Skip to content

Hvordan gå ned i vekt fra ansiktet? Praktiske metoder for å fjerne den andre haken

Hvordan gå ned i vekt fra ansiktet ditt? Dette spørsmålet stilles av mange mennesker, men først bør du spørre hva som er den andre haken, dvs. fedme i ansiktet? Dette er plagsomme fettavleiringer som mot vår vilje vokser under haken. Det kan være forårsaket av en hormonell ubalanse eller overspising. Er det mulig å bli kvitt dette ubehagelige fenomenet? Hva er metodene for å bekjempe denne typen fedme? Du vil lære om alt dette i artikkelen vår.

Jak schudnąć z twarzy

Ifølge data fra Verdens helseorganisasjon påvirker fedme over en milliard mennesker over hele verden og regnes som et av de største folkehelseproblemene. Ansiktsfedme er den generelle betegnelsen for overflødig kroppsfett og løs hud rundt ansiktet (rundt kinnene og haken). Det kan variere fra et kompleks av folder og rynker forårsaket av aldring, genetikk og mangel på hud, eller en kombinasjon av de to. Det er en tilstand som kan forkorte livet ditt, øke risikoen for diabetes, hjertesykdom, pusteproblemer, depresjon, slitasjegikt og mange andre lidelser.

Hva får jeg feit i ansiktet?

Det er 4 hovedfaktorer som forårsaker fedme i ansiktet, som faktisk er en form for hevelse i ansiktet.

  1. Genetikk: Den første faktoren er genetikk. Ikke alle overvektige mennesker er overvektige eller overvektige, og noen mennesker er rett og slett disponert for det. For eksempel, hvis foreldrene eller besteforeldrene dine har hatt fedmeproblemer i ansiktet, er sjansen stor for at du også får det.
  2. Diett: Den andre faktoren er diett. Hvis du spiser mye sukker og raffinerte karbohydrater, eller bearbeidet mat som inneholder sukker og andre stoffer som kan føre til betennelse i kroppen, vil du sannsynligvis oppleve ansiktshevelse og vektøkning andre steder.
  3. Søvn: Den tredje faktoren er søvnmangel – spesielt hvis du jobber lange timer uten å få nok hvile (6-8 timer om dagen). Å få nok søvn bidrar til å redusere stressnivået og forhindrer oppbygging av fett under huden – noe som betyr at det kan bidra til å forhindre både vektøkning og hevelse i ansiktet forårsaket av underernæring eller mangel på trening.
  4. Stress: Den fjerde faktoren er stress. Når du er stresset, produserer kroppen mer kortisol, noe som forårsaker betennelse i kroppen (og derfor hevelse). Dette gjelder også for øyeområdet – så prøv å slappe av før du legger deg med en ansiktsmassasje som du kan gjøre individuelt.

Kan du gå ned i vekt i ansiktet?

Ja, det er mulig å slanke ansiktet. Fettet du kan kjenne rundt hofter og lår kalles subkutant fett og kan reduseres gjennom kosthold og trening. Ansiktsfett faller imidlertid ikke i samme kategori som subkutant fett. Denne typen fett kalles visceralt fett og finnes også rundt organene i magen. Dette er et dypere lag med fett som er mye vanskeligere å redusere, men som kan kontrolleres med et sunt kosthold, regelmessig mosjon, nok søvn og mestring av stress.

Hvordan raskt slanke ansiktet ditt?

Gi opp salt og sukker

Den beste måten å slanke ansiktet raskt på er å klare seg uten salt og sukker. Mye hevelse og oppblåsthet i ansiktet er forårsaket av disse to ingrediensene, som ofte er skjult i bearbeidet mat. Hvis du er vant til å spise disse produktene, planlegg på forhånd: bytt ut den daglige sukkerholdige kaffen med sukkerfri te eller smoothie. Bruk den elektroniske oppskriftsdatabasen for å finne sunne versjoner av favorittmaten din. Hvis du har lyst på noe salt eller søtt, spis heller et stykke frukt. Du vil bli overrasket over hvor raskt du kan slanke ansiktet ditt når du fjerner disse unødvendige ingrediensene fra kostholdet ditt!

Drikk mye vann

Når du drikker mye vann holder du deg hydrert og føler deg mett, noe som bidrar til å unngå overspising. Når kroppen er dehydrert, har den en tendens til å holde på vann i kroppen slik at den ser oppblåst og fyldig ut. Det høye fiberinnholdet i frukt og grønnsaker bidrar også til å rense kroppen og holde deg hydrert, slik at du holder deg mett lenger. Derfor er det en god løsning å introdusere frukt i kostholdet ditt.

Vann hjelper ikke bare med vekttap, men øker også forbrenningen. Det stimulerer fordøyelsen, avgifter kroppen, forbedrer kognitive funksjoner og renser huden. Å drikke minst 8-10 glass vann hver dag holder fordøyelsessystemet sunt og regelmessig, noe som kan hjelpe deg med å slanke ansiktet raskt.

Hvis rent vann er for kjedelig for deg, kan du legge til sitron- eller limeskiver og drikke det som en frisk limonade, eller til og med legge til avgiftende urter som mynteblader eller basilikumblader, som ikke bare gir smak, men også øker hastigheten. detox prosessen.

