Skip to content
Hjemmeside » Øyevipper » EleverLash – Meninger, pris, hvor kan man kjøpe – Effekt av kunstige øyevipper takket være balsam?

EleverLash – Meninger, pris, hvor kan man kjøpe – Effekt av kunstige øyevipper takket være balsam?

4.9/5 - (29 votes)

En flørtende look er noe som fremhever skjønnhet og gir selvtillit. Er det en løsning som lar deg oppnå en slik effekt uten kosmetiske behandlinger og kunstige, limte øyevipper? La oss sjekke om EleverLash balsam kan hjelpe oss med det.

EleverLash

Det attraktive utseendet er påvirket av mange elementer, som en velskapt figur, forlokkende lepper, uttrykksfulle former på brystene og baken og mange andre. Utseende har stor betydning for hvordan vi blir oppfattet av andre mennesker og hvordan vi har det med oss ​​selv. Derfor er det normalt at vi prøver å ta vare på kroppen vår hver dag og bruker forskjellig kosmetikk til den. Det er det samme med øyevipper også. Vi bruker mye tid og oppmerksomhet til dem for å understreke vårt syn.

Spør deg selv: hvor ofte bruker du øyevipper? Gjør du det hver dag? Kanskje du bruker kunstige vippeextensions? Uansett hvilket svar du ga, koster det sannsynligvis mye tid og penger. Det er ikke bare du som sliter med dette problemet. Det er et dilemma for hver kvinne, og det er derfor jeg ble interessert i en kosmetikk som kan hjelpe oss. Det er et ÉleverLash øyenvippeserum. Jeg bestemte meg for å lese den grundig og analyserte sammensetningen, effektene og sjekket hva kundenes meninger sier om den på internettforumet. Se hva produktet er og les min mening om det.

EleverLash øyenvippeserum – Hva er det og hvordan fungerer det?

ÉleverLash conditioner er en kosmetikk som regenererer, pleier og styrker øyevippene, og som i tillegg stimulerer øyevipperøttene for å gjøre dem optimalt lange, tykke og tykke. Den ble tilberedt på grunnlag av nøye utvalgte ingredienser som skaper en tykk konsistens av balsamen, takket være at den fyller hele strukturen til håret grundig fra roten til tuppene. Settet inkluderer en børste, som muliggjør presis påføring av preparatet, noe som ikke bør gi noen vanskeligheter.

Hvordan virker EleverLash?

Éleverlash er en balsam som intensiverer veksten av øyevipper og gjør dem tykkere og lengre, og virkningen foregår både fra innsiden og utsiden. Den mangefasetterte handlingen gjør effektene mye raskere og mer uttrykksfulle. Formelen til balsamen absorberes fullstendig inn i huden på det øvre øyelokket og forårsaker ikke ubehag. Regelmessig bruk vil tillate deg å oppnå ønsket utseende på øyevippene uten å kaste bort tid og penger hos kosmetologen.

Takket være aktive stoffer som peptider forlenges øyevippens vekstfase. De vokser over lengre tid, noe som lar deg oppnå «effekten av falske øyevipper».

EleverLash

Hvordan bruke EleverLash?

For å bruke Éleverlash trenger vi ingen spesielle evner. Det er en veldig enkel operasjon. Før påføring bør sminkefjerning gjøres, så det er mest praktisk å gjøre det om kvelden (mascaraen bør alltid vaskes av før du legger deg). Når du påfører balsam, bør huden rundt øynene være grundig ren og tørr.

Når alle anbefalingene er oppfylt, kan vi gå videre til EleverLash-applikasjonen. For å gjøre dette, bruk børsten nevnt tidligere. Med bruken påfører vi en liten mengde av kosmetikken på det øvre øyelokket, langs vippekanten. Etter grundig påføring, vent noen minutter til balsamen er absorbert.

EleverLash – Effekter av påføring

Effektene av å bruke elevers vippeserum:

 • Tykkere blir lange og tykke, samt definitivt tettere og sterkere
 • Antall hårstrå øker og de vokser raskere
 • Hårene får en mer intens farge
 • Hårets generelle motstand mot mekanisk skade og tap øker

Når er de første effektene av å bruke EleverLash?

