Skip to content
Hjemmeside » Potens » MEMBER XXL – Sammensetning, meninger, effekter og kampanjer. Piller for penisforstørrelse.

MEMBER XXL – Sammensetning, meninger, effekter og kampanjer. Piller for penisforstørrelse.

4.8/5 - (17 votes)

Member XXL er et penisforstørrelsesprodukt som har vunnet betydelig popularitet på grunn av sin effektivitet og intensitet. Fra vår gjennomgang vil du lære hvilke effekter vi kan forvente når du bruker dette tillegget systematisk, samt hva dets sammensetning og hva andre menn sier om det. Nyter den positive tilbakemeldinger? La oss sjekke.

Member XXL foto

Member XXL – Hva er det og hvordan fungerer det? Hvem passer det for?

Member XXL er piller for naturlig «mannlig forsterkning. De aktive ingrediensene i kosttilskuddet støtter transporten av blod til corpora cavernosa, noe som gir seg utslag i forstørrelse av medlemmet både i lengde og omkrets. Ifølge forskning er gjennomsnittshøyden ca. 5 cm, og de maksimale effektene vi kan oppnå. Det er opptil 10 cm. Alt avhenger av de individuelle forutsetningene og systematisk bruk av kosttilskuddet. I tillegg har tablettene en svært positiv effekt på kvaliteten og kvantiteten av sæd. En annen fordel at bør bemerkes er en betydelig forbedring i ereksjon og økt libido, dvs. ønsket om å ha sex. Det som skiller MemberXXL sammenlignet med andre kosttilskudd er det faktum at effektene er synlige veldig raskt og varer i lang tid. Etter fullført behandling, vi kan bruke en «vedlikeholdsbehandling» som vil tillate deg å opprettholde effekten i en enda lengre periode. Det er også verdt å nevne at sammensetningen av produktet er utviklet basert på naturlige ingredienser og er helt trygt for helsen vår, noe som er spesielt viktig.

Member XXL

Member XXL – Effekter av bruk

Hovedeffekten av å bruke Member XXL er en økning i penis både i lengde og volum. Effektene bør være synlige etter en periode på 2-3 uker. Komponentene i Member XXL blod til corpus cavernosum av penis som også forbedrer den generelle seksuelle funksjonen. Sex vil bli mye mer behagelig og følelsene dypere. Tilliten til seg selv og sine evner vil også øke og det «lille peniskomplekset» vil bli behandlet. Ofte innser menn ikke at seksuelle problemer i stor grad kan forstyrre vår mentale helse. Regelmessig bruk av Member XXL fører også til økt libido, det vil si at lysten til sex øker.

Hvordan er Member XXL forskjellig fra andre kosttilskudd?

De fleste penisforstørrelsesmetoder som tilbys oss er avhengige av å skape en hevelse på huden i det området. Visuelt kan vi teoretisk sett ha inntrykk av at den gjennomsnittlige penisstørrelsen har økt, men dette betyr faktisk ikke større glede av sex. Member XXL er et produkt som virker ved å øke blodstrømmen til penis, og dermed utvide overflaten av corpora cavernosa. Dette resulterer i en naturlig økning i omkretsen og lengden på penis. Member XXL er også veldig populært fordi effektene er raske og langvarige og bruken ikke forårsaker noen bivirkninger. Ved bruk av andre preparater av denne typen blir vi utsatt for kunstige stoffer som ofte inngår i sammensetningen av slike produkter.

Hvordan bruker jeg Member XXL?

Bruk Member XXL tabletter systematisk 2 kapsler om dagen. Det er viktig å ta dem 30 minutter før måltider, gjerne 1 tablett om morgenen og om kvelden. Det anbefales å drikke mye vann. Det anbefales ikke å overskride anbefalt dose. Det er en riktig trukket andel, og å øke den vil ikke gi positive resultater. Formen for penisforstørrelse, som er tabletter, er svært rimelig, fordi vi ikke trenger å kaste bort tid på ulike behandlinger, og det enkle å ta tabletter er bare en ekstra fordel.

Setter opp til -50% – Sjekk kampanjer


Fordeler og ulemper med Member XXL

Fordeler

  • Øker størrelsen på penis med i gjennomsnitt minst 5 cm
  • Det forbedrer ereksjonen
  • Øker libido
  • Det forbedrer kvaliteten på sædceller
  • Den inneholder en naturlig sammensetning
  • Effekt bekreftet i kliniske studier
  • Fornøydsgaranti (90 dager for produktretur)

Ulemper

  • Kun nettsalg
  • Ganske høy pris
  • Tablettform – noen mennesker foretrekker salver

Member XXL effekter – bilder før og etter behandling

Materialet som presenteres på nettstedet vårt gjøres kun tilgjengelig fra våre ressurser eller påviste kilder med høy reell kvalitet. På grunn av det faktum at effekten av å bruke tillegget er penisforstørrelse, kan vi ikke publisere relatert materiale. Vi vil ikke finne bilder av denne typen på spesialiserte fora som er pålitelige. Effektiviteten til Member XXL, effekten av preparatet og effekten av å øke størrelsen på penis kan visualiseres ved hjelp av informasjon om kliniske studier:

Ifølge en studie utført på en gruppe på 90 menn i alderen 22-50 år, økte størrelsen på penis med 5 cm i gjennomsnitt, og det maksimale resultatet var 10 cm.

