Skip to content
Начална страница » Øyevipper » EleverLash – En falsk øyevippeeffekt takket være en balsam?

EleverLash – En falsk øyevippeeffekt takket være en balsam?

En flørtende look er noe som fremhever skjønnhet og gir selvtillit. Er det en løsning som lar deg oppnå en slik effekt uten kosmetiske behandlinger og kunstige, limte øyevipper? La oss sjekke om EleverLash balsam kan hjelpe oss med det.

EleverLash

Det attraktive utseendet er påvirket av mange elementer, som en velskapt figur, forlokkende lepper, uttrykksfulle former på brystene og baken og mange andre. Utseende betyr mye for hvordan vi blir oppfattet av andre mennesker og hvordan vi har det med oss ​​selv. Derfor er det normalt at vi prøver å ta vare på kroppen vår hver dag og bruker forskjellige kosmetikk til den. Det er det samme med øyevipper også. Vi bruker mye tid og oppmerksomhet til dem for å understreke vårt syn.

Spør deg selv: hvor ofte bruker du øyevipper? Gjør du det hver dag? Kanskje du bruker kunstige vippeextensions? Uansett hvilket svar du ga, koster det sannsynligvis mye tid og penger. Det er ikke bare du som sliter med dette problemet. Det er et dilemma for hver kvinne, og det er derfor jeg ble interessert i en kosmetikk som kan hjelpe oss. Det er et ÉleverLash øyenvippeserum. Jeg bestemte meg for å lese den grundig og analyserte sammensetningen, effektene og sjekket hva kundenes meninger sier om den på internettforumet. Se hva produktet er og les min mening om det.

EleverLash vippeserum – hvordan fungerer det? Hvordan å bruke? Når er effektene?

ÉleverLash conditioner er en kosmetikk som regenererer, pleier og styrker øyevippene, og som i tillegg stimulerer øyevipperøttene for å gjøre dem optimalt lange, tykke og tykke. Den er tilberedt på grunnlag av nøye utvalgte ingredienser som skaper en tykk konsistens av balsamen, takket være at den fyller hele hårets struktur fra roten til tuppene grundig. Settet inkluderer en børste, som muliggjør presis påføring av preparatet, noe som ikke bør forårsake noen vanskeligheter.

EleverLash

å bruke EleverLash?

Før påføring bør sminkefjerning gjøres, så det er mest praktisk å gjøre det om kvelden. Når du påfører balsam, bør huden rundt øynene være grundig ren og tørr. Når alle anbefalingene er oppfylt, kan vi gå videre til EleverLash-applikasjonen. For å gjøre dette, bruk børsten nevnt tidligere. Med bruken påfører vi en liten mengde av kosmetikken på det øvre øyelokket, langs vippekanten. Etter grundig påføring, vent noen minutter til balsamen er absorbert

Når er de første effektene?

De første synlige endringene bør være merkbare etter en periode på 2 uker. I følge produsenten må vi vente ca. 3-4 uker for maksimal effekt. Det er verdt å merke seg at regelmessighet er veldig viktig, så det anbefales å bruke balsam daglig, i hvert fall de første dagene av behandlingen. Takket være dette kan vi stole på raskere og mer spektakulære effekter.


Hvordan skiller EleverLash seg fra annen kosmetikk?

Det første som skiller EleverLash fra andre næringsstoffer er det faktum at det er helt fargeløst og ikke krever et presist strøk under påføring. Selvfølgelig bør du være oppmerksom på denne aktiviteten og sørge for at balsamen dekker hele overflaten av øyevippene, men i tilfelle noen mangler vil de ikke være synlige. Et annet aspekt som er verdt å ta hensyn til er det faktum at etter endt behandling er det ikke nødvendig å bruke en mascara som gjør øyevippene mørkere, fordi bimatoprost-komponenten gir dem et naturlig, mørkt og uttrykksfullt utseende.

EleverLash

Mens andre kosmetikk bare midlertidig påvirker utseendet til øyevipper, tar EleverLash omfattende omsorg for og beskytter dem. Takket være egenskapene bidrar den til å opprettholde et sunnere og tettere utseende i lang tid. Takket være dette vil det ikke være nødvendig å bruke vippeextensions, som vanligvis håndteres av en kosmetolog. Dette vil spare deg for penger, og mest av alt trenger du ikke å utsette øyevippene for unødvendige skjønnhetsbehandlinger som kan svekke dem og få dem til å falle ut igjen.

