Skip to content
Hjemmeside » Hår » Alopexy | Meninger, pris, effekter, sammensetning – et stoff for hårvekst

Alopexy | Meninger, pris, effekter, sammensetning – et stoff for hårvekst

Alopexy er en løsning for bruk på huden for personer som merker de første symptomene på alopecia. Den ble utviklet for å stoppe overdreven hårtap. Og hvordan er det egentlig? I artikkelen nedenfor har vi analysert dens sammensetning, bivirkninger og alt du trenger for å danne deg en mening om det. Hvis du vil vite alle de viktige aspektene du bør vite før du kjøper Alopexy – inviterer vi deg til å lese.

Alopexy

Mange menn og kvinner sliter med androgenetisk alopeci og leter etter en løsning på problemet sitt. Alopexy er en væske for ekstern bruk, som er ment å være en av dem. La oss sjekke hvilke effekter det garanterer, og hva er brukernes meninger, samt potensielle bivirkninger.

Et alternativ til reseptbelagte legemidler kan være kosttilskudd som Locerin, Folisin. Det er også verdt å ta en titt på artikkelen vår, som presenterer: Rangering av de beste hårpillene.

Alopexy – Hva er det og hvordan fungerer det?

Alopexy na włosy

Alopexy er en væske for bruk i hodebunnen, tilgjengelig uten resept i stasjonære og nettapoteker. Det er et medikament som hemmer overdreven hårtap og anbefales i de tidlige stadiene av androgenetisk alopecia. Emballasjen inkluderer en presis applikator og en pipette.

Virkestoffet i preparatet er et stoff som kalles minoxidil, som stimulerer hårsekkene. Minoxidil motvirker miniatyrisering av hårsekkene og intensiverer multiplikasjonen av hårsekkceller. Etter ca. 8 uker etter oppstart av preparatet kan du merke de første effektene i form av hemming av overdreven hårtap, og etter 16 uker kan du merke akselerasjonen av hårveksten. Det er imidlertid viktig å huske at disse tidsområdene kan variere fra person til person, og tiden før effektene vises er veldig individuell.


Alopexy dosering – Hvordan bruke?

Alopexy er en væske beregnet for bruk direkte på hodebunnen. Den skal brukes to ganger om dagen, hver gang påføres 1 ml væske på huden. Før bruk, les doseringsanbefalingene og følg dem nøye. Å bruke en høyere dose enn anbefalt kan bare føre til skade, det vil ikke få effektene til å vises raskere. Manglende overholdelse av doseringen av legemidler kan være en trussel mot helse og til og med liv.

Preparatet er kun beregnet for utvortes bruk, og skal ikke brukes andre steder enn hodebunnen. Før du påfører væsken, sørg for at hodebunnen er ren og tørr. En dose på 1 ml av løsningen bør fordeles jevnt over hele det behandlede området av huden som er berørt av problemet med alopecia og masseres forsiktig inn med fingertuppene. Umiddelbart etter påføring av preparatet, vask hendene veldig grundig for å unngå overdreven hårvekst utenfor påføringsstedene.


Alopexy bivirkninger og kontraindikasjoner – Er det trygt å bruke?

Alopexy er en medisin, så som alle andre kan den forårsake bivirkninger. De forekommer ikke alltid, det avhenger av personen. Du bør imidlertid være oppmerksom på risikoen for visse reaksjoner. Hvis du merker noen forstyrrende symptomer, bør du umiddelbart avbryte preparatet. Hvis symptomene er svært ubehagelige, gå til legen og ta med deg medisinpakken. Bruk av Alopexy anbefales ikke under graviditet og amming. Det anbefales heller ikke for personer som tar vasodilatorer.

De vanligste bivirkningene av Alopexa inkluderer:

 • hodepine
 • senke blodtrykket
 • akselerert hjertefrekvens
 • smerte, stikkende i brystet
 • svimmelhet
 • ødem og hevelse
 • hodebunnsirritasjon
 • kløe
 • kan forårsake brennende følelse og irritasjon
 • ujevnt kroppshår

De vanligste er ubehagelige symptomer som hudallergi, avskalling av epidermis, kløe og rødhet i huden. Hvis symptomene vedvarer i lang tid til tross for seponering, kontakt lege.