Member XXL efekty – zdjęcia przed i po kuracji

Bivirkninger av Member XXL – er pillene trygge?

Kosttilskuddet for penisforstørrelse er trygt for helsen. Den rike sammensetningen av produktet inneholder kun naturlige ingredienser som sikrer «maskulinitet» ved å transportere blod til penisens hulekropper. Virkningen til Member XXL har blitt bekreftet i uavhengige kliniske studier, som tydelig indikerer at den ikke forårsaker noen bivirkninger og kan brukes uten bekymringer.

Setter opp til -50% – Sjekk kampanjer


Member XXL-sammensetning – hva kan vi finne inne?

VigraFast - Skład - L-argininaL-arginin – En ingrediens hvis hovedoppgave er å opprettholde en lang ereksjon. I tillegg har det en positiv effekt på kroppens effektivitet og forbedrer blodstrømmen til penis, noe som har en positiv effekt på ereksjonen.
Ekstrakt z kozieradki pospolitejBukkehornkløverfrøekstrakt – Denne ingrediensen er ekstremt populær hovedsakelig for sine gode libido-forbedrende egenskaper.
Ekstrakt z owoców palmy sabałowejSaw Palmetto fruktekstrakt – reduserer ubehag i kjønnsorganet, øker seksuell lyst og forbedrer potensen hos menn.
Ekstrakt z owoców cytryńca chińskiegoSchisandra fruktekstrakt – brukes i behandling av mange sykdommer, spesielt i mage-tarmkanalen, nervesystemet, men også ved impotens, tretthet og svakhet.
VigraFast - Skład - Żeń-szeńGinseng – Tilfører energi, øker vitaliteten og har en positiv effekt på blodsirkulasjonen. Ginsenosider, som er inkludert i sammensetningen av ginseng, øker veldig effektivt frigjøringen av nitrogenoksid, som har en veldig gunstig effekt på blodtilførselen til penis.
VigraFast - Skład - Buzdyganek naziemnyTribulus terrestris fruktekstrakt – En plante som har vært kjent i medisin i århundrer takket være dens egenskaper. Det forbedrer libido og seksuelle sensasjoner betydelig. Bruk av det øker også testosteronnivået, noe som direkte oversettes til økt ereksjonskraft.

Sammensetningen av Member XXL er supplert med ingredienser som: Kultivert safranekstrakt, Bioperine® sort pepper fruktekstrakt, vitamin E, sink, vitamin B6

Member XXL-nettbrett – menns meninger og deres kommentarer

Meningene om Member XXL er veldig positive, og hovedsakelig folk tar hensyn til den sikre og effektive sammensetningen. Hastigheten og intensiteten av tilskuddets påvirkning blir også ofte berømmet. Her er noen eksempler på brukeranmeldelser hentet fra et spesialisert forum dedikert til feltet sexologi:

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
I utgangspunktet var jeg ikke positiv til disse nettbrettene fordi prisen på Member XXL ikke er lav og jeg ble litt overveldet av kostnadene ved behandlingen. Men ettersom jeg raskt regnet ut hvor mange forskjellige løsninger jeg hadde testet så langt, snudde det seg ut at det var en» dråpe i havet «. pakke – 3 pakker for å spare litt og nå er det andre måned med bruk. For øyeblikket kan jeg si at de synlige effektene (ca. 2 cm) dukket opp etter ca. 2 uker, og på dette tidspunktet er økningen i penislengde over 7 cm. Dette er et tilfredsstillende resultat, men det er ikke slutten på behandlingen. Hvordan ser det ut for deg?
Daniel Womin
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Jeg må vurdere kjøpet av Member XXL penisforstørrelsespiller som vellykket. Endelig fant jeg et produkt som virkelig fungerer! Før det brukte jeg mange geler og pumper, og jeg anbefaler det ærlig talt ikke! Bortkastet tid og ingenting mer. 3 uker har gått siden starten av behandlingen, og jeg kan skryte av at det allerede er 4 cm mer. Jeg trodde ikke at det å forstørre penis med noen få centimeter kunne gjøre en slik forskjell i sex, og jeg er positivt overrasket. Først følte jeg en lett prikkende følelse, men den stoppet etter ca 3-4 dager. og disse ekstra centimeterne ga meg tillit til styrken min.
Adrian Felc

