Skip to content

Revamin lash – anmeldelser, pris, sammensetning, effekter | effektiviteten til vippeserumet

Revamin Lash er en vippebalsam designet for å gjøre øyevippene dine myke, skinnende og sunne. Den hjelper øyevippene til å vokse tilbake etter skaden, samtidig som den nærer og beroliger den svært sensitive huden på øyelokkene. Hver kvinne ønsker å sjarmere med blikket, så la oss sjekke om balsamen oppfyller sin rolle og er verdt oppmerksomhet.

Revamin lash

Hva er Revamin Lash og hvordan fungerer det?

Revamin Lash er en vippebalsam kjent på det kosmetiske markedet for sin innovative formel med et bredt aktivitetsspekter. Gir ekstremt lange, tykke og spektakulært vakre øyevipper på kort tid. De aktive ingrediensene i serumet har også fuktighetsgivende egenskaper, styrker hårstrukturen og gir dermed øyevippene et optimalt miljø for vekst.

Revamin Lash

Revamin Lash – effekter av bruk

Listen over effektene av å bruke Revamin Lash er imponerende og ser slik ut:

 • Stimulerer vippevekst og akselererer fortykkelsen av dem
 • Akselererer hårveksten
 • Gir næring til vippene i hele lengden
 • Forhindrer tap av øyevipper
 • Forbedrer tilstanden til øyevipper
 • Gir glans til øyevippene
 • Utdyper den naturlige fargen på håret, og gir det mer intensitet
 • Naturlig lange og tykke øyevipper uten kunstige vippeextensions!

Setter opp til -20% – Sjekk kampanjer


Hvordan bruker jeg Revamin Lash?

Bruken av Revamin Lash bør ikke forårsake noen vanskeligheter. Helt i begynnelsen bør du rense ansiktet ditt grundig for sminke og kremer. Etter å ha forsikret oss om at øyevippene og øyelokkshuden er helt tørre og rene, kan vi gå videre til påføringen. Bruk applikatoren og påfør et tynt lag av produktet rett ved siden av vippekanten. De beste resultatene oppnås ved å påføre vippeserumet morgen og kveld.

Er Revamin Lash trygt? Bivirkninger ved bruk av balsam

Når vi bruker Revamin Lash trenger vi ikke bekymre oss for bivirkninger, fordi serumet kun er basert på naturlige ingredienser og er helt trygt. Det forårsaker ingen irritasjon eller allergiske reaksjoner. Du trenger bare å sørge for at du ikke er følsom overfor noen av ingrediensene i formelen.

Revamin Lash - skład

Hvordan er Revamin Lash forskjellig fra andre vippeserum?

Revamin Lash skiller seg ut fra andre vippepleiekosmetikk med sin naturlige sammensetning og omfattende handling. Den gunstige effekten den har på vippeløkene varer lenge. Mange kosttilskudd må brukes i svært lang tid for å se effektene som forsvinner umiddelbart etter avsluttet bruk, men ikke Revamin Lash. Virkningen til Revamin Lash er langvarig, noe som bekreftes av meningene om produktet.

Revamin Lash er også definitivt preget av den testede formelen, som er skånsom mot øynene våre. Sammensetningen av Revamin Lash inkluderer ingredienser som har en gunstig effekt på hårcellene og beskytter dem mot ytre faktorer. Påføringen av produktet rett ved bunnen av øyevippene har innvirkning på hele lengden, fordi det er her hårløkene som trenger næring befinner seg. I begynnelsen er det best å bruke Revamin Lash hver dag, og deretter 2-3 ganger i uken for å opprettholde effekten.

Setter opp til -20% – Sjekk kampanjer


Sammensetning av Revamin Lash – hvilke ingredienser inneholder den?

Sammensetningen av Revamin Lash inkluderer kun naturlige aktive ingredienser:

Biotin – Styrker øyevippene, forbedrer strukturen til øyevippene og sørger for at de blir tykkere Ansvarlig for deres raskere vekst.

Koffein – Har antioksidantegenskaper, reduserer mørke ringer under øynene, intensiverer øyevippeveksten.

Zink PCA – Det stimulerer veksten av øyevipper og styrker dem betydelig, og har i tillegg en positiv effekt på hårets struktur.

Arginin – Tar vare på riktig hydrering og styrker lipidbarrieren. Det reduserer irritasjon og rødhet. Øker kollagensyntesen.

Panthenol – Fukter øyevippene og er ansvarlig for det sunne utseendet til øyevippene. Tykker og styrker øyevippene synlig.

Glyserin – Som koffein har den antioksidantegenskaper og reduserer mørke ringer under øynene.

Natriumhyaluronat – Akselererer veksten av hår og pleier deres riktige struktur.

Urea – Styrker lipidbarrieren og sørger for riktig hydrering av huden på øynene og øyevippene.

Revamin Lash anmeldelse – hva sier brukerne?

Revamin Lash er et serum som samler svært positive meninger blant brukerne. Kvinner legger vanligvis merke til at det ikke bare stimulerer veksten av øyevipper, men også at øyevippene blir sterkere og definitivt tykkere. Her er et eksempel på en forummening:

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
De tynne og sparsomme øyevippene ser forferdelige ut og jeg har dessverre slitt med dette problemet den siste perioden. Tidligere var jeg ofte hos en kosmetolog, men det var litt av en utgift. Av denne grunn bestemte jeg meg for å kjøpe denne balsamen. Jeg vil ikke si at dette er den beste balsamen jeg har taklet, for det er for tidlig for det, men jeg kan si nå at de blir sterkere og tykkere, og viktigst av alt sluttet de å falle ut! Jeg var i stand til å gi næring til øyevippene etter bare 3 ukers bruk. Revamin Lash oppfyller definitivt mine forventninger. Regelmessig bruk har gitt øynene mine et forførende utseende, flotte resultater og jeg håper de blir enda bedre.
Martusia
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Takket være Revamin Lash ble tykkelsen på øyevippene forbedret, de var veldig tynne og lyse. Jeg var på utkikk etter en balsam som ville vinne min tillit i lang tid, og til slutt fant jeg Revamin Lash – meninger om den overbeviste meg til slutt. Jeg begynte å bruke Revamin Lash to ganger om dagen og fortsatte å bruke balsamen i 3 måneder. Vippene mine har aldri vært så vakre, jeg gir sakte opp å bruke mascara og bruker serumet kun 2-3 ganger i uken for å opprettholde effekten. Å kjøpe Revamin Lash var det beste jeg kunne gjøre for vippene mine!
Kajaa_

Revamin Lash vippeserum – fordeler og ulemper

Fordeler

 • Svært effektiv
 • Effektiv
 • Trygg og naturlig sammensetning
 • Optimal pris
 • Rask forsendelse

Ulemper

 • Kun nettsalg
 • Vanskelig tilgjengelighet (etter popularitet er det problemer med kjøpet)

Setter opp til -20% – Sjekk kampanjer


Hvor kan du kjøpe Revamin lash – Pris og kampanjer

Prisen på Revamin Lash er NOK 489 for én pakke. Serumet er kun tilgjengelig på produsentens offisielle nettsted(https://revaminlash.co.no/). Vi kan bare kjøpe erstatninger i apotek, som kanskje ikke er like effektive som originalproduktet. På sin offisielle nettside tilbyr produsenten ofte betydelige kampanjer, og når vi velger å kjøpe en balsam i en større pakke, kan vi stole på flere varer helt gratis. Det er et veldig populært produkt, og det er ofte svindlere på Internett, så sørg for at du kjøper fra den offisielle produsenten før du kjøper. Nedenfor er en knapp som vi kan sjekke gjeldende kampanjer med.

 • 1 pakke med serum – NOK 489
 • 2 pakker med serum – NOK 880
 • 3 pakker med serum – NOK 1173

FAQ – Ofte stilte spørsmål

Hvordan stimulerer Revamin Lash øyevippevekst?

Ingrediensene i serumet stimulerer prosessen kalt Anagen. Under denne prosessen deler matriseceller seg, og de vokser og produserer nytt hår.

Når vil jeg se de første effektene av å bruke Revamin vippebalsam?

Effektene følger ikke umiddelbart etter påføring. Vi må vente noen dager på de første effektene, og mer merkbare resultater bør vises etter en periode på 3 uker. Det bør huskes at det er en balsam som akselererer veksten av øyevipper og forbedrer tilstanden deres på lang sikt, ikke bare når den brukes. For en fullstendig behandling anbefaler produsenten å bruke balsamen i en periode på 3 måneder. Av denne grunn er det verdt å vurdere å kjøpe Revamin Lash serum i en pakke, da er prisen mye lavere.

Hvor lang er holdbarheten til balsamen etter åpning?

Produsenten garanterer at produktet vil være egnet til bruk i minst 3 måneder fra åpning.

Hva er den gjennomsnittlige vippeveksten etter bruk av Revamin Lash?

I følge offisiell statistikk lar en 30-dagers periode med bruk av serumet deg forlenge øyevippene med omtrent 17% og de øker tykkelsen med omtrent 19%. Disse dataene er kun basert på bruken av produktet den første måneden. Ved å bruke balsamen lenger har vi en sjanse til å få enda bedre resultater.

Er bruk av Revamin Lash øyenvippeserum trygt?

Den naturlige sammensetningen gjør Revamin Lash til et helt trygt produkt og forårsaker ingen bivirkninger.

Kan Revamin Lash kjøpes i stasjonære apotek?

For øyeblikket utføres salget kun via Internett. I apotek og ulike typer kosmetikkbutikker finner vi kun erstatninger, som ikke nødvendigvis vil være like effektive som originalproduktet. Av denne grunn er den beste løsningen å bruke produsentens offisielle nettsted.

Sammendrag – ekspertuttalelse – er det verdt å kjøpe Revamin Lash?

Det er et produkt som fascinerte meg mye. Vanligvis inneholder kosmetikk for øyevippepleie en rekke kjemiske ingredienser som kan irritere eller forårsake allergiske reaksjoner. I dette tilfellet er situasjonen en helt annen, noe som er en stor fordel. Mange kvinner bestemmer seg for å feste kunstige øyevipper, men husk at dette svekker våre naturlige øyevipper kraftig og på sikt kan problemet vise seg å være mye større. Derfor, etter min mening, hvis du vil ta vare på et vakkert utseende, er det verdt å ta vare på tilstanden til øyevippene dine og påføre en kosmetikk som ikke bare gir næring til øyevippene og gir dem en ny glans, men også beskytter mot ytterligere tap. Av denne grunn tror jeg at Revamin Lash er et produkt som er verdt å teste.

Setter opp til -20% – Sjekk kampanjer