Skip to content

De beste pillene for hårvekst – Rangering | Forberedelser for kvinner og menn

Rangeringen av piller for hårvekst og hemming av hårtap inneholder, etter vår mening, de beste preparatene for både kvinner og menn. Vi tok hensyn til alle detaljene knyttet til effekter, komposisjon og pris. Vi tok også hensyn til mindre viktige detaljer som heller ikke bør overses. Se hvem som er vinneren av vår rangering av hårvekstpreparater.

Najlepsze tabletki na porost włosów – Ranking

Rangering av hårvekstpiller – vinnere

Nedenfor presenterer vi vinnerne av vår rangering av hårvekstpiller for kvinner og menn. Dette er grunnleggende informasjon om produktene. Hvis du er interessert i en mer omfattende dose informasjon, inviterer vi deg til å lese hele innholdet i artikkelen. I den finner du svar på mange spørsmål knyttet ikke bare til kosttilskudd, men også for å lære hvordan du kan forbedre tilstanden til håret ditt ved å korrigere visse aktiviteter i daglig pleie.

Folisin

De beste pillene for menn – Folisin

Vår vurdering

5 stars

Forbrukervurdering

5 stars

Locerin

De beste pillene for kvinner Locerin

Vår vurdering

5 stars

Forbrukervurdering

5 stars

Rangeringskriterier – hvordan vi valgte et effektivt preparat for hårvekst og tap

Hvert av preparatene som er inkludert i vår rangering forhindrer hårtap og støtter veksten deres, og er samtidig helt trygge. Dette var hovedfaktoren som ble tatt i betraktning – hvis produktet var effektivt, men forårsaket bivirkninger, tok vi ikke hensyn til det.

Etter vår mening må kosttilskudd som støtter hårvekst være basert på naturlige ingredienser, takket være at vi har en garanti for raske effekter med maksimal brukssikkerhet. Faktorene som bestemmer plasseringen i rangeringen var hovedsakelig: effekter av bruk og sammensetning, meninger om produkter, pris og tilgjengelighet av tillegget.

De beste hårvekstpillene for menn – rangering

Kosttilskuddet Folisin er tilgjengelig i form av kapsler. Den inneholder 12 aktive ingredienser som bidrar til å eliminere problemet med hårtap. Effektiviteten til preparatet er bekreftet i uavhengige kliniske studier. Den naturlige sammensetningen gjør at det ikke er noen bivirkninger. De har en positiv effekt på hårpærene, så vel som på hele hodebunnen. De gir dyp næring til håret, styrker hårsekkene og sørger for riktig nivå av hydrering.

Innen 4 uker bør vi merke en drastisk forbedring i hårtap. I tillegg stimulerer en av ingrediensene – AnaGain™, hudceller til å produsere nytt hår. De vil bli mye tettere og fargen deres vil være mer uttrykksfull.


Sammensetning: Saw Palmetto fruktekstrakt, Gresskarfrøekstrakt, Økologisk grønn ertespireekstrakt – AnaGain™Nu, En blanding av tokotrienoler/tokoferoler fra Guinea oljepalme – EVNolMax™, Årlig pepperfruktekstrakt, Fosfatidinsyre – PhosphaMax, Pepperfruktekstrakt svart – BioPerine®, vitamin A, vitamin E3, biotin, sink, kobber, selen -Selenium SeLECT®

5 stars

Effekter

4 stars

Pris

5 stars

Meninger

4 stars

Tilgjengelighet

Eksempel på forbrukernes mening:

«Jeg har lidd av hårtap i flere år, og en venn rådet meg til å prøve Folisin. I følge produsenten er tilskuddet laget av naturlige ingredienser som er trygge og effektive i behandlingen av alle typer skallethet, så jeg bestemte meg for å teste det. Pillene virket for meg uten bivirkninger eller andre ubehagelige symptomer. Jeg kan si at etter to ukers bruk merket jeg en betydelig forbedring i hårets tilstand. På dette tidspunktet er jeg etter ca 4 måneders behandling med dette tilskuddet og en betydelig vekst av nytt hår er merkbar. Jeg er også glad for at de definitivt er tykkere enn før!»

