Skip to content
Начална страница » Potens » Colossus Gel – større penisstørrelse, mer følelse.

Colossus Gel – større penisstørrelse, mer følelse.

Seksuallivet spiller en ekstremt viktig rolle i livene våre. Av denne grunn streber vi etter å gjøre den vellykket og full av himmelske opplevelser. En av faktorene som påvirker følelsene er størrelsen på penis. Er det mulig å øke størrelsen? Vi sjekket hvordan Colossus Gel virker, hvilke effekter den gir, er den trygg og hvilken sammensetning den har. Se resultatene av analysen vår og avgjør om det er verdt å ta hensyn til.

Colossus Gel

Uenighet om hvorvidt penisstørrelse betyr noe når det kommer til seksuelle opplevelser er svært vanlig og alle har forskjellige meninger om dette emnet. Fakta er imidlertid at en lengre og tykkere penis kan gi partneren din mer glede i ditt intime liv. Det er dette forskningen viser, og det skal ikke krangles med. Selvfølgelig betyr ikke bare størrelsen på penis, det er andre aspekter som påvirker oppfatningen av sensasjoner. Jeg er sexolog og slike problemer er hverdagen min.

Jeg møter menn hver dag og ser hvor flaue de er å snakke om disse temaene. Dessverre er dette et ganske vanlig problem og må håndteres. Heldigvis har medisinen utviklet seg mye de siste årene og det er mange alternativer som kan bidra til å løse problemet vårt. En av måtene kan være kosttilskuddet Colossus Gel. På grunn av det faktum at det er et ganske populært produkt, bestemte jeg meg for å analysere det mer nøye og sjekke om det virkelig er verdt oppmerksomhet. Vi skal se hva den består av, hvordan den påvirker kroppen vår og hva folk som allerede har testet den sier om den.

Hva er Colossus Gel? Effekter av påføring

Det er et kosttilskudd hvis oppgave er å effektivt forstørre størrelsen på penis. Takket være regelmessig bruk har det også en positiv effekt på ereksjonsproblemer. Det stimulerer medlemmet betydelig og øker libido (ønske om sex). Det er en naturlig reaksjon at hvis penis vokser seg større, gjør selvtilliten vår det også, noe som oversetter seg til et større ønske om å ha sex. Den store fordelen med Colossus gel er at penisforstørrelse ikke bare inkluderer lengden. Tykkelsen øker også, og det er etter min mening en enda viktigere faktor.

Colossus Gel

hule penis. Påvirkningen begynner på dette tidspunktet, da den forstørrer corpus cavernosum betydelig, noe som forårsaker en betydelig økning i blodstrømmen til penis. Bedre blodtilførsel øker organets aktivitet og øker volumet. Systematisk bruk av preparatet vil gjøre at huden strekker seg mer og mer, og det er derfor det er veldig viktig å oppnå de beste resultatene. De første effektene av bruk skal være synlige etter første gangs bruk, men etter ca 2-3 måneders behandling vil effekten være maksimal.


Hvem er Colossus Gel beregnet på?

Colossus Gel-formelen er en innovativ løsning for folk som ønsker å øke penisstørrelsen og forbedre sexlivet. Den kan brukes av enhver mann som har nådd myndig alder. Preparatet kan kun brukes av menn og skal ikke brukes på andre områder enn anbefalt av produsenten.

Er bruk av Colossus Gel trygt? Er det bivirkninger?

Colossus Gel

Colossus Gel ble tilberedt av eminente spesialister innen sexologi. Ved å dykke ned i sammensetningen av kosttilskuddet kan du se at ingrediensene er nøye utvalgt og brukt i riktige proporsjoner, noe som lar deg håpe på flotte resultater. Bruken av Colossus Gel forårsaker ingen bivirkninger. Jeg sjekket også om det hadde en negativ effekt på mannlig fertilitet og i dette tilfellet besto den også testen positivt! Det er ikke et prevensjonsprodukt og derfor trenger vi ikke bekymre oss for fruktbarheten vår.


Hvordan bruke Colossus Gel?

bruk, test preparatet, for eksempel på armen for å sjekke om vi er allergiske mot en bestemt komponent i kosttilskuddet og om det er noen allergisk reaksjon. Hvis alt er bra og vi ikke er allergiske, er det ingen kontraindikasjoner. Som jeg nevnte før, er regelmessighet veldig viktig, så la oss prøve å ikke glemme det.

