Skip to content
Hjemmeside » Potens » Colossus Gel – anmeldelser, pris, effekter, sammensetning, er det verdt å kjøpe? Gel for penisforstørrelse

Colossus Gel – anmeldelser, pris, effekter, sammensetning, er det verdt å kjøpe? Gel for penisforstørrelse

4.9/5 - (20 votes)

Seksuallivet spiller en ekstremt viktig rolle i livene våre. Av denne grunn streber vi etter å gjøre den vellykket og full av himmelske opplevelser. En av faktorene som påvirker følelsene er størrelsen på penis. Er det mulig å øke størrelsen? Vi sjekket hvordan Colossus Gel virker, hvilke effekter den gir, er den trygg og hvilken sammensetning den har. Se resultatene av analysen vår og avgjør om det er verdt å ta hensyn til.

Colossus Gel

Diskusjon om hvorvidt penisstørrelsen betyr noe når det kommer til seksuelle opplevelser er veldig vanlig og alle har forskjellige meninger om dette emnet. Fakta er imidlertid at en lengre og tykkere penis kan gi partneren din mer glede i ditt intime liv. Det er dette forskningen tilsier, og det skal ikke krangles med. Selvfølgelig betyr ikke bare størrelsen på penis, det er også andre aspekter som påvirker oppfatningen av sensasjoner. Jeg er sexolog og slike problemer er hverdagen min.

Jeg møter menn hver dag og ser hvor flaue de er å snakke om disse temaene. Dessverre er dette et ganske vanlig problem og må håndteres. Heldigvis har medisinen utviklet seg mye de siste årene og det er mange alternativer som kan bidra til å løse problemet vårt. En av måtene kan være kosttilskuddet Colossus Gel. På grunn av det faktum at det er et ganske populært produkt, bestemte jeg meg for å analysere det mer nøye og sjekke om det virkelig er verdt oppmerksomhet. Vi skal se hva den består av, hvordan den påvirker kroppen vår og hva folk som allerede har testet den sier om den.

Hva er Colossus Gel og hvordan virker det?

Colossus Gel er et kosttilskudd hvis oppgave er å effektivt forstørre størrelsen på penis. Takket være regelmessig bruk har det også en positiv effekt på ereksjonsproblemer. Det stimulerer medlemmet betydelig og øker libido (ønske om sex). Det er en naturlig reaksjon at hvis penis vokser, vokser også selvtilliten vår, noe som oversetter seg til et større ønske om å ha sex. Den store fordelen med Colossus gel er at penisforstørrelse ikke bare inkluderer lengden. Tykkelsen øker også, og det er etter min mening en enda viktigere faktor.

Colossus Gel

Hvordan skjer det egentlig at penis øker i størrelse? Jeg skal prøve å forklare det med enkle ord. Etter påføring av gelen trenger den dypt inn i huden vår og går inn i penisens hulekropper. Påvirkningen begynner på dette tidspunktet, da den forstørrer corpus cavernosum betydelig, noe som forårsaker en betydelig økning i blodstrømmen til penis. Bedre blodtilførsel øker organets aktivitet og øker volumet. Systematisk bruk av preparatet vil gjøre at huden strekker seg mer og mer, så det er veldig viktig å oppnå de beste resultatene. De første effektene av bruk skal være synlige etter første gangs bruk, men etter ca 2-3 måneders behandling vil effekten være maksimal.


Colossus Gel – effekter av bruk

Colossus Gel-formelen virker ikke bare midlertidig, men effekten av dens påvirkning varer lenge. Naturlige ingredienser fungerer nøyaktig for å sikre en rask effekt, men støtter også kroppen omfattende. Takket være egenskapene gir Colossus Gel slike effekter som:

 • Sterkt potensial
 • Hjelper deg å få full ereksjon
 • Takket være Colossus Gel vil du øke størrelsen på penis
 • Kvaliteten på sex vil bli bedre
 • Erektil dysfunksjon vil forsvinne
 • Huden blir mer elastisk som øker følelsene, i tillegg varmer capsaicin huden som øker følsomheten
 • Blodårene i corpora cavernosa utvider seg, noe som øker ikke bare lengden, men også tykkelsen på penis

Hvordan bruke Colossus Gel? Dosering

Bruken av Colossus Gel er ekstremt enkel. Det er nok å påføre en liten mengde gel på en ren og tørr penis en gang om dagen og gni den grundig inn. Produsenten anbefaler også at du før første gangs bruk prøver preparatet, for eksempel på armen for å sjekke om vi er allergiske mot en bestemt komponent i kosttilskuddet og om det er noen allergisk reaksjon. Hvis alt er bra og vi ikke er allergiske, er det ingen kontraindikasjoner. Som jeg nevnte før, er regelmessighet veldig viktig, så la oss prøve å ikke glemme det.

Colossus Gel absorberes veldig raskt, så det vil ikke forårsake ubehag.

Fordeler og ulemper med Colossus Gel

Fordeler

 • Formelen til Colossus Gel er veldig vennlig
 • Geltilskudd er mye mer effektive
 • Når du kjøper 3 pakker Colossus Gel, er 1 helt gratis
 • Positiv tilbakemelding på tillegget
 • Naturlig sammensetning

Ulemper

 • Ikke alle foretrekker gelformen, noen foretrekker tablettene
 • Collosus Gel er ikke tilgjengelig i stasjonære salg
 • Prisen på Colossus Gel er ganske høy når du kjøper kun 1 pakke

Setter opp til -25% – Sjekk kampanjer


Hvem er Colossus Gel beregnet på? Hvordan er det forskjellig fra andre kosttilskudd?

Colossus Gel-formelen er en innovativ løsning for folk som ønsker å øke penisstørrelsen og forbedre sexlivet. Den kan brukes av enhver mann som har nådd myndig alder. Preparatet kan kun brukes av menn og skal ikke brukes på andre områder enn anbefalt av produsenten.

Regelmessig bruk av Colossus Gel vil forandre ditt intime liv. Penisstørrelsen vil begynne å øke med den første bruken av gelen. Seksuell ytelse vil øke betydelig, noe partneren din sannsynligvis vil være veldig fornøyd med. I tillegg vil varigheten av sex bli betydelig forlenget og følelsene vil øke.

Få mennesker innser at penisforstørrelse kan forbedre kvaliteten på sex betydelig, og dermed forholdet til partneren din.

Er bruk av Colossus Gel trygt? Er det bivirkninger?

Colossus Gel

Colosus Gel ble tilberedt av eminente spesialister innen sexologi. Når du fordyper deg i sammensetningen av kosttilskuddet, kan du se at ingrediensene er nøye utvalgt og brukt i riktige proporsjoner, noe som lar deg håpe på flotte resultater. Bruken av Colossus Gel gir ingen bivirkninger. Jeg sjekket også om det hadde en negativ effekt på mannlig fertilitet og i dette tilfellet besto den også testen positivt! Det er ikke et prevensjonsprodukt og derfor trenger vi ikke bekymre oss for fruktbarheten vår.

Før du bruker den, les ingredienslisten og se om det er noen stoffer vi er allergiske mot. Overfølsomhet overfor en bestemt ingrediens kan føre til allergiske reaksjoner.

Før første bruk er det også verdt å påføre en liten mengde på underarmen og observere om huden reagerer negativt.

Setter opp til -25% – Sjekk kampanjer


Sammensetning av Colossus Gel – hvilke ingredienser inneholder kosttilskuddet?

Żeń-szeńGinseng – Det gir kraft, forbedrer seksuell tilstand og har en betydelig innvirkning på blodsirkulasjonen i kroppen vår. Ginseng, eller rettere sagt dets ingredienser, er ansvarlig for å øke nitrogenoksid som frigjøres i kroppen vår, og dette er for å forbedre blodtilførselen til penis. Det bør heller ikke glemmes at ginseng øker syntesen av nitrogenoksid.
Wyciąg z ostrych papryczekHot pepper ekstrakt – paprika inneholder capsaicin, som er svært effektivt for å utvide blodårene. Takket være dette øker blodstrømmen til penis, noe som øker aktiviteten og volumet. Den har også en varmende effekt på huden, noe som øker følsomheten betydelig.
Wyciąg z owsaHavreekstrakt – Det er ansvarlig for økt produksjon av testosteron og øker libido. Det forhindrer impotens og har en gunstig effekt på dypere seksuelle opplevelser.
Wyciąg z rozmarynuRosmarinekstrakt – Støtter utvidelsen av blodårene, som har en direkte effekt på utvidelsen av volum og lengde på penis. I tillegg har den anti-irritasjonsegenskaper.
Olejek miętowyPeppermynteolje – Meget grundig fukter huden og sikrer dens elastisitet. Takket være dette vil prosessen med hudstrekking være helt smertefri.

Colossus Gel-anmeldelser og forumanmeldelser – hva sier kundene?

Tilbakemeldingene fra Colossus Gel-kundene er svært positive. Bokstavelig talt på hvert forum viet til mannlig helse, kan vi finne informasjon om det. På grunn av det faktum at vi bruker autoriserte fora, der alle brukere må bekrefte identiteten sin, er vi sikre på at dette er ekte Colossus Gel-meninger, og ikke bare kunstig opprettede anmeldelser. Der taler også ofte kjente leger og andre spesialister på sine felt. I dette tilfellet kom vi også over flere meninger fra kjente urologer. De roser gelens sammensetning og indikerer at den store verdien av tilskuddet er det faktum at det støtter kroppen på flere nivåer. Dette gjør at du får både korttidseffekter og de som varer lenge.

Eksempler på Colossus Gel meninger fra forumet:

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Jeg vet at dette kan høres rart ut, men jeg kjøpte Colossus Gel til mannen min. Etter min mening er størrelsen på penis tilfredsstillende, men han mener noe annet. Det var veldig overveldende, og han følte seg ofte flau under sex. Det er derfor jeg bestemte meg for å ta en risiko og kjøpe dette tillegget til ham. Det har gått ca 1,5 måned siden jeg startet behandlingen og jeg må fortelle deg at jeg ikke forventet slike effekter. Størrelsen har økt med ca 5 centimeter! Det at jeg kjøpte dette tillegget til ham, og ikke han selv, forårsaket noen små krangel mellom oss, men det var verdt det!
Ald4Onka
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Colossus Gel inneholder mynte, men jeg er dessverre allergisk mot denne ingrediensen. Uansett bestemte jeg meg for å prøve det, fordi jeg var lei av å kjøpe kosttilskudd om og om igjen som ikke gjør noe. Det viste seg at det ikke var noen allergisk reaksjon. Jeg vet ikke om det var lite mynte i sammensetningen eller om andre ingredienser hadde en beroligende effekt. Jeg har ingen anelse. Når det kommer til effekter kan jeg ikke si så mye, for jeg bruker det bare i noen dager. Jeg kan se en liten forbedring i lengden, men jeg tror den største forbedringen er med hudfølsomheten min. Sex blir mer og mer underholdende.
Hubi55

Hvor kan du kjøpe Colossus Gel – pris og kampanjer

Dette midlet er ikke tilgjengelig på apotek. Den kan bestilles på den offisielle nettsiden til Colossus Gel-produsenten (www.colossusgel.com). Du kan også finne det på andre nettsider, men jeg advarer deg mot det. Ofte oppstår svindel og erstatninger selges, ikke det originale tillegget. Når det gjelder helse, anbefaler jeg deg alltid å bruke påviste kilder, så den offisielle nettsiden til produsenten er det mest passende valget. I tillegg tilbyr den de laveste prisene, som den ofte legger til ulike typer kampanjer som lar deg virkelig spare mye penger.

Hvor mye koster Colossus Gel? Prisen for 1 pakke er NOK 715,00. Det er også mulig å kjøpe gelen i større sett. Dette gir en betydelig prisreduksjon. Når det gjelder Colossus Gel kan vi regne med rabatter på opptil 25 %! Nedenfor er en kort liste over grunnleggende informasjon som «pris og hvor du kan kjøpe».

Spesifikasjon av Colossus Gel – grunnleggende informasjon

Innholdet i 1 pakke150 ML
Pris for 1 pakke715,00 NOK
Pris i pakken (2x)1229,00 NOK
Pris i pakken (3 + 1)2145,00 NOK
Kampanjer og pakkerwww.colossusgel.com/promo/
Den offisielle nettsiden til produsenten erwww.colossusgel.com

FAQ – Vanlige spørsmål

Hva er kapasiteten til en pakke Colossus Gel?

Colossus gel for penisforstørrelse har en kapasitet på 150 ml.

Når vil jeg se de første resultatene av å bruke Colossus Gel?

De første effektene i form av økt ereksjon bør være synlige etter noen dager etter påføring. Penisveksten skal være merkbar etter 2-4 uker. For å oppnå best resultat anbefales det å fortsette behandlingen.

Er bruken av gelen trygg? Er det bivirkninger?

Alle ingrediensene i gelen er av naturlig opprinnelse og har blitt klinisk testet for å utelukke eventuelle bivirkninger eller andre helsefarer. På dette grunnlaget kan vi si at det er et helt trygt produkt.

Hvor mye Colossus Gel kan forstørre penis?

Effektene vi oppnår avhenger av kroppens individuelle disposisjoner, samt regelmessigheten av å ta tilskuddet. Lengden som vi kan forstørre penis med er omtrent 7 cm.

Påvirker Colossus Gel fruktbarheten?

Nei, det er ikke et prevensjonsmiddel

Finnes Colossus Gel på apoteket?

Tillegget kan kun kjøpes på produsentens offisielle nettsted

Sammendrag – ekspertuttalelse – Er det verdt å kjøpe Colossus Gel?

Dessverre, når det gjelder å korrigere spesifikke deler av kroppen som er viktige under sex, har kvinner det mye lettere. En mye enklere løsning for en kvinne er brystforstørrelse gjennom implantasjon enn kirurgisk penisforstørrelse for menn. Det er definitivt forbundet med en større risiko, kostnadene er mye høyere, og det er også svært vanskelig å finne en klinikk som vil påta seg en slik oppgave. Det er derfor det virker for meg som om vi bare trenger kosttilskudd som Colossus Gel. Ved å analysere sammensetningen og effektene den gir, og tatt i betraktning meningene fra forumet, tror jeg det er verdt å bruke denne gelbehandlingen. Liten størrelse er ikke noe forferdelig, men hvis vi kan endre det med liten innsats, hvorfor ikke? Hvis du vil dele tankene dine om dette produktet eller allerede har prøvd det og vil fortelle om effektene, vennligst kontakt oss! Dette vil hjelpe våre lesere og også berike opplevelsen vår.

Setter opp til -25% – Sjekk kampanjer