fordeler

 • Mulighet til å dra nytte av kampanjen
 • Klinisk testet
 • Inneholder kun naturlige ingredienser
 • Gir raske resultater
 • Positive meninger blant forbrukere
 • Stimuler hårvekst og forhindre overdreven hårtap
 • Støtter hårhelsen på mange nivåer
 • Forebygger androgenetisk alopecia

Ulemper

 • Kun kjøp på nett
 • Tilgjengelighetsproblemer

Grunnleggende informasjon om Folisin:

Daglig dosering2 tabletter
Innhold i 1 pakke60 tabletter
ProduktformKapsler
Pris for 1 pakke499,00 NOK
Pris i pakken(2+1)998,00 NOK
Pris i pakken(3+3)1497,00 NOK
Kampanjer og pakkerhttps://folisin.no/prom/
Den offisielle nettsiden til produsentenhttps://folisin.no/

Profolan-tabletter er i stand til å stoppe hårtap hos menn og stimulere veksten av nytt hår. Tilskuddet er også rettet mot de menn som bryr seg om å opprettholde den naturlige fargen på håret (hindrer gråning). De aktive ingrediensene i preparatet er svært effektive for å forhindre gråning.

Den store fordelen med tablettene er at de kan stimulere hårcellene til å vokse selv på steder der veksten allerede er helt stoppet, for eksempel «bøyninger» eller toppen av hodet. Det nøye utvalget av kun naturlige ingredienser og deres kombinasjon i ideelle proporsjoner lar deg effektivt forbedre tilstanden til hodebunnen og gjøre håret sterkere og mindre utsatt for å falle av. Den gir grundig hårpleie og gir dem alle de nødvendige næringsstoffene som tillater riktig vekst.


Sammensetning: Kjerringrokkekstrakt, taurin, brennesleekstrakt, L-cystein, vitaminer – E, A, B6, tiamin, sinksitrat, biotin, kobber

5 stars

Effekter

4 stars

Pris

4 stars

Meninger

5 stars

Tilgjengelighet

Eksempel på forbrukernes mening:

«Jeg er en av dem som sliter med hårtap – eller rettere sagt jeg var det før jeg begynte å bruke Profolan. Jeg hadde ikke noe håp om at noe skulle hjelpe meg med problemet mitt, og hårfestet mitt ble dypere og dypere. Så bestemte jeg meg for å handle og jeg lette etter et kosttilskudd som ville hemme prosessen med hårtap og samtidig ikke forårsake bivirkninger. Slik kom jeg over Profolan og kjøpte umiddelbart en pakke med tre pakker. Nå skal jeg bestille flere, selv om effektene allerede er spektakulære. Håret mitt vokser raskere og faller ikke av lenger. Jeg anbefaler dette kosttilskuddet på det sterkeste – det er virkelig verdt det!»

fordeler

 • Klinisk testet
 • Mulighet til å dra nytte av kampanjen
 • Gir raske resultater
 • Positive meninger blant forbrukere
 • Inneholder kun naturlige ingredienser
 • De stimulerer hårvekst og forhindrer overdreven hårtap

Ulemper

 • Kun nettkjøp
 • Problemer med tilgjengelighet

Grunnleggende informasjon om Profolan:

Daglig dosering2 tabletter
Innhold i 1 pakke60 tabletter
ProduktformKapsler
Pris for 1 pakke478,00 NOK
Pris i pakken(2+1)956,00 NOK
Pris i pakken(3+3)1434,00 NOK
Kampanjer og pakkerhttps://profolan.no/prom/
Den offisielle nettsiden til produsentenhttps://profolan.no/

Tykt og sterkt hår er utvilsomt drømmen til mange menn. Vita Hair Man er et annet kosttilskudd som kan bringe oss mye nærmere dette målet. Hovedhandlingen er basert på å begrense påvirkningen av mannlige hormoner på håret. Takket være de naturlige aktive ingrediensene, hvorav det er 7 i sammensetningen av tablettene, kan den effektivt stimulere hårvekst, stoppe hårtap og forhindre grått hår.

