Skip to content

Zinamax for acne – Anmeldelser, pris, fordeler / ulemper, effekter, sammensetning

På grunn av hormonelle forstyrrelser, ubalanse i kroppen og genetisk disposisjon, oppstår en rekke hudsykdommer. De vanligste av disse inkluderer akne, betennelse i hårsekkene og forstyrrelser i talgkjertlene. Zinamax er akne piller som fjerner årsaken til akne og eliminerer effektene. Er det virkelig slik? La oss sjekke effekten av å bruke dette produktet, hva det består av og hva er meningene om dette tillegget.

Zinamax - tabletki na trądzik

Zinamax – Hva er det og hvordan fungerer det?

Zinamax er et kosttilskudd som støtter tilstanden til ansiktshuden gjennom en sterk antioksidanteffekt. Veldig effektiv i kampen mot sykdommer som akne vulgaris. Den har anti-inflammatoriske egenskaper og reduserer mengden talg som skilles ut av talgkjertlene. Sammensetningen av kosttilskuddet har egenskaper som bidrar til å rense huden grundig, redusere urenheter og lindre eventuell betennelse. Regelmessig bruk gir en betydelig forbedring i hudens tilstand og akselererer helbredelsen av aknearr.

zinamax

Zinamax supplement – Effekter av bruk

Effektene av å bruke Zinamax oppstår raskt og varer i lang tid:

  • reduserer risikoen for arrdannelse
  • hjelper med å bli kvitt akne
  • akselererer sårhelingsprosessen
  • mindre synlighet av akne lesjoner
  • redusere overproduksjonen av talg

Er Zinamax trygt? Bivirkninger

Dette produktet er nyttig for personer som lider av moderate til alvorlige former for akne. Det er trygt for bruk på sensitiv hud siden det ikke inneholder noen skadelige kjemikalier eller aktive ingredienser som kan irritere huden ytterligere eller forverre den over tid. Sammensetningen av Zinamax tabletter inneholder kun naturlige ingredienser og forårsaker ingen bivirkninger. Du trenger bare å sjekke om du er allergisk mot de enkelte komponentene i Zinamax acne supplement.

Kontraindikasjoner: Skal ikke brukes til barn, gravide og ammende kvinner.

Setter opp til -30 % – Sjekk kampanjer


Hvordan du bruker Zinamax tabletter – dosering

Å bruke Zinamax-tilskuddet er en veldig enkel aktivitet. Det er nok å innta 2 kapsler hver dag, helst 1 kapsel om morgenen og 1 om kvelden. Det er viktig å drikke mye vann. Produsenten anbefaler å ta tablettene umiddelbart etter et måltid, da det kan bidra til bedre absorpsjon av ingrediensene. For å oppnå de beste resultatene bør Zinamax tas systematisk. Ikke overskrid den anbefalte dosen for forbruk.

Hva skiller Zinamax fra andre produkter?

Den utvilsomme fordelen med Zinamax-tilskuddet, som skiller det fra andre kosttilskudd, er den naturlige sammensetningen av produktet. Zinamax er et preparat som hjelper til med å bekjempe ufullkommenheter og forandret livene til mange mennesker som sliter med akne. Meningene til folk som har brukt dette tillegget bekrefter dets rike sammensetning og sikkerhet ved bruk.

Fordeler og ulemper med Zinamax

Fordeler

  • inneholder kun naturlige stoffer
  • lett å bruke
  • raske effekter i form av akne eliminering

Ulemper

  • ganske høy pris på produktet
  • bare online

Setter opp til -30 % – Sjekk kampanjer


Zinamax sammensetning – hvilke ingredienser inneholder kosttilskuddet?

Zinamax - suplement ditety na trądzik

Sammensetningen av Zinamax er nøye utvalgt fra naturlige aktive ingredienser, vitaminer og mineraler som:

Laktoferrin – et protein som har antibakterielle og antivirale egenskaper. Den har mange funksjoner i kroppen, inkl. hjelper med å bekjempe bakterier og virus, styrker immunfunksjoner, reparerer vevsskader og støtter riktig funksjon av fordøyelsessystemet.