Hvor kan jeg kjøpe Member XXL? Prisen på butikken, apotek

Vi kan kjøpe et penisforstørrelsesprodukt kun på den offisielle nettsiden til produsenten, Member XXL. For øyeblikket er det ikke mulig å kjøpe tillegget i stasjonære apotek. På grunn av dens popularitet prøver mange på nettauksjoner å selge erstatninger for tillegget, noe vi advarer mot. Husk at uprøvde tiltak kan skade oss og påvirke helsen vår negativt. Av denne grunn anbefaler vi å bruke produsentens offisielle nettsted, lenken til som er gitt nedenfor.

Member XXL-spesifikasjon – grunnleggende informasjon

Daglig dosering2 tabletter
Innhold i 1 pakke30 tabletter
Pris for 1 pakke480,00 NOK
Pris i pakken (2 + 1)NOK 320,00 per stk
Pris i pakken (3 + 3)NOK 240,00 per stk
Kampanjer og pakkerhttps://memberxxl.no/prom/
Den offisielle nettsiden til produsentenhttps://memberxxl.no/

FAQ – Ofte stilte spørsmål

Er Member XXL effektiv?

I følge de kliniske studiene som er utført, ser det ut til at Member XXL er effektivt. Menn mellom 22 og 50 år deltok i studien (totalt 90 menn). Den gjennomsnittlige lengden som penisstørrelsen økte med var 5 cm. I følge spørreskjemaet var 88 % av mennene fornøyde med resultatet av studien og 12 % sa at effektene var tilfredsstillende, men de håpet på enda mer.

Når vil jeg se de første effektene av å bruke Member XXL?

De første effektene bør vises etter 2-3 uker med vanlig bruk.

Finnes tablettene på apotek?

Dessverre kan tablettene ikke kjøpes på stasjonære apotek. Kun nettsalg foregår.

Er penisforstørrelse permanent?

Ingen piller kan gi permanente resultater. Etter seponering av aktive stoffer som støtter blodtransport til penis corpora cavernosa, mister penis elastisitet og størrelsen krymper til nivået fra før behandlingen. Det er imidlertid verdt å merke seg at effektene varer lenge, og det er svært gunstig å bruke en dose som opprettholder effekten. Dette betyr at når tilfredsstillende resultater oppnås, tas en redusert dose, som ikke vil øke størrelsen på penis, men vil tillate at effekten opprettholdes.

Hvor lenge varer 1 pakke?

En pakke inneholder 60 tabletter, som er nok til en 30-dagers behandling med riktig dosering.

Hva er legenes mening om Member XXL?

Det er vanskelig å finne legers meninger om dette tillegget, men noen ganger kan du lese noen av dem på spesialistfora. De er vanligvis veldig positive og legger vekt på den naturlige sammensetningen av pillene.

Finnes det en erstatning for Member XXL?

Vi fraråder vanligvis bruk av erstatninger, men i dette tilfellet er det et supplement som har svært like effekter. Vi snakker om PeniSizeXL. Dette er et supplement også i tablettform. Hvis vi måtte bestemme oss for en erstatning, ville vårt valg vært dette tillegget.

Hvor mye vil penisen min forstørre etter å ha brukt Member XXL?

Det er ikke mulig å entydig bestemme disse parameterne, på grunn av det faktum at hver mann er forskjellig og reagerer forskjellig på de aktuelle stoffene. Produsenten forsikrer oss imidlertid om at regelmessig bruk av Member XXL kan forlenge penis med gjennomsnittlig 5 cm og den maksimale effekten vi kan oppnå er rundt 10 cm.

Er det verdt å kjøpe Member XXL – ekspertuttalelse – sammendrag

Oppsummerer hele anmeldelsen om dette tillegget, kan jeg si at Member XXL er et preparat som er verdig vår oppmerksomhet. Den har en veldig interessant sammensetning, som er nøye utvalgt, og proporsjonene av ingrediensene som brukes ser ut til å være perfekte. Det er spesielt viktig med tanke på helsen vår. Med tanke på effektene vi kan oppnå med lite tid og penger, tror jeg at det er et flott alternativ for alle menn som ønsker å forbedre kvaliteten på kjønn og penislengde. Husk at størrelsen på penis kommer ikke bare oss til gode, men også vår partner. Vi får mye større selvtillit, og partneren får en mye dypere opplevelse. Derfor, hvis du ønsker å forbedre noe, er det etter min mening verdt å prøve MemberXXL-tabletter.