Sammensetning av kosttilskuddet Colossus Gel

Żeń-szeńGinseng – Det gir kraft, forbedrer seksuell tilstand og har en betydelig innvirkning på blodsirkulasjonen i kroppen vår. Ginseng, eller rettere sagt dets ingredienser, er ansvarlig for å øke nitrogenoksid som frigjøres i kroppen vår, og dette er for å forbedre blodtilførselen til penis.
Wyciąg z ostrych papryczekHot pepper ekstrakt – paprika inneholder capsaicin, som er svært effektivt for å utvide blodårene. Takket være dette øker blodstrømmen til penis, noe som øker aktiviteten og volumet. Den har også en varmende effekt på huden, noe som øker følsomheten betydelig.
Wyciąg z owsaHavreekstrakt – Det er ansvarlig for økt produksjon av testosteron og øker libido. Det forhindrer impotens og har en gunstig effekt på dypere seksuelle opplevelser.
Wyciąg z rozmarynuRosmarinekstrakt – Støtter utvidelsen av blodårene, som har en direkte effekt på utvidelsen av volum og lengde på penis. I tillegg har den anti-irritasjonsegenskaper.
Olejek miętowyPeppermynteolje – Meget grundig fukter huden og sikrer dens elastisitet. Takket være dette vil prosessen med hudstrekking være helt smertefri.

Hva sier Colossus Gel-kunder? Meninger og anmeldelser

Eksempler på Colossus Gel meninger fra forumet:

Jeg vet at det kan høres rart ut, men jeg kjøpte Colossus Gel til mannen min. Etter min mening er størrelsen på penis tilfredsstillende, men han mener noe annet. Det var veldig overveldende, og han følte seg ofte flau under sex. Det er derfor jeg bestemte meg for å ta sjansen og kjøpe dette tillegget til ham. Det har gått ca 1,5 måned siden jeg startet behandlingen og jeg må fortelle deg at jeg ikke forventet slike effekter. Størrelsen har økt med ca 5 centimeter! Det at jeg kjøpte dette tillegget til ham, og ikke ham selv, forårsaket noen små krangel mellom oss, men det var verdt det!
Ald4Onka
Colossus Gel inneholder mynte, men jeg er dessverre allergisk mot denne ingrediensen. Uansett bestemte jeg meg for å prøve det, fordi jeg var lei av å kjøpe kosttilskudd om og om igjen som ikke gjør noe. Det viste seg at det ikke var noen allergisk reaksjon. Jeg vet ikke om det var lite mynte i sammensetningen eller om andre ingredienser hadde en beroligende effekt. Jeg har ingen anelse. Når det kommer til effektene kan jeg ikke si så mye fordi jeg bare bruker det i noen få dager. Jeg kan se en liten forbedring i lengden, men jeg tror den største forbedringen er med hudfølsomheten min. Sex blir mer og mer underholdende.
Hubi55

Hvor kan jeg kjøpe Colossus Gel? De beste kampanjene, de laveste prisene

Dette midlet er ikke tilgjengelig på apotek. Den kan bestilles på den offisielle nettsiden til produsenten. Du kan også finne det på andre nettsider, men jeg advarer deg mot det. Ofte oppstår svindel og erstatninger selges, ikke det originale tillegget. Når det gjelder helse, anbefaler jeg deg alltid å bruke påviste kilder, så den offisielle nettsiden til produsenten er det mest passende valget. I tillegg tilbyr den de laveste prisene, som den ofte legger til ulike typer kampanjer som lar deg virkelig spare mye penger.

Sammendrag – ekspertuttalelse

Dessverre, når det gjelder å korrigere spesifikke deler av kroppen som er viktige under sex, har kvinner det mye lettere. En mye enklere løsning for en kvinne er brystforstørrelse gjennom implantasjon enn kirurgisk penisforstørrelse for menn. Det er definitivt forbundet med en større risiko, kostnadene er mye høyere, og det er også svært vanskelig å finne en klinikk som vil påta seg en slik oppgave. Det er derfor det virker for meg som om vi bare trenger kosttilskudd som Colossus Gel. Ved å analysere sammensetningen og effektene den gir, og tatt i betraktning meningene fra forumet, tror jeg det er verdt å bruke denne gelbehandlingen. Liten størrelse er ikke noe forferdelig, men hvis vi kan endre det med liten innsats, hvorfor ikke? Hvis du vil dele tankene dine om dette produktet eller allerede har prøvd det og vil fortelle om effektene, vennligst kontakt oss! Dette vil hjelpe våre lesere og også berike opplevelsen vår.


Sending
User Review
5 (16 votes)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.