Eleverlash gir effekten raskt, fordi de første synlige endringene bør være merkbare etter 2 ukers regelmessig bruk. I følge produsenten må vi vente ca. 3-4 uker for maksimal effekt. Det er verdt å merke seg at regelmessighet er veldig viktig, så det anbefales å bruke balsam daglig, i hvert fall de første dagene av behandlingen. Takket være dette kan vi stole på raskere og mer spektakulære effekter.

Setter opp til -25 % – Sjekk kampanjer


EleverLash

Hvordan er EleverLash forskjellig fra annen kosmetikk?

Det første som skiller EleverLash fra andre næringsstoffer er det faktum at det er helt fargeløst og ikke krever et presist strøk ved påføring. Selvfølgelig bør du være oppmerksom på denne aktiviteten og sørge for at balsamen dekker hele overflaten av øyevippene, men i tilfelle noen mangler vil de ikke være synlige. Et annet aspekt som er verdt å ta hensyn til er det faktum at etter endt behandling er det ikke nødvendig å bruke en mascara som gjør øyevippene mørkere, fordi bimatoprost-komponenten gir dem et naturlig, mørkt og uttrykksfullt utseende.

Mens andre kosmetikk bare midlertidig påvirker utseendet til øyevipper, tar EleverLash omfattende omsorg for og beskytter dem. Takket være egenskapene bidrar den til å opprettholde et sunnere og tettere utseende i lang tid. Takket være dette vil det ikke være nødvendig å bruke vippeextensions, som vanligvis håndteres av en kosmetolog. Dette vil spare deg for penger, og mest av alt trenger du ikke å utsette øyevippene dine for unødvendige skjønnhetsbehandlinger som kan svekke dem og få dem til å falle ut igjen. Den mangefasetterte effekten til éleverlash gjør den til «nummer 1» blant vippeserum.

Fordeler og ulemper med EleverLash

Fordeler

 • Ingrediensene i serumet er naturlige
 • Raske resultater
 • Mange positive meninger om eleverslash blant kvinner
 • Det er en ny generasjon vippeserum
 • Enkel påføring
 • Høy ytelse

Ulemper

 • Du kan kun bestille produktet online på produsentens nettside
 • Gratis frakt kun ved kjøp som et sett

Er bruk av EleverLash trygt? Er det bivirkninger?

Sammensetningen av tilskuddet har blitt grundig testet og mange laboratorietester er utført for å utelukke enhver fare. Det er bekreftet at det ikke er noen bivirkninger. Det er et produkt som passer for personer over 18 år. Den kan også brukes av personer med overfølsom hud og synsfeil. Mer om dette emnet finner du på produsentens offisielle nettsted.

Setter opp til -25 % – Sjekk kampanjer

EleverLash sammensetning. Hva inneholder balsamen?

Sammensetningen av EleverLash inneholder naturlige ingredienser som ikke forårsaker bivirkninger og er trygge for vår hud og helse. Hemmeligheten bak operasjonen deres er å velge de perfekte proporsjonene. Kombinert gjør de øyevippene lengre og mer uttrykksfulle. De er også mer motstandsdyktige mot å falle ut. Dette er hovedsakelig på grunn av de 3 aktive ingrediensene. Allantoin fukter og lindrer irritasjoner. Glyserin mykgjør huden, mens panthenol lindrer og pleier. Hele utvalget av Éleverlash finner du nedenfor.

Informasjonen kommer fra den offisielle nettsiden til produsenten:

 • DMDM Hydantoin
 • Panthenol
 • Askorbylpalmitat
 • Sitronsyre
 • Biotinyol Tripeptide-1
 • Glyserin
 • Vann
 • Bimatoprost
 • Allantoin
 • Fenoksyetanol
 • Dinatrium EDTA
 • Tokoferol
 • Trietylamin
 • Askorbinsyre
 • Etylheksylglyserin
 • PEG-8

Vippeserum EleverLashs meninger og kundeanmeldelser

Vi kan finne mange EleverLash-meninger på Internett, og de aller fleste av dem er positive. Kvinner tror at den største fordelen er det faktum at øyevippene blir sterkere, og regelmessig bruk av produktet gir resultater som ligner på de oppnådd av en kosmetolog. De legger også merke til at sammensetningen av Eleverlash balsam er veldig vennlig og ikke forårsaker noen bivirkninger. Det irriterer ikke huden på øyelokkene og stimulerer effektivt veksten av nye hår. Her er noen eksempler på meninger:

Det beste vippeserumet jeg noen gang har taklet. Etter 2 ukers bruk blir vippene lengre, mørkere og mer uttrykksfulle, noe som gjør at øyerammen ser ut som om jeg nettopp har forlatt en kosmetolog! Jenter, jeg anbefaler dere på det varmeste!
Ania83
Bruken av EleverLash balsam løste endelig mitt eldgamle problem med øvre øyevipper. De var fryktelig svake og falt ofte ut, noe som så komisk ut. Lange og tykke øyevipper nederst, og praktisk talt skallethet øverst. For en tid siden begynte jeg å behandlingen med den ovennevnte EleverLash og etter noen dager la jeg merke til at mine naturlige øyevipper vokser veldig raskt og endelig ser ut som jeg ville ha dem! Jeg anbefaler
Wiolcia.m39

Hvor kan du kjøpe EleverLash – den offisielle produsenten

Jeg vet av erfaring at hvis noe er populært, prøver mange nettsteder å bytte det. Det er greit når de tilbyr ekte produkter, men dessverre blir svindel hyppigere og mange forfalskninger selges i stedet for ekte kosmetikk. Derfor anbefaler jeg å bruke den offisielle nettsiden til produsenten, som tilbyr de laveste prisene og hyppige kampanjer. Takket være dette vil vi ikke bare spare penger, men også spare oss selv for unødvendige bekymringer.

Setter opp til -25 % – Sjekk kampanjer


Hvor mye koster EleverLash – pris, kampanjer

Prisen på EleverLash NOK 439,00 for 1 pakke. Hvis vi bestemmer oss for å kjøpe i større pakker, blir prisene mye lavere. Hvis du planlegger å bruke serumet systematisk, er det verdt å vurdere en slik løsning. Se nedenfor for priser på éleverlash i pakker.

EleverLash-pris for 1 pakke: NOK 439,00
Pris for settet (2x): NOK 735,00
Pris for settet (4x): NOK 1317,00


FAQ – Vanlige spørsmål

Hvor kan jeg kjøpe EleverLash?

Øyenvippebalsam kan kun kjøpes online via produsentens offisielle nettsted. For øyeblikket er det ikke mulig å kjøpe det i en stasjonær butikk.

Hvordan bruke EleverLash?

Bruk den medfølgende børsten til å påføre en liten mengde balsam på den øvre vippekanten, som om du tegnet en eyelinerlinje. Vent til balsamen er absorbert og du er ferdig! Påfør kun på ren, tørr hud. Bruk daglig, og når du har oppnådd ønskede resultater, kan du redusere frekvensen til 2-3 ganger i uken.

Hvor mye koster EleverLash?

Prisen avhenger av kjøpet kvantum. Med et større kvantum kan vi regne med betydelige rabatter. Gjeldende priser og kampanjer kan sjekkes på produsentens offisielle nettsted.

Hvor lenge varer en beholder med EleverLash?

En pakke balsam er tilstrekkelig i 3-6 måneder.

Er bruken av EleverLash trygt?

Bruk av EleverLash er helt trygt og forårsaker ingen allergiske reaksjoner.

Sammendrag – ekspertuttalelse

Fortykning og styrking av øyevipper er effekter som inntil nylig kun var mulig gjennom kosmetiske behandlinger. Med fremskritt innen estetisk medisin har vi mer og mer kosmetikk til rådighet som gir mulighet for omfattende pleie av kroppen vår uten å forlate hjemmet. Flere og flere kvinner er mer sannsynlig å bli overbevist om slike løsninger, fordi takket være dette kan de være sikre på hva de bruker og få kunnskap om kroppen sin. De lærer kroppens reaksjon på individuelle ingredienser, sjekker hvilke som forårsaker allergiske reaksjoner og vet dermed hva de skal bruke og hva som har negativ innvirkning. Når det kommer til EleverLash øyevippevekstserum, tror jeg at det er en veldig moderne formel som, takket være passende kombinasjon av ingredienser, kan gi deg virkelig flotte resultater. Lange og tykke vipper ser spektakulære ut, og hvis vi kan oppnå en slik effekt med liten innsats, tid og penger, hvorfor ikke? Etter min mening er det et effektivt vippeserum det er verdt å interessere seg for.

Setter opp til -25 % – Sjekk kampanjer


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.