Éternel Femme som enhver klassisk parfyme, for eksempel på håndledd, cleavage og hals – da vil duften vare lenger og du vil lykkes veldig raskt med det motsatte kjønn. Brukeranmeldelser bekrefter at takket være Désir Éternel Femme kan hver kvinne føle seg mer selvsikker. Jeg anbefaler på det sterkeste å prøve kraften til feromoner for hver kvinne som regner med mer interesse fra menn!


Sending
User Review
5 (11 votes)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.