Fiolett Tricolor Flower Extract [5% Flavoner] – Hovedfordelen med Fiolett Tricolor Flower Extract er at det bidrar til å redusere betennelse og rødhet i huden. Dette kan bidra til å bekjempe akne, spesielt akne forårsaket av betennelse. Det hjelper også med å holde huden ren ved å fjerne urenheter fra hudporene og redusere eventuelle ufullkommenheter

Nypeekstrakt – Den brukes for sine antiinflammatoriske, antioksidant- og hudopplysende egenskaper. I tillegg støtter den sårheling, intensiverer kollagenproduksjonen og reduserer antall utbrudd

Nettle Leaf Extract [4% polyfenoler] – Brukes ofte for å lindre symptomene på eksem og psoriasis. Brennesle kan også brukes til å behandle akne på grunn av dens antibakterielle egenskaper. Det reduserer effektivt utskillelsen av talg, forbedrer stoffskiftet og renser kroppen for skadelige giftstoffer.

En blanding av tokotrienoler / tokoferoler fra guineaolje – EVNolMax ™, inkludert: en blanding av tokotrienoler, vegetabilsk squalen, fytosterolkompleks – Det reduserer antallet urenheter betydelig og reduserer sebumutskillelsen. Takket være egenskapene forbedrer den hudens utseende og helse, og tar også vare på dens riktige fuktighet.

Asiatisk Pennywort-bladekstrakt [8 % triterpener] – Centellin® – er ansvarlig for syntesen av kollagen. Den har også en antioksidanteffekt og fremskynder sårheling.

Sort pepper fruktekstrakt [95% piperin] – BioPerine® – Hovedoppgaven er å rense huden grundig. I tillegg støtter den immunforsvaret og regulerer fordøyelseskanalen. Det er en viktig ingrediens siden det støtter opptaket av andre ingredienser, noe som gjør dem mye mer effektive og effektive.

Vitamin A – støtter immunfunksjonen og reproduksjonen av hudceller. Det spiller også en viktig rolle i cellevekst, hudhelse og vevsreparasjon

Vitamin E – Beskytter kroppen mot oksidativt stress, og forhindrer ødeleggelse av cellemembraner av frie radikaler. Dette kan bidra til å redusere akne-indusert betennelse samtidig som det fremmer sunn hudcelleerstatning, noe som resulterer i færre hudormer og whiteheads, og mindre rødhet og følsomhet i ansiktet.

Vitamin B6 – Bidrar til å omdanne mat til energi og opprettholde normale nervefunksjoner i kroppen. Den holder huden i god tilstand og beskytter cellene mot skader forårsaket av frie radikaler. I tillegg regulerer den hormonell aktivitet.

Sink – Sink er et essensielt mineral som er nødvendig for at immunforsvaret vårt skal fungere. Sink spiller også en viktig rolle i cellevekst og utvikling, sårheling og reproduksjon. Det styrker immunforsvaret.

Selen – Selen SeLECT® – Selen, som andre mineraler, interagerer med andre næringsstoffer i kroppen og er nødvendig for regulering av immunsystemet.

Zinamax akne piller anmeldelser – hva sier forbrukerne?

Eksempel på Zinamax-anmeldelser fra Health and Beauty Thematic Forum:

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Jeg har brukt Zinamax i ca 3 måneder og akne er borte. Det er ingen irritasjon og jeg har ikke merket noen nye hudforandringer, men et nytt problem har begynt å dukke opp. Ansiktet mitt er tørt. Legen min sa at dette er ganske vanlig for min hudtype og anbefaler at jeg prøver kosttilskudd som har fuktighetsgivende egenskaper. Har noen av dere prøvd denne typen ting? Kan du anbefale noe?
Mastia
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Etter den andre måneden med bruk, forbedret hudtilstanden seg dramatisk. Både akne og hudbetennelse har forsvunnet helt. Jeg må si at jeg ikke forventet slike positive effekter. Som en enkel, liten kapsel, