Skip to content
Hjemmeside » Potens » Nuvialab Vitality – meninger, pris, effekter, sammensetning – En naturlig metode for bedre vitalitet og større libido

Nuvialab Vitality – meninger, pris, effekter, sammensetning – En naturlig metode for bedre vitalitet og større libido

4.9/5 - (19 votes)

NuviaLab Vitality-tilskuddet er et produkt som støtter menn på mange nivåer ved å ta vare på vitaliteten deres. Takket være bruken av naturlige ingredienser, sikrer preparatet riktig nivå av testosteron og tilfører energi til hverdagens funksjon. Den har også egenskaper som støtter sexlivet ved å forbedre ereksjonen og øke sædkvaliteten.

NuviaLab Vitality

Hva er Nuvialab Vitality og hvordan fungerer det?

NuviaLab Vitality er et kosttilskudd som er spesielt laget for menn for å hjelpe dem å opprettholde og forbedre vitaliteten og energinivået. Sammensetningen av produktet inneholder planteekstrakter, som koreansk ginseng og ashwagandha, som støtter seksuell funksjon, potens og libido. Takket være magnesiuminnholdet bidrar NuviaLab Vitality også til å opprettholde normale testosteronnivåer og forbedre sædkvaliteten.

Det forbedrer ikke bare seksuell ytelse, men støtter også muskelarbeid og forsinker tretthet. Dette kosttilskuddet er også rikt på vitaminer og mineraler, som vitamin B12 og druepresser, som har antioksidantegenskaper og bidrar til å opprettholde et sunt immunsystem.


Kosttilskudd for menn Nuvialab Vitality – effekter av bruk

Regelmessig bruk av Nuvialab Vitality-kapsler støtter kroppen på mange nivåer. Ifølge vår analyse skal de første merkbare resultatene vises i løpet av de første ukene av bruk. Enda viktigere, de varer lenge.

De viktigste fordelene med vanlig behandling inkluderer:

 • Tilskuddet øker nivået av energi og vitalitet
 • Forbedrer ereksjonen
 • Forbedrer sædkvaliteten
 • Økt libidonivå
 • Bidrar til å opprettholde et tilstrekkelig nivå av testosteron
 • Motvirker nervøse spenninger
 • Motvirker mental tretthet
 • Støtter muskelfunksjon og forsinker tretthet
 • Tar vare på menns helse
 • Støtter immunsystemets arbeid

Hvordan bruker du Nuvialab Vitality? Dosering

Nuvialab Vitality tabletter skal brukes i henhold til doseringsanbefalingene. Ikke overskrid denne dosen. I følge produsenten er den daglige dosen egnet for bruk 2 tabletter, som skal vaskes ned med store mengder vann. Det anbefales også å bruke kapslene med et måltid, takket være hvilke effektiviteten til de aktive ingrediensene i kosttilskuddet vil øke.


Nuvialab Vitality piller for vitalitet – Fordeler og ulemper

Ffordeler

 • Gir raske og langvarige effekter
 • Kan brukes av menn i alle aldre
 • Naturlig sammensetning
 • Bruken av produktet er veldig enkel
 • Støtter kroppen på mange plan
 • Ingen bivirkninger

Ulemper

 • Det kan være tilgjengelighetsproblemer på grunn av stor etterspørsel
 • Ingen mulighet for kjøp i fysiske apotek

Sjekk kampanjer for våre lesere -50 %


Hvem er Nuvialab Vitality beregnet på? Hvordan er det forskjellig fra andre kosttilskudd?

NuviaLab Vitality er designet for personer som ønsker å forbedre sin generelle tilstand og vitalitet. Dette tilskuddet inneholder en unik sammensetning basert på naturlige ingredienser, som ashwagandha rotekstrakt, ashwagandha og ulike vitaminer og mineraler som støtter immunforsvaret, reduserer stress og forbedrer velvære.

Det som skiller Nuvialab Vitality fra andre kosttilskudd er det faktum at det inneholder ingredienser av naturlig opprinnelse, og formelen er basert på vitenskapelig forskning. Det er et produkt som er trygt for helsen og effektivt støtter kroppen i kampen mot hverdagens stress og tretthet.

Dla kogo przeznaczony jest Nuvialab Vitality - mężczyzna

Er bruk av Nuvialab Vitality trygt? Bivirkninger og kontraindikasjoner

Sammensetningen av Nuvialab Vitality inkluderer kun naturlige ingredienser, noe som gjør dette produktet helt trygt å bruke. Det forårsaker ikke bivirkninger så lenge det brukes som anvist. Følg alltid doseringsanbefalingene, og overskridelse av anbefalt dosering kan føre til fordøyelsesproblemer osv.

Kontraindikasjoner for bruk av NuviaLab Vitality er allergi mot noen av ingrediensene. Dette kan forårsake en allergisk reaksjon.

Uten å konsultere en lege bør personer som lider av kroniske sykdommer og bruker andre medisiner ikke bruke tilskuddet. I dette tilfellet er det verdt å bruke en medisinsk konsultasjon.


Sammensetning av Nuvialab Vitality – hvilke ingredienser inneholder kosttilskuddet?

NuviaLab Vitality inneholder en naturlig sammensetning, noe som gjør den helt trygg for helsen. Det gir ingen bivirkninger, og innholdet av aktive stoffer påvirker raske og langvarige effekter.

Żeń-szeń - Zioła na potencje i libido

NuviaLab Vitality inkluderer:

Druepresseekstrakt, epleskallekstrakt og safranpulver – EnoSTIM™

Druepresseekstrakt har antioksidantegenskaper som bidrar til å beskytte kroppen mot de skadelige effektene av frie radikaler. Takket være denne ingrediensen støtter produktet vedlikeholdet av et sunt sirkulasjonssystem og bremser aldringsprosessen.

Epleskallekstrakt inneholder ingredienser som kan bidra til å redusere nivået av stresshormonet – kortisol, som har en positiv effekt på mannlig seksuell funksjon.

Safranpulver er kjent for sine humørforbedrende egenskaper og hjelper i kampen mot nervøs spenning. Denne ingrediensen har også anti-kreft egenskaper

Ashwagandha rotekstrakt [5% withanolides] – KSM-66® (standardisert ashwagandha ekstrakt)

Det er en ingrediens som er hentet fra roten til Withania somnifera (Ashwagandha) planten. Den inneholder 5% withanolider, som er ansvarlige for egenskapene. Det regnes som et av de best undersøkte og mest effektive ekstraktene fra roten til Ashwagandha. Egenskapene til denne ingrediensen inkluderer styrking av muskler og forbedring av fysisk form, antiinflammatoriske effekter, samt forbedring av hukommelse og konsentrasjon. KSM-66® bidrar også til å redusere stress og forbedre søvnkvaliteten.

Koreansk ginsengrotekstrakt [5 % ginsenosider]
Koreansk ginsengrotekstrakt (Panax ginseng) er en ingrediens utvunnet fra roten til ginsengplanten. Den inneholder 5 % ginsenosider, som øker produksjonen av nitrogenoksid. Dette påvirker utvidelsen av blodårene, og forbedrer dermed blodstrømmen til penisens hulekropper. I tillegg regnes det som et adaptogen, noe som betyr at det hjelper kroppen med å håndtere stress. Koreansk ginsengrotekstrakt bidrar også til å forbedre konsentrasjon, hukommelse og generell mental ytelse, samt støtter seksuell funksjon og libido. Det kan også bidra til å redusere tretthet og forbedre fysisk ytelse, samt forbedre blodsirkulasjonen.

Astragalus rotekstrakt [16 % polysakkarider]
Astragalus Root Extract er en ingrediens hentet fra roten til Tragopogon porrifolius-planten. Den inneholder 16% polysakkarider. Polysakkarider er en type kjemiske forbindelser som har en antioksidanteffekt og støtter immunforsvaret. Astragalus rotekstrakt regnes også som en ingrediens med smertestillende og anti-inflammatoriske effekter. Det kan også bidra til å øke fysisk ytelse og forbedre kroppens utholdenhet.

Sort pepper fruktekstrakt [95% piperin] – BioPerine®
Sort pepper fruktekstrakt som inneholder 95 % piperin, kjent som BioPerine®, er et kosttilskudd som er avledet fra sort pepper frø. Piperin er alkaloiden som er ansvarlig for den krydrede smaken av pepper. Det brukes som en ingrediens i mange kosttilskudd da det hjelper til med å forbedre absorpsjonen av andre aktive ingredienser som vitaminer og mineraler. BioPerine® regnes også som et naturlig termogent middel som hjelper til med å brenne fett og forbedre stoffskiftet.

Vitamin E
Vitamin E er et fettløselig vitamin som er viktig for hud-, hår- og øyehelsen. Det har en positiv effekt på immunsystemet fordi det bidrar til å beskytte cellene mot oksidativ skade. Vitamin E er også viktig for fruktbarhet og fosterutvikling.

Vitamin B6
Vitamin B6 er viktig for riktig funksjon av nerve- og immunsystemet, samt for å opprettholde riktig nivå av homocystein i blodet. Vitamin B6 er også viktig for produksjonen av røde blodlegemer og opprettholdelsen av normal protein- og fettmetabolisme.

Folsyre
Folsyre er ansvarlig for riktig utvikling av nervesystemet og fosteret under graviditet. Det er også viktig for å opprettholde normale homocysteinnivåer i blodet og produksjonen av røde blodlegemer. Folsyre er også viktig for å opprettholde riktig aminosyremetabolisme.

Vitamin B12
Vitamin B12 er viktig for at nerve- og hematopoietiske systemer skal fungere korrekt. Det hjelper i dannelsen av røde blodlegemer og opprettholdelsen av normale homocysteinnivåer i blodet. Vitamin B12 er også viktig for å opprettholde helsen til hud, hår og slimhinner.

Magnesium – Aquamin™ Mg

Det er et naturlig marint magnesiumtilskudd. Inneholder 72 spormineraler, inkludert magnesium, og er avledet fra rødalgen Lithothamnion calcareum. Magnesiumet i Aquamin Mg er chelatert for å sikre at det lettere absorberes av kroppen. Klinisk bevist å bidra til å redusere muskeltretthet og kramper samt forbedre beinhelsen.

Sink
Sink er et element som påvirker immunsystemets funksjon, fruktbarhet og fosterutvikling. Sink er også viktig for å opprettholde helsen til hud, hår og negler og hjelper til med sårheling.

Selen – Selen SeLECT®
Selen er et grunnstoff som er viktig for riktig funksjon av immunsystemet og skjoldbruskkjertelen. Selen er også viktig for å opprettholde hud- og hårhelsen og bidrar til å beskytte cellene mot oksidativ skade. Selen SeLECT® er en form for selen som raskt og effektivt absorberes av kroppen.


Nuvialab Vitality – Meninger og anmeldelser fra forumet – hva sier kundene?

På grunn av det faktum at NuviaLab Vitality er et ganske nytt produkt, er det ikke mye informasjon om det på internettfora. Vi klarte å nå noen få personer som ønsket å dele sine erfaringer og ga en anmeldelse om tillegget.

Nedenfor er en av NuviaLab Vitality sine meninger:

«NuviaLab Vitality er et sensasjonelt produkt som gjør underverker for min helse og velvære. Regelmessig bruk av dette kosttilskuddet har gjort det mulig for meg å øke energinivået mitt og forbedre min seksuelle ytelse. Jeg er veldig fornøyd med effekten av dette produktet. Det er også verdt å nevne at sammensetningen Produktet er naturlig, noe som er veldig viktig for meg. Det er ingen bivirkninger, og jeg trenger ikke å bekymre meg for potensielle komplikasjoner. Jeg anbefaler NuviaLab Vitality til enhver mann som ønsker å forbedre sin helse og velvære -å være.»

Sjekk kampanjer for våre lesere -50 %


Hvor kan du kjøpe Nuvialab Vitality – apotek, butikk, offisiell produsent

Suplement diety NuviaLab Vitality

Vi kan bestille NuviaLab Vitality mange steder – den er tilgjengelig på auksjonssider. En slik løsning er imidlertid ikke trygg. Det er ofte svindel der selgere tilbyr kun erstatninger i stedet for originale produkter. Av denne grunn foreslår vi å bruke den offisielle nettsiden til produsenten. Dessverre er det for øyeblikket ikke noe stasjonært salg, så vi vil ikke kjøpe dette tillegget i stasjonære butikker eller apotek.

I tillegg, på auksjonsportaler, er selgere mellommenn, så de legger til en ekstra margin for produktet. Ved kjøp direkte fra produsenten betaler vi ikke denne marginen, noe som betyr at vi kan kjøpe Nuvialab Vitality kosttilskudd til den beste prisen.

Hvor mye koster Nuvialab Vitality – pris og kampanjer

Pris for 1 pakke med Nuvialab Vitality NOK 439,00. På produsentens offisielle nettside har vi imidlertid muligheten til å bestille produktet i et større sett, noe som gjør prisen mye lavere. Derfor, hvis vi er fast bestemt på en lengre behandling, er det verdt å vurdere en slik løsning.

Hvor mye koster produktet i settet?

Nuvialab Vitality – pris i settet (2+1): NOK 878,00
Sett (3+3): NOK 1317,00


FAQ – Vanlige spørsmål

Hvem er Nuvialab Vitality-tabletter ment for?

NuviaLab Vitality er et kosttilskudd designet for menn som ønsker å forbedre sin vitalitet, ta vare på helsen og forbedre sin seksuelle evne. De aktive ingrediensene i preparatet lar deg effektivt eliminere eventuelle problemer med potens, og i tillegg forbedre ditt velvære og legge til energi.

Finnes Nuvialab Vitality tabletter på apoteket?

Nei, tablettene kan ikke kjøpes på stasjonære apotek. De er kun tilgjengelig for salg på nett.

Når vil jeg se de første effektene av å bruke Nuvialab Vitality?

Forbedringen av vitalitet og injeksjon av ekstra energi bør vises allerede i de første ukene av bruk av kosttilskuddet.

Sammendrag – ekspertuttalelse – Er det verdt å kjøpe Nuvialab Vitality?

NuviaLab Vitality er et effektivt og naturlig kosttilskudd for menn som bidrar til å forbedre vitalitet, energinivå, seksuell funksjon og opprettholde normale testosteronnivåer. Takket være regelmessig bruk av NuviaLab Vitality kan du øke din seksuelle ytelse, forbedre sædkvaliteten og styrke immunforsvaret ditt.

Den er enkel å bruke, bare ta en kapsel om dagen for å nyte de første resultatene etter noen dagers bruk. Meningene om NuviaLab Vitality er positive, og prisen på tillegget er svært rimelig. Hvis du ønsker å forbedre din vitalitet og seksuelle ytelse, kan NuviaLab Vitality være et godt valg.

Sjekk kampanjer for våre lesere -50 %