Produkt Alopexy - łysy mężczyzna

Alopexy – Forbrukeranmeldelser

På nettet kan du enkelt finne meninger til personer som har brukt Alopex. Dette skyldes sannsynligvis den enkle tilgjengeligheten. Det er ulike meninger på diskusjonsfora og sosiale medier – noen brukere er veldig fornøyde og hevder at Alopexy gjør underverker, andre hevder at det ikke hjalp dem i det hele tatt. Dette er normalt for slike forberedelser – meningene er alltid delte. Meningen avhenger utvilsomt også av årsaken til skallethet – Alopexy virker på mannlig skallethet, så hvis personer med mangler bruker det, vil de absolutt ikke se effektene.

Nedenfor er eksempler på anmeldelser:

«Jeg brukte hele pakken, behandlingen varte i 3 måneder og jeg ser ingen effekter i det hele tatt. Kanskje hvis jeg brukte den lenger, ville noe endret seg, men etter 3 måneder faller håret fortsatt av det samme. Jeg vil se etter noe bedre.»

«Etter min mening er dette et veldig bra produkt som hemmer hårtap, det hjalp meg mye. Så langt vokser ikke håret ut igjen, men det faller ikke like mye av som før. Før falt det så mye at jeg begynte å frykte at jeg skulle bli skallet. Så for min del anbefaler jeg det.»

«Effektene var ok, faktisk etter to måneder falt håret mindre av, men hodebunnen min var irritert nå og da og jeg måtte stoppe preparatet. Nå fokuserer jeg på å supplere manglene, startet et sunt kosthold og tar et vitamin- og mineraltilskudd.»


Fordeler og ulemper med Alopexa 5%

Det er viktig å nøye analysere sammensetningen, potensielle bivirkninger og alle fordeler og ulemper når du bestemmer deg for å behandle med Alopexy hodebunnslotion. Her er de viktigste.

Fordeler

 • enkel tilgjengelighet – tilgjengelig uten resept i stasjonære og nettapoteker
 • ganske raske effekter
 • høy dose av virkestoffet

Ulemper

 • ganske høy risiko for komplikasjoner
 • behovet for å gni væsken utvendig 2 ganger om dagen
 • korttidseffekter – kan forsvinne etter avsluttet bruk

Alopexy – sammensetning – hvilke ingredienser kan finnes i væsken?

Alopexy hudlotion er utviklet på grunnlag av ett aktivt stoff, nemlig minoxidil. Sammensetningen av preparatet er derfor veldig enkelt og inneholder ikke unødvendige fyllstoffer. Minoxidil er et stoff som har vist seg å hemme androgenetisk alopecia. Den hemmer overdreven hårtap, og når den brukes lenger, akselererer den veksten av nytt hår. Det forhindrer miniatyrisering av hårsekkene, takket være at cellene deres kan formere seg raskere.

Studier har vist at de første effektene i form av hemming av hårtap kan merkes etter 2 måneders bruk av stoffet, og etter 4 måneder akselereres hårveksten. Det er et preparat for ekstern bruk i hodebunnen, som forlenger hårvekstfasen og øker antall hårsekker. Det er best å bruke det i de tidlige stadiene av skallethetsprosessen.

Den fullstendige sammensetningen av Alopexy 5%:

Minoxidil 5 %
Etanol
Propylenglykol
Renset vann


Hvor kan jeg kjøpe og hvor mye koster Alopexy?

lek Alopexy

Alopexy er tilgjengelig i en pakke som inneholder 3 flasker med hodebunnsbehandling. Hver flaske har en kapasitet på 60 ml, noe som gir oss 3 måneders bruk. Kostnaden du må forberede varierer, avhengig av hvor du kjøper den, men den er omtrent 90 PLN. Den er tilgjengelig i stasjonære og nettapoteker, i sistnevnte kan du ofte finne en mer attraktiv pris, men veldig ofte må du også betale for forsendelsen.


Sammendrag – Er det verdt å bruke Alopex?

Alopexy er et preparat basert på minoxidil, for lokal bruk ved androgenetisk alopeci. Alopexy-løsning for huden er enkel å påføre – bare påfør 1 ml av løsningen i hodebunnen. Du trenger ikke en legeresept for å bruke Alopexy. Imidlertid hevder mange brukere at etter å ha avsluttet behandlingen, observerer de en reversering av effektene. Hemmingen av hårvekst stopper etter avsluttet bruk. Det bør huskes at hvis legemidler ikke brukes som anvist eller brukes av personer som er allergiske mot noen av ingrediensene, kan de sette helse og liv i fare. Alopexy har et godt rykte blant folk som bruker det og er tilgjengelig til en overkommelig pris uten resept. Men hvis du er usikker på årsaken til hårtap, kan det være lurt å vurdere å bruke orale kosttilskudd. Du kan se de beste av dem i vår rangering.