Skip to content

Éternelle – naturlig anti-rynkekrem for å hemme tegn på aldring av huden

Hvordan påvirker Éternelle ansiktskrem hudens utseende? Kan den faktisk fukte, jevne ut den, gi den fasthet og ungdommelig glød? Aldringsprosessen til huden er uunngåelig, men den kan effektivt forsinkes og reduseres i omfang. Kan Éternelle hjelpe oss med dette? La oss sjekke hvilke effekter vi kan forvente, hvilke ingredienser den er basert på og hva meningene om denne kosmetikken sier.

Éternelle - krem na zmarszczki

Hva er Éternelle-krem? Hva er fordelene og effektene ved å bruke

Éternelle er en toppmoderne fuktighetskrem spesielt utviklet for kvinner som sliter med rynker og ansiktsforringelse, som poser under øynene og hoven hud. Kremen inneholder en høy konsentrasjon av mikroelementer som trenger dypt inn i epidermis og dermis for å strammere den og hydrere den. Dette bidrar til å bremse aldringsprosessen til ansiktsvevet, som blir mer fleksibelt og elastisk. Ved regelmessig bruk jevner kosmetikken ut rynker, slik at ansiktet ser yngre ut. Kremen oppstrammer også hudens konturer, noe som får ansiktet til å virke tynnere.

Sammendrag – effekten av å bruke kremen:

  • reduserer og forhindrer dannelsen av nye rynker og furer (inkludert uttrykkslinjer)
  • gir huden et ungdommelig utseende
  • jevner ut hudtonen og reduserer misfarging
  • bremser aldringsprosessen av huden
  • regenererer og pleier riktig nivå av hudhydrering
  • intensiverer produksjonen av kollagenfibre (kollagen)
  • øker hudens fasthet og elastisitet
  • gir viktige næringsstoffer
Éternelle

Hvem er Éternele-krem for? Hvem bør søke?

Eternelle-krem forårsaker ingen irritasjon – den er beregnet på pleie av tørr og sensitiv hud utsatt for irritasjon og eksem. Egnet for moden hud og akne-utsatt hud. Ingrediensene kan også brukes i ansiktet etter korrigerende peeling, fordi de sikrer bedre absorpsjon av aktive stoffer i stratum corneum.

Er Éternelle krem ​​trygt? Er det bivirkninger?

Eternelle anti-rynkekrem er trygt for helsen din. Den inneholder ingen skadelige stoffer. Aktive ingredienser påvirker positivt mange prosesser i kroppen, inkludert cellemetabolisme. Ingen bivirkninger, bekreftet av laboratorie- og kliniske tester. Det forårsaker heller ikke allergiske reaksjoner eller andre allergier.

Éternelle krem ​​- hvordan ser påføringen ut?

Kremen kan påføres huden i ansikt, hals og dekolletage. Etter å ha vasket ansiktet, tørk det først. Som et resultat absorberes kremen bedre. Det er nok å påføre kremen på hele ansiktshuden, og deretter massere forsiktig i en sirkulær bevegelse for å spre produktet grundig over hele huden.

Éternelle krem na zmarszczki - masaż skóry twarzy

Éternelle sammensetning, ingredienser. Hva inneholder rynkekremen?

Sytenol A
Sytenol A er et antialdringsprodukt som er utviklet i kombinasjon med retinoider og andre aktive ingredienser av naturlig opprinnelse, som ekstrakt av grønn te og vitamin B3. Denne ingrediensen er svært effektiv i kampen mot rynker og andre tegn på aldring av huden, og er samtidig veldig skånsom.

Hyaluronsyre
Hovedfunksjonen til hyaluronsyre er å binde vann til huden. Takket være denne funksjonen blir huden mye bedre fuktet. I tillegg forbedrer den elastisiteten, styrker og regenererer huden, beskytter den mot ytre faktorer, for eksempel UV-stråling eller forurensning, som støvpartikler.

«Tidlig boost»
Early Boost er en innovativ formel som fungerer som en booster av aktive ingredienser. Den støtter intensiteten av virkningen til andre ingredienser i kremen og gjør dens effektivitet enda større. Den styrker og fukter huden, og støtter i tillegg strukturen og beskytter mot aldring.