Bruk av ingredienser som biotin, fiskekollagen eller keratin (hårbyggemateriale) gir svært raske resultater, uten risiko for bivirkninger. Tabletter påvirker ikke bare hårtettheten, men øker fremfor alt tykkelsen og styrken. Takket være dette er vi sikre på at de ikke vil være utsatt for å falle ut. Ved å tilføre kroppen næring tar vi vare på håret slik at det ikke faller av, men støtter også hele hodebunnen, som også er ansvarlig for denne prosessen. På denne måten kan vi samtidig hemme overdreven hårtap og stimulere veksten av nye.


Sammensetning: Kollagen fra sjøfiskskinn, vitamin C, keratin, vitamin E, sink, selen, biotin

4 stars

Effekter

5 stars

Pris

4 stars

Meninger

4 stars

Tilgjengelighet

Eksempel på forbrukernes mening:

«For over et år siden ble jeg transplantert hår. Bare en liten del av håret ble akseptert, så behandlingen kan betraktes som en fiasko. Jeg vet ikke hva jeg skal tenke om det nå, for for ca 2 måneder siden begynte jeg på Vita Hair Man behandlingen og effekten er definitivt bedre enn etter inngrepet.. Er det legenes feil eller hva handler det om? Da jeg begynte å bruke Vita Hair Man, trodde jeg egentlig ikke engang at noe ville forbedre hårtilstanden min. Jeg var veldig oppgitt, men jeg lette overalt etter hjelp. Jeg kan fortsatt ikke tro det, og jeg vil advare alle om at en transplantasjon ikke alltid er den beste løsningen. Vita Hair Man-tilskudd er et unikt produkt i kategorien hårtapspreparater.»

fordeler

 • Inneholder kun naturlige ingredienser
 • Positiv mening blant forbrukere
 • Det hemmer hårtap og akselererer hårveksten
 • Mulighet til å dra nytte av kampanjen
 • Gir raske resultater
 • Omfattende handling på hårhelsen

Ulemper

 • Kun nettkjøp

Grunnleggende informasjon om Vita Hair Man:

Daglig dosering2 tabletter
Innhold i 1 pakke60 tabletter
ProduktformKapsler
Pris for 1 pakke515,00 NOK
Pris i pakken(2+1)958,00 NOK
Pris i pakken(3+3)1494,00 NOK
Kampanjer og pakkerwww.vitahairman.no/prom/
Den offisielle nettsiden til produsentenwww.vitahairman.no

Follixin er et hårtapstilskudd som har en veldig god formel. Takket være det kan du forbedre kvaliteten på håret og hodebunnen. Takket være den nøye utvalgte sammensetningen av ingrediensene i dette tillegget, kan du være sikker på at det vil være helt trygt for deg. I tillegg er det verdt å merke seg at Follixin forårsaker så mye som 94 prosent av hårveksten i områder som tidligere var utsatt for skallethet.

Dette produktet anbefales av de beste spesialistene, og systematisk bruk av dette produktet gjør at vi vil oppnå tilfredsstillende resultater mye raskere enn om vi bruker andre produkter. Takket være den sterke virkningen av Follixin, vil håret bli skikkelig gjenoppbygd, vil bli veldig sterkt og fullt av naturlig glød.


Sammensetning: Kjerringrokkekstrakt, Brennesleekstrakt, Kollagenproteinhydrolysat, Sink, L-cystin, Vitaminer – E, C, B-vitaminer, Biotin. Riboflavin, Folsyre, Pantotensyre, Niacin, Kobber

4 stars

Effekter

5 stars

Pris

4 stars

Meninger

3 stars

Tilgjengelighet

Eksempel på forbrukernes mening:

«Det eneste jeg angrer på med beslutningen min om å begynne å ta Follixin er at jeg ikke gjorde det før. Jo før du starter, desto bedre blir resultatene. Det er en utmerket, naturlig formel for å forebygge og behandle hårtap. Jeg har brukt dette produktet i noen uker nå, og jeg må si at jeg er veldig imponert over resultatene. Håret mitt ble mye tykkere og sluttet til slutt å falle av. Jeg har også lagt merke til en liten vekst av nytt hår, og jeg håper dette bare er begynnelsen på positive nyheter!»

fordeler

 • Inneholder kun naturlige ingredienser
 • Positiv mening blant forbrukere
 • Det hemmer hårtap og akselererer hårveksten
 • Mulighet til å dra nytte av kampanjen
 • Omfattende handling på hårhelsen

Ulemper

 • Kun kjøp på nett

Grunnleggende informasjon om Follixin:

Daglig dosering2 tabletter
Innhold i 1 pakke60 tabletter
ProduktformKapsler
Pris for 1 pakke505,00 NOK
Pris i pakken(2+1)999,00 NOK
Pris i pakken(3+3)1515,00 NOK
Kampanjer og pakkerhttp://follixin.no/prom/
Den offisielle nettsiden til produsentenhttp://follixin.no

De beste anti-hårtap piller for kvinner – rangering

Locerin-tabletter er et kosttilskudd rettet mot kvinner. Egenskapene tillater raskere hårvekst og hemming av hårtap. Takket være regelmessig bruk vil vi øke hårtettheten betydelig og forbedre deres generelle tilstand. Naturlige ingredienser, som det er hele 16 av, er nøye utvalgt og kombinert i perfekte proporsjoner. De nærer hårpærene i dybden og har en positiv effekt på hele hodebunnen – fukter den optimalt og sikrer riktig nivå av utskilt talg.

Effektene av å bruke Locerin har blitt bekreftet av både kliniske studier og mange positive meninger fra kvinner som hadde muligheten til å teste preparatet. De bekrefter at regelmessig bruk gjorde håret mye tykkere og mindre utsatt for å falle av. Hårveksten har akselerert betydelig og den naturlige fargen på håret har blitt mye bedre, noe som har fått en ny glød.


Sammensetning: Økologisk grønn ertespireekstrakt – AnaGain™ Nu, kjerringrokkekstrakt, brenneslebladekstrakt, bambusstammekstrakt, alfalfabladekstrakt, metylsulfonylmetan (MSM), paprikafruktekstrakt, sort pepperfrukt – BioPerine®, vitamin C, niacin, Biotin, Magnesium, Sink, Kobber, Mangan, Selen – Selen SeLECT®

5 stars

Effekter

4 stars

Pris

5 stars

Meninger

4 stars

Tilgjengelighet

Eksempel på forbrukernes mening:

«Locerin er et naturlig supplement med visse hårvekstfaktorer og antioksidanter som bidrar til å stimulere blodsirkulasjonen til hodebunnen, fremme hårvekst og forhindre hårtap. Den har ingen bivirkninger, dens naturlige formel gjør håret sterkere og sunnere. Produktet er laget av planteekstrakter og vitaminer, noe som gjør bruken 100 % sikker. Jeg har brukt det i noen måneder nå, og jeg må innrømme at hårets tetthet og tekstur har forbedret seg betydelig. Jeg har ikke lenger problemer med flisete tupper og hårfargen min har forbedret seg mye, den er nå mer definert og skinnende.»

fordeler

 • Gir raske resultater
 • Positive meninger blant forbrukere
 • Mulighet til å dra nytte av kampanjen
 • Inneholder kun naturlige ingredienser
 • Omfattende handling på hårhelsen
 • Mulighet til å dra nytte av kampanjen
 • Høy dose biotin per porsjon
 • Høy effektivitet

Ulemper

 • Kun nettkjøp
 • Problemer med tilgjengelighet

Grunnleggende informasjon om Locerin:

Daglig dosering2 tabletter
Innhold i 1 pakke60 tabletter
ProduktformKapsler
Pris for 1 pakke389,00 NOK
Pris i pakken(2+1)778,00 NOK
Pris i pakken(3+3)1167,00 NOK
Kampanjer og pakkerhttps://locerin.no/prom/
Den offisielle nettsiden til produsentenhttps://locerin.no/

Det er ikke ofte at et kosttilskudd som støtter hodebunnen og hårveksten kommer i form av gelé. Dette er tilfellet med Hair Care Panda. Dette er gummier med bringebærsmak i form av bamser. Tilskuddet er rettet mot kvinner som ønsker å forbedre den generelle tilstanden til håret – tykne det og øke tykkelsen og volumet. Egenskapene til gelé lar deg også stoppe overdreven hårtap og akselerere veksten av nytt hår betydelig.

