Skip to content

Profolan – meninger, effekter, pris, sammensetning | hårtap piller – anmeldelse

Problemet med å falle av og svekket hår blir mer og mer vanlig. Det rammer en stor del av menn som ikke alltid er klare for det. De begynner å få komplekser og føler seg dårlig med skallethet som dukker opp dag for dag.

Tynnende hår er årsaken til ubehag og komplekser, og det er derfor mange mennesker leter etter en effektiv måte å akselerere hårveksten og bli kvitt problemet en gang for alle! En av de populære metodene er bruken av Profolan.

Profolan

Profolan-tabletter – hva er det og hvordan fungerer det?

Tabletki Profolan

Profolan er et kosttilskudd designet for menn som sliter med problemet med hårtap og svekket hårvekst. Tilskuddet kan brukes uavhengig av årsaken til hårtap. Det kan også brukes i tilfelle av androgenetisk alopecia, som påvirker et stort antall mennesker.

På grunn av sin effektive virkning skiller produktet seg ut fra andre produkter fordi det er i stand til å håndtere alle typer skallethet. Profolan virker fra innsiden og hemmer effektivt hårtap og svekkelse. I tillegg eliminerer det hovedårsakene til skallethet, forbedrer hårets tilstand og farge.

Kosttilskuddet er laget for å blokkere DHT-hormonet, som gjør håret svakt. Profolan inneholder den innovative Grow3-formelen, som effektivt forbedrer tilstanden til håret og hodebunnen. Det er viktig at preparatet kun har naturlig sammensetning som vil få nytt hår til å dukke opp raskere enn du kan forvente!


Effektene av å bruke Profolan

Profolan – effekter av bruk:

 • hemmer prosessen med hårtap og svekkelse
 • stimulerer hårveksten
 • fremhever hårets naturlige farge
 • bekjemper den grånende prosessen
 • forbedrer blodtilførselen til hodebunnen
 • styrker hårsekkene
 • gir næring til håret innenfra

Sjekk kampanjer for våre lesere -50 %


Hvordan du bruker Profolan kapsler – Dosering

Bruken av Profolan er veldig enkel. Pakken inneholder 60 kapsler. Det anbefales å ta 2 kapsler om dagen, gjerne sammen med et måltid og et glass vann.

De første merkbare effektene vil vises etter en måneds behandling. Håret vil bli sterkere og hårtap vil være ubetydelig. De beste resultatene oppnås etter minimum 3 måneders behandling.

Oppbevar Profolan-emballasjen på et tørt sted.

Profolan na łysienie

Er Profolan trygt? Er det bivirkninger?

Preparatet er helt trygt og forårsaker ingen uønskede bivirkninger. Tilskuddet skal brukes i henhold til produsentens anvisninger. Det er verdt å bli kjent med sammensetningen for å utelukke allergier mot enhver ingrediens i kapselen. Det anbefales heller ikke for gravide og ammende kvinner.

Ikke overskrid anbefalt dose.


Fordeler og ulemper med kosttilskuddet Profolan

FORDELER

 • langsiktige og raske effekter
 • lett å bruke
 • bruk av naturlige ingredienser
 • opprettholde sunt hår
 • forbedring av hårets tilstand

ULEMPER

 • ingen mulighet til å kjøpe tillegget stasjonært

Sjekk kampanjer for våre lesere -50 %


Profolan kapsler – Sammensetning av preparatet – Hvilke ingredienser inneholder det?

Sammensetningen av kosttilskuddet Profolan er nøye utvalgt og inneholder kun ingredienser av naturlig opprinnelse med en bevist positiv effekt på tilstanden til håret og hodebunnen.

Profolan sammensetning:

 • kjerringrokkekstrakt – styrker håret, hemmer fett hår og støtter dets gjenoppbygging, fjerner flass, forhindrer flisete tupper og gir det næring
 • brennesleekstrakt – en kilde til vitaminer og mineraler. Den fungerer perfekt på håret og stimulerer veksten, gir dem i tillegg volum og glans
 • L-cystein – stimulerer hårcellene til å regenerere, forhindrer hårtap og gir glans
 • Taurin – stimulerer hårveksten
 • Biotin – forbedrer hårets tilstand og styrker det
 • vitamin A og E – regenererer hår og stopper hårtap
 • ingredienser som senker nivået av DHT – forbedrer blodsirkulasjonen i hodebunnen og reduserer produksjonen av talg
 • sink, kobber og silisium – gjør håret sunt, sterkt og vokser raskt, i tillegg har kobber en positiv effekt på å opprettholde den riktige tilstanden til håret.

Profolan effektive hårpiller – Brukernes meninger

Profolans meninger er stort sett positive. Det er viktig at 9 av 10 personer har observert stans i hårtap. Takket være det høye innholdet av kvalitetsingredienser bidrar kapslene til forbedring av blodtilførselen til hodebunnen og styrker hårsekkene. Menn som sliter med hårtap og svekkelse blir positivt overrasket over de oppnådde resultatene. Takket være Profolan kan de effektivt kjempe mot bøyninger og progressiv skallethet. Etter behandlingen vil håret ditt fortsatt se flott ut!

«Jeg er en av dem som sliter med hårtap – eller rettere sagt jeg var det før jeg begynte å bruke Profolan. Jeg hadde ikke håp om at noe skulle hjelpe meg med problemet mitt, og hårfestet mitt ble dypere og dypere. Da bestemte jeg meg for å handle og jeg var på utkikk etter et kosttilskudd, som vil hemme prosessen med hårtap, og samtidig ikke forårsake bivirkninger. Det var slik jeg kom over Profolan og kjøpte umiddelbart en pakke med tre pakker. Nå skal jeg bestille flere , selv om effektene allerede er spektakulære. Håret mitt vokser raskere og allerede anbefaler jeg dette kosttilskuddet på det sterkeste – det er virkelig verdt det!»

Flere meninger om effektiviteten av tilskuddet kan også finnes på produsentens nettsted.

Sjekk kampanjer for våre lesere -50 %


Hvor kan jeg kjøpe Profolan? Offisiell produsent

Tabletki Profolan

Profolan kan kjøpes på den offisielle nettsiden til produsenten. Dette garanterer originalproduktet til den beste prisen. Hvis du har flere spørsmål, kan du bruke skjemaet som er tilgjengelig på nettsiden.

Preparatet er ikke tilgjengelig i stasjonære utsalg og apotek.

Hvor mye koster Profolan – Pris og tilgjengelige kampanjer

Prisen på Profolan er NOK 478 for én pakke. En pakke inneholder 60 kapsler, som er nok til 30 dagers bruk.

Når du bestiller et tillegg på produsentens offisielle nettsted, kan vi være sikre på at vi vil motta det originale produktet så snart som mulig. I tillegg, på den offisielle nettsiden til produsenten kan du finne attraktive pakker, takket være hvilke du kan kjøpe tillegget billigere, for eksempel:

 • 1 pakke – NOK 478
 • 3 pakker – NOK 956 (2 + 1 GRATIS)
 • 6 pakker – NOK 1434 (3 + 3 GRATIS)

FAQ – Vanlige spørsmål

Virker Profolan på alle typer alopecia, selv på androgenetisk alopecia?

Ja, kliniske studier bekrefter effekten av kosttilskuddet på androgenetisk alopecia. Den innovative og naturlige oppskriften i produktet hemmer hårtap.

Når er de første effektene av å bruke Profolan?

De første effektene kan merkes etter en måned med bruk av preparatet. For å få de beste resultatene anbefaler imidlertid produsenten å bruke tilskuddet i minst 3 måneder.

Er Profolan tilgjengelig på apotek?

Preparatet er ikke tilgjengelig på apotek og stasjonære salg. Det kan bare kjøpes online, og det er best å bruke den offisielle nettsiden til produsenten. Du kan ofte kjøpe tillegg på auksjonsportaler, men de er ofte dyrere fordi de har en margin pålagt av selgeren. I tillegg er vi ikke sikre på at vi får det originale produktet.

Sammendrag – ekspertuttalelse – Er det verdt å bruke Profolan?

Meningene om Profolan er positive. Det overrasker meg ikke i det hele tatt, fordi det er et effektivt og helt trygt supplement. Takket være den naturlige sammensetningen forårsaker det ingen bivirkninger. Menns hår blir sterkere og tykkere. Produktet ødelegger frie radikaler perfekt og hemmer utviklingen av frie radikaler, gir biotin og sink, samt bioaktive svovelaminosyrer. Som et resultat blir håret sterkere og tilstanden deres forbedres betydelig. Ingrediensene har en positiv effekt på å opprettholde riktig vekst og opprettholde riktig farge. En sunn livsstil kombinert med et kosttilskudd gir spektakulære resultater. Planteekstrakter er et utmerket byggemateriale for hår og håndterer ulike typer sykdommer som får håret til å falle ut for mye. Jeg oppfordrer deg til å gjøre deg kjent med produktet. Selv om det er mange preparater på markedet, er denne etter min mening en av de beste!

Sjekk kampanjer for våre lesere -50 %