Dolcevia
Dolcevia er et naturlig stoff som kombinerer fuktighetsgivende og foryngende effekter. Den støtter hudens regenereringsprosess og forbedrer dens elastisitet og elastisitet. Det brukes også til å behandle akne og eliminere rynker.

Sterocare ph
Sterocare ph er et stoff som begrenser veksten av bakterier og sopp på huden. Dens oppgave er også å beskytte huden mot negative ytre faktorer. Sterocare ph brukes i ansiktskremer og andre dermatologiske preparater for å behandle akne og psoriasis.

Éternelle anmeldelser, forum, kommentarer – Hva sier brukerne?

Denne løftekremen er veldig populær og det er ingen utfordring å finne kommentarer om den. Meningene til kvinner indikerer tydelig at det er et produkt som ikke bare støtter ad hoc, men også beskytter huden mot potensielle trusler i fremtiden. Det er en ressurs som nevnes veldig ofte, så vi kan trygt si at det er et veldig viktig aspekt. Nedenfor er noen eksempler på anmeldelser fra et helse- og skjønnhetsforum som jeg ofte bruker selv:

Jeg har brukt Eternelle i litt over en måned. Jeg er 40 år og ønsker å holde huden min så bra som mulig. Takket være Eternelle har den blitt fastere og mer smidig. Jeg har lagt merke til at rynkene rundt øynene mine er ikke så dype lenger, og noen har forsvunnet helt huden er glatt og stram. For øyeblikket kan jeg si at ansiktet er i mye bedre stand enn før behandlingen, noe jeg er veldig fornøyd med! Jeg håper det bare blir bedre!
Marta.82
Jeg er en person som alltid bekymrer meg for utseendet til huden min og legger stor vekt på pleie. Jeg har noen ganske dype rynker i pannen og rundt øynene, så jeg leter hele tiden etter ny kosmetikk å få kvitt dem. Derfor bestemte jeg meg for å kjøpe Eternelle. Det er for tidlig å trekke noen dypere konklusjoner, men jeg kan allerede si at effektene er synlige. Hudfargen har blitt mye bedre og den har blitt mye mykere og fastere.
ZuZa-S

Eternelle krem ​​hvor kjøpes? Pris apotek, butikk

Dette produktet kan kjøpes på produsentens offisielle nettsted. Hovedgrunnen til å kjøpe dette produktet der er at du kan være trygg på at du får et originalt produkt med gode resultater. Det vil hjelpe deg å bli kvitt rynker og få huden til å se yngre og mer attraktiv ut. Ved kjøp fra andre kilder kan vi ikke være sikre. Vi kan få en erstatning som ikke nødvendigvis gir oss de ønskede resultatene. Den andre grunnen er at du kan få mange rabatter der, hvis det noen gang skulle oppstå et problem med bestillingen din kan du kontakte kundeservice og få hjelp raskt og enkelt. Nedenfor er en knapp der du kan sjekke hvilke kampanjer som for øyeblikket tilbys av produsenten.


Sammendrag – ekspertuttalelse

Dype ansiktsrynker er en svært ubehagelig lidelse. Dessverre skjer det allerede at det med tiden blir flere og flere av dem. Heldigvis utvikler estetisk medisin seg veldig dynamisk og vi har stadig flere kosmetikk og produkter til rådighet som kan hjelpe oss å fjerne alle ufullkommenheter og gjøre ansiktet vårt ungt og vakkert igjen. Etter min mening kan Eternelle-krem også inkluderes i denne gruppen av innovasjoner. Dens naturlige sammensetning gir oss full tillit til at den er trygg for helsen vår, og effektene den kan gi oss er sammenlignbare med de som tilbys av plastisk kirurgi. Hvilken metode vi velger avhenger kun av oss, men det bør huskes at plastisk kirurgi kan være forbundet med risiko for helsetap og i tillegg er de svært dyre. Av denne grunn ser det ut til at Eternelle-kosmetikken er et ideelt alternativ, og jeg anbefaler å prøve det til enhver kvinne som ønsker å ta vare på huden i ansiktet og utføre omfattende pleie.