Den store fordelen er at Hair Care Panda støtter håret på mange nivåer, noe som gjør effektene ikke bare raske, men også langvarige. Det er også verdt å nevne at gelé inneholder kun 17 kalorier i en daglig dose. Sammensetningen av kosttilskuddet inneholder 11 aktive stoffer, inkludert: biotin, vitamin E og sink – de viktigste ingrediensene som er nødvendige for riktig hårvekst og helse.


Sammensetning: Biotin, Vitamin E, Tiamin, Vitamin B6, Niacin, Pantotensyre, Folsyre, Vitamin B12, Sink, Vitamin A, Selen

4 stars

Effekter

5 stars

Pris

4 stars

Meninger

4 stars

Tilgjengelighet

Eksempel på forbrukernes mening:

«Jeg turte å prøve det, og jeg angrer ikke! Håret er sterkt og sunt! Smaken av preparatet er deilig! Jordbær-yoghurt-gummier er fantastiske!»

fordeler

 • Gir raske resultater
 • God pris
 • Inneholder kun naturlige ingredienser
 • Omfattende handling på hårhelsen
 • Mulighet til å dra nytte av kampanjen
 • Inneholder biotin for hår, hud og negler

Ulemper

 • Kun nettkjøp
 • Problemer med tilgjengelighet

Grunnleggende informasjon om Hair Care Panda:

Daglig dosering2 tabletter
Innhold i 1 pakke60 (300g netto)
ProduktformGelégodteri
Pris for 1 pakke443,00 NOK
Pris i pakken(2+1)855,00 NOK
Pris i pakken(3+3)1309,00 NOK
Kampanjer og pakkerwww.hair-care-panda.no/prom/
Den offisielle nettsiden til produsentenwww.hair-care-panda.no

Regelmessig bruk av geler hemmer effektivt hårtap. Det stimulerer også veksten av nytt hår. Egenskapene til kosttilskuddet tillater også dyp hydrering av håret og forbedring av tilstanden til hodebunnen. Som et resultat blir håret sterkere og mindre utsatt for å falle av. Fargen deres er betydelig forbedret og risikoen for splitting reduseres.


Sammensetning: Biotin, Vitamin E, Tiamin, Vitamin, Niacin, Pantetonsyre, Folsyre, Vitamin, Sink, Vitamin A, Mangan, Selen

4 stars

Effekter

4 stars

Pris

4 stars

Meninger

3 stars

Tilgjengelighet

Eksempel på forbrukernes mening:

«Jeg var skeptisk til å begynne med, men da jeg så Jelly Bear hårvitaminer hos vennen min, bestemte jeg meg for å prøve dem også. Jeg har vokst håret mitt i årevis og de flisete tupper har plaget meg. Håret mitt var veldig fet, og jeg trengte noe for å gjenopplive det og gjenopprette glansen. Da jeg begynte å ta dem, merket jeg en umiddelbar forbedring. Håret begynte å vokse som en gal og skinne mer enn noen gang før. De har også økt betydelig i volum. De har blitt mye tykkere og mer fyldige. Fargen har også blitt bedre. Så langt er jeg veldig fornøyd med resultatene og kan ærlig anbefale dette produktet!»

fordeler

 • Raske og langvarige effekter
 • Inneholder kun naturlige ingredienser
 • Omfattende handling på hårhelsen
 • Mulighet til å dra nytte av kampanjen

Ulemper

 • Kun nettkjøp
 • Problemer med tilgjengelighet

Grunnleggende informasjon om Jelly Bear Hair:

Daglig dosering2 tabletter
Innhold i 1 pakke60 (300g netto)
ProduktformGelégodteri
Pris for 1 pakke443,00 NOK
Pris i pakken(2+1)855,00 NOK
Pris i pakken(3+3)1309,00 NOK
Kampanjer og pakkerwww.jellybearhair.no/prom/
Den offisielle nettsiden til produsentenwww.jellybearhair.no

Hvor kan jeg kjøpe og hvor mye koster hårvekstpiller? Pris og rabatter

Selv om vi kan kjøpe hårvekstpiller for menn og kvinner på auksjonssider, er den sikreste måten å bestille disse tingene fra produsentens offisielle nettside. Ved kjøp på auksjonsportaler kan vi ikke være sikre på at produktet vil være autentisk og trygt. Det er ikke uvanlig at selgere tilbyr erstatninger i stedet for originalproduktet, noen ganger kan disse erstatningene forårsake irreversible endringer i kroppen vår.

En annen fordel i favør av å kjøpe fra den offisielle produsenten er prisen og hyppige kampanjer. Ved kjøp direkte fra produsenten betaler vi ingen provisjon som belastes når du handler på auksjonssider. Prisen på produktene er også den mest attraktive, og i tillegg kan vi benytte oss av mange kampanjer som ofte tilbys.

Hvordan velge effektive hårvekstpiller?

Det finnes mange håravfallstilskudd for menn og kvinner, men hvordan velge det beste? Det er ikke så enkelt som det kan virke. De beste hårpillene er de som ikke bare gir raske og langvarige effekter, men også de som ikke gir bivirkninger. Derfor må vi være oppmerksomme på sammensetningen deres, som bare skal bestå av naturlige stoffer. De vil bidra til å stoppe prosessen med hårtap og fremskynde prosessen med gjenvekst. De vil også sørge for riktig hydrering og gi kroppen de nødvendige næringsstoffene.

Når vi starter kampen mot hårtap og ser etter det riktige preparatet, bør vi også være oppmerksom på om det inneholder alle nødvendige mineraler og vitaminer. Ved å støtte håret fra innsiden vil vi forbedre deres generelle tilstand betydelig, og fremfor alt vil det starte veksten av nytt hår, fordi det indre laget av hodebunnen vil bli stimulert.

Hvilke vitaminer er effektive for hårvekst?

Witaminy na porost włosów

Hår er et viktig element av skjønnhet, og vitaminer er avgjørende for å opprettholde sunt hår. Særlig B-vitaminkomplekset fremmer sunn hårvekst ved å redusere overaktiviteten til talgkjertlene og redusere mengden utskilt talg. Tilstoppede porer og overflødig talg er ofte en av hovedårsakene til hårtap, og det er derfor det er så viktig å ta vare på riktig nivå av vitaminer i kroppen vår.

Effektive vitaminer for hårvekst inkluderer:

 • biotin
 • sink
 • selen
 • vitamin B1 (tiamin)
 • vitamin B2 (riboflavin)
 • vitamin B6 (påvirker den naturlige hårfargen og forhindrer gråning – det er en naturlig byggestein i håret)
 • vitamin B12
 • vitamin D3
 • Vitamin A
 • Vitamin E
 • vitamin C
 • vitamin B5
 • vitamin B9

Forskjeller mellom hårvekstpiller for kvinner og menn

Hovedingrediensen i alle hårvekstpiller for menn er en DHT-blokker. Det er en type kjemikalie som blokkerer produksjonen av dihydrotestosteron (DHT). Hvis kroppen har for mye DHT, kan det føre til mannlig skallethet.

Kvinner trenger ikke DHT-blokkere fordi de ikke produserer like mye av hormonet som menn. Kvinner kan miste håret på grunn av andre faktorer som stress, sykdom eller hormonelle endringer under graviditet eller overgangsalder. Hovedingrediensen i preparater for kvinner er biotin. Det påvirker tilstanden til håret og forbedrer tilstanden til huden og neglene.

tabletki na porost włosów dla kobiet i mężczyzn

Forberedelser for hårtap – hvilke ingredienser skal de inneholde?

Når du velger piller for hårvekst og stopper hårtap, vær oppmerksom på sammensetningen av produktet. Sammensetningen bør domineres av naturlige ingredienser og komponenter, og til og med hele sammensetningen bør være basert på ekstrakter eller planteekstrakter. De er ikke bare effektive, men også helt trygge å bruke. Slike tabletter kan betydelig forbedre tilstanden til hår og negler, samt hud. De tar vare på riktig hydrering, regulerer arbeidet til talgkjertlene, beskytter håret mot oksidativt stress.

Eksempler på slike ingredienser er:

 • Hydrolysert kollagen
 • Jern
 • Sink
 • Kjerringrokk
 • Keratin
 • Så palmetto
 • Hyaluronsyre
 • Brennesle
 • Selen

Meninger om effektive piller for hårvekst

For helsen og skjønnheten til håret ditt er det viktig å bruke preparater som ikke bare er effektive, men også helt trygge. Så hva om vi får den oppnådde effekten, og etter en tid kommer problemet tilbake med en hevn eller andre uforutsette bivirkninger oppstår? For å forhindre at dette skjer, er det verdt å bli kjent med meninger om produkter fra folk som allerede har erfaring med dem.

Hvor kan vi finne slik informasjon? Bokstavelig talt på hvert temaforum er det mange emner viet til hår og dets pleie, og der presenterer folk sine observasjoner om bruk, effekter, etc.

Valget av effektive hårvekstpiller er ikke lett, men slike meninger, produktlister og konsultasjoner med mer erfarne personer kan gjøre dette valget mye enklere.

Hvordan virker hårvekstpiller?

Disse tablettene er oftest et kosttilskudd for hårvekst, som er basert på naturlige ingredienser. Deres hovedoppgave er å forbedre hårets tilstand, gjøre håret sunnere, tykkere og mer fuktig.

De gir kroppen vår vitaminer og mineraler som er nødvendige for å akselerere hårvekst, stoppe hårtap og i stor grad gi næring.

Tilskudd for hårvekst hos kvinner og menn påvirker også blodtilførselen til hodebunnen og transporten av næringsstoffer til hårløker og hårsekker. Deres effekt av å redusere hårtap manifesteres også av det faktum at de reduserer den overdrevne mengden talgsekresjon betydelig.

tabletki na porost włosów

Hva er årsakene til hårtap?

Hårtap kan oppstå av mange årsaker og det er viktig å fastslå årsaken før du starter behandlingen.

Den vanligste årsaken til hårtap er androgenetisk alopecia (AGA). Det er en genetisk tilstand som rammer både menn og kvinner, men er mer vanlig hos menn.

Andre årsaker til hårtap inkluderer:

 • Genetikk
 • Sykdommer som skjoldbruskkjertelsykdommer, anemi, kreft
 • Strålebehandling og kjemoterapi
 • Feil hormonbalanse
 • Menopausal periode
 • Stress og traumatiske opplevelser
 • Dramatisk vekttap
 • Feil kosthold
 • Vitamin- og mineralmangel
 • Mangel på protein og jern i kosten
 • Bruk av visse reseptbelagte legemidler
 • Bruk av prevensjonsmidler
 • Feil stell
 • Hyppig hårstyling og knyte/fletting

Hårvekstfaser

Hårvekst er en kompleks prosess som involverer flere faser. De tre primærfasene er den anagene fasen (vekstfasen), den katagene fasen (overgangsfasen) og den telogene fasen (hvilefasen).

Den anagene fasen varer fra to til seks år. I løpet av denne tiden vokser håret ca 1 cm per måned og kan bli opptil 4 cm langt. Det er også den lengste av de tre fasene.

Katagenfasen varer i omtrent to uker og er preget av krymping av hårsekkene og dannelse av klubbhår. Klubbhår er kort, tykt hår som stikker ut fra overflaten av hodebunnen. De vises bare på visse steder i hodebunnen, for eksempel bak ørene eller på tinningene. I denne fasen stopper hårveksten helt og nye celler utvikles under overflaten av huden.

Den telogene fasen varer i tre måneder, hvoretter nytt hår begynner å vokse igjen og fortrenger det gamle. Hårtap i denne perioden kan forårsake tynning eller tap, men det bør ikke forveksles med alopecia forårsaket av genetikk eller sykdommer.

Fazy wzrostu włosa

Reseptbelagte legemidler for hårtap og hårvekst – hvilken skal du velge?

Mens det finnes mange reseptfrie løsninger for hårtap, er Finasteride og Dutasteride de mest effektive. Disse stoffene bidrar til å redusere hårtap hos menn ved å hemme omdannelsen av testosteron til DHT (dihydrotestosteron). Disse medikamentene kan være effektive, men de har ofte bivirkninger, som for eksempel nedsatt sexlyst og påvirker mengde og kvalitet på sæd hos menn.

Et annet stoff som hjelper til med å stoppe hårtap er Minoxidil. Selv om effektene kan ligne på de som er oppnådd ved bruk av de to foregående legemidlene, er spesifisiteten til Minoxidils virkning forskjellig. Det senker ikke nivået av DHT, men virker ved å øke aktiviteten til hårsekkene. Det er et medikament som påføres lokalt i hodebunnen. Det brukes oftest i behandlingen av androgenetisk alopecia.

De første effektene kan sees etter ca. 2 måneders behandling, men de beste effektene i form av hårvekst vil skje først etter 6-12 måneder. Fordi bruk av reseptbelagte legemidler er forbundet med risiko, er det verdt å vurdere først om det er nødvendig. Det er mange andre effektive metoder til vår disposisjon, i tillegg til hårtilskudd.

Gode ​​hårvekstpiller er de som ikke bare sikrer effektivitet, men som heller ikke forårsaker negative bivirkninger. Av denne grunn har vi laget en rangering av hårtappiller slik at all informasjon er samlet på ett sted og du nøye kan analysere hvilke som passer best for deg.

FAQ – Vanlige spørsmål

Når er de første effektene av å bruke hårvekstpiller?

Hårtap bør stoppe innen 2-4 uker. I løpet av denne tiden vil vi også merke en gunstig effekt på håret i form av å forbedre dets utseende, tykkelse og tetthet. Vi må imidlertid vente ca. 6 måneder før håret begynner å vokse ut igjen. La oss huske at dette er en prosess og vi kan påvirke akselerasjonen, men det er ingen måte å gjøre det over natten.

Hvordan bruke hårvekstpiller?

Hårforsterkende pillene vi har valgt har strenge regler for sikker bruk angående dose og dagsbehov. Vanligvis er det 2 kapsler om dagen, men før du bruker noe tilskudd, bør du nøye lese pakningsvedlegget fra produsenten for hver pakke. Følg de anbefalte daglige dosene, ellers kan det oppstå uforutsette bivirkninger, for eksempel relatert til fordøyelsesproblemer.

Hva er typene skallethet og virker pillene på dem alle?

Det finnes flere typer alopecia, inkludert mannlig androgen, kvinnelig androgen, menopausal, flekkvis, postpartum, psykogen og post-kjemoterapi skallethet. Hårtabletter inkludert i vår rangering støtter helsen til hodebunnen og håret med alle typer skallethet.

Er hårvekstpiller effektive?

Både reseptbelagte hårvekstmedisiner og reseptfrie kosttilskudd for eliminering av hårtap er svært effektive. De skiller seg imidlertid ut ved at kosttilskuddet er basert på naturlige ingredienser og er helt trygt for helsen vår. De forårsaker ikke bivirkninger og kan brukes uten kontraindikasjoner. Det samme kan ikke sies om medisiner som er mer potente, men som kan ha bivirkninger.

Hvem er hårvekststøttende produkter egnet for?

Generelt anbefales midler av denne typen for bokstavelig talt alle som ønsker å forbedre tilstanden til håret. Uansett om du har problemer med hårtap eller ikke – bør du ta vare på håret i alle stadier av livet ditt. Tabletter med en naturlig sammensetning bør være en integrert del av daglig hårpleie.

Er legenes meninger om hårvekstpiller positive?

Trichologer, det vil si leger som arbeider med hår- og hodehelse, gir svært positive meninger og anbefaler vanligvis hårvekstprodukter. Hvorfor? På grunn av det faktum at takket være den naturlige sammensetningen er de helt trygge, forårsaker ikke bivirkninger og er også svært effektive.

Kan jeg kjøpe tabletter på apotek?

I stasjonære apotek har vi mulighet til å kjøpe sjampo som reduserer hårtap, som Biotebal. Det finnes også reseptfrie legemidler basert på minoxidil, som loxon max, loxon 2% eller piloxidil. Hvis du bestemmer deg for å velge gode hårvekstpiller for både kvinner og menn fra vår rangering, bør du bruke den offisielle nettsiden til produsenten av det gitte supplementet.

Folisin

De beste pillene for menn – Folisin

Vår vurdering

5 stars

Forbrukervurdering

5 stars

Locerin

De beste pillene for kvinner Locerin

Vår vurdering

5 stars

Forbrukervurdering

5 stars