Masser ansiktet ditt regelmessig

Ansiktsmassasje bidrar til å stimulere blodstrømmen og strammer opp huden rundt ansiktet. Dette reduserer igjen mengden uønsket fett i ansiktet, slik at det ser slankt og vakkert ut. Massasje er enkel å utføre og kan utføres hvor som helst, selv på reise. I tillegg er det andre øvelser som kan utføres for å gjøre ansiktet slankere.

Hvordan gå ned i vekt fra ansiktet med trening?

jak szybko schudnąć z twarzy

Det er flere øvelser som kan hjelpe med å tone og styrke ansiktsmusklene. Når disse musklene er sterkere, hindrer de huden i å folde seg eller henge, slik at ansiktet ser slankere ut. Nedenfor er noen øvelser for å hjelpe deg å gå ned i vekt fra ansiktet ditt:

Smil oftere. Å smile bidrar til å redusere muskelspenninger og slapper av i ansiktsmusklene, noe som igjen får deg til å se gladere og yngre ut. Tyggegummi bidrar også til å forbedre sirkulasjonen til musklene i ansiktet samt nakke og kjeve.

Hakeløft. Denne øvelsen strammer opp slapp hud rundt halsen og haken. Skyv underkjeven fremover for å kjenne strekningen under haken. Hold i 5 sekunder, slapp av og gjenta 8-10 ganger. For best resultat bør du trene to ganger om dagen.

Utfør nakkerulling. Det er en enkel øvelse som kan utføres stående eller sittende. Vipp først hodet bakover slik at du ser i taket, og flytt det deretter sakte fremover slik at du ser i gulvet (hold øynene åpne hele tiden). Flytt deretter hodet til siden slik at du ser mot den ene skulderen, før det deretter sakte tilbake til midten, deretter mot den andre skulderen.

Hvordan gå ned i vekt fra ansiktet – tilskudd

Ansiktet er også en av de mest delikate delene av kroppen og er derfor mer utsatt for aldring. Selv om vi alle vet at et sunt kosthold og tilstrekkelig mengde trening er avgjørende for vekttap, er det ikke alltid lett å holde seg til disse planene. Det er derfor kosttilskudd som støtter slanking av ansiktet er så populære. Disse produktene slanker ansiktet optisk og reduserer rynker, slik at du kan nyte en ungdommelig hudfarge uten å måtte bekymre deg for å gå ned i vekt. Eksempler på kosttilskudd for vekttap er:

Kosttilskudd for å slanke ansiktet inneholder ingredienser som fiskeolje, som er rik på omega-3 fettsyrer, og vitamin E, som bidrar til å beskytte mot skader forårsaket av frie radikaler i miljøet. Mange mennesker får ikke nok av disse næringsstoffene som en del av deres vanlige kosthold, så å ta dem i tilleggsform kan bidra til å øke nivåene i kroppen din samtidig som det forhindrer fremtidige problemer i å utvikle seg. Andre populære ingredienser i disse matvarene inkluderer ekstrakt av grønn te (som kan redusere betennelse), druefrøekstrakt (som inneholder antioksidanter) og resveratrol (antioksidanten som finnes i rødvin). Disse ingrediensene jobber sammen for å gi huden de nødvendige næringsstoffene den trenger for å fungere ordentlig.

Daglig ansiktsyoga, eller hvordan gå ned i vekt ved å trene

Hva er ansiktsyoga?

Ansiktsyoga er en inspirerende teknikk basert på prinsippene til Hatha Yoga. Den inkluderer ansiktsøvelser for å styrke og tone ansiktsmusklene, forbedre blodsirkulasjonen og oksygenering, redusere rynker og hevelser rundt øynene og oppnå effekten av en naturlig ansiktsløftning.

Er det effektivt? Kan ansiktsyoga virkelig hjelpe deg med å redusere ansiktsvekten?

Svaret er ja. Faktisk vil det også hjelpe deg å redusere vekten av andre deler av kroppen din og gjøre deg slankere. Ved å trene de riktige stillingene regelmessig kan du bli kvitt dobbelthaken ved å miste fett fra nakken, kinnene og kjevelinjen!

Hvordan fungerer det?

Det enkleste å si er at ansiktsyoga hjelper til med å stramme opp løs hud, og dermed redusere overflødig hud der det er ekstra fett. Ansiktsøvelser er ekstremt nyttige for å tone opp og oppstrammende slapp hud rundt halsen, kjeve- og kjevelinjen, i tillegg til å bli kvitt en dobbelthake. I tillegg bidrar de til å fremheve kinnbeina, løfte slapp hud under øynene og redusere poser under øynene ved å stramme opp de løse musklene i ansiktet.

Kosmetiske behandlinger for å slanke ansiktet

De kirurgiske metodene for å slanke ansiktet inkluderer:

  • Linje V operasjon
  • Kinnbeinsreduksjonskirurgi
  • hakereduksjonskirurgi

Behandlinger som ikke krever kirurgi:

  • Botoks (na mięsiBotox (for tyggemuskelen)
  • Botox for gropen i haken
  • Botulinumtoksin for modellering av ansiktsformen

Husk at kirurgiske inngrep kan være forbundet med en risiko og en potensiell trussel mot helsen din, så før du bestemmer deg for en slik operasjon, tenk på om det er nødvendig? Kanskje det er verdt å prøve øvelser eller riktig kosttilskudd først?