Er bruken av EleverLash trygt? Er det bivirkninger?

Sammensetningen av tilskuddet er grundig testet og mange laboratorietester er utført for å utelukke enhver fare. Det er bekreftet at det ikke er noen bivirkninger. Det er et produkt som passer for personer over 18 år. Den kan også brukes av personer med overfølsom hud og synsfeil. Mer om dette emnet finner du på produsentens offisielle nettsted.

EleverLash sammensetning. Hva inneholder balsamen?

Informasjonen kommer fra den offisielle nettsiden til produsenten:

 • DMDM Hydantoin
 • Panthenol
 • Askorbylpalmitat
 • Sitronsyre
 • Biotinyol Tripeptide-1
 • Glyserin
 • Vann
 • Bimatoprost
 • Allantoin
 • Fenoksyetanol
 • Dinatrium EDTA
 • Tokoferol
 • Trietylamin
 • Askorbinsyre
 • Etylheksylglyserin
 • PEG-8

Vippeserum EleverLashs meninger og kundeanmeldelser

Vi kan finne mange meninger om EleverLash på Internett, og de aller fleste av dem er positive. Kvinner mener at den største fordelen er at øyevippene blir sterkere, og regelmessig bruk av produktet gir resultater som ligner på de oppnådd av en kosmetolog. De bemerker også at sammensetningen av Eleverlash balsam er veldig vennlig og ikke forårsaker noen bivirkninger. Det irriterer ikke huden på øyelokkene og stimulerer effektivt veksten av nye hår. Her er noen eksempler på meninger:

Det beste vippeserumet jeg noen gang har håndtert. Etter 2 ukers bruk blir øyevippene lengre, mørkere og mer uttrykksfulle, noe som gjør at øyerammen ser ut som om jeg nettopp har forlatt en kosmetolog! Jeg anbefaler jentene på det varmeste!
Ania83
Bruken av EleverLash balsam løste endelig mitt eldgamle problem med øvre øyevipper. De var fryktelig svake og falt ofte ut som så komiske ut. Lange og tykke øyevipper nederst, praktisk talt skallet øverst. For en tid tilbake startet jeg behandlingen med ovennevnte EleverLash og etter noen dager la jeg merke til at mine naturlige øyevipper vokser veldig raskt og til slutt ser ut som jeg ville ha dem! jeg anbefaler
Wiolcia.m39

Hvor kan jeg kjøpe EleverLash? Pris, offisiell nettbutikk

Jeg vet av erfaring at hvis noe er populært, prøver mange nettsteder å bytte det. Når de tilbyr originale produkter er alt i orden, men dessverre oppstår det flere og flere svindel og i stedet for original kosmetikk får vi falske erstatninger Derfor anbefaler jeg å bruke den offisielle nettsiden til produsenten, som tilbyr de laveste prisene og hyppige kampanjer. Takket være dette vil vi ikke bare spare penger, men også spare oss selv for unødvendige bekymringer.

Sammendrag – ekspertuttalelse

Fortykning og styrking av øyevipper er effekter som inntil nylig kun var mulig gjennom kosmetiske behandlinger. Med fremskritt innen estetisk medisin har vi mer og mer kosmetikk til rådighet som gir mulighet for omfattende pleie av kroppen vår uten å forlate hjemmet. Flere og flere kvinner er mer sannsynlig å bli overbevist om slike løsninger, fordi takket være dette kan de være sikre på hva de bruker og få kunnskap om kroppen sin. De lærer kroppens reaksjon på individuelle ingredienser, sjekker hvilke som forårsaker allergiske reaksjoner og vet dermed hva de skal bruke og hva som har negativ innvirkning. Når det kommer til EleverLash øyevippevekstserum, tror jeg at det er en veldig moderne formel som, takket være passende kombinasjon av ingredienser, kan gi deg virkelig flotte resultater. Lange og tykke vipper ser spektakulære ut, og hvis vi kan oppnå en slik effekt med liten innsats, tid og penger, hvorfor ikke? Etter min mening er det et effektivt vippeserum det er verdt å interessere seg for.


Sending
User Review
4.97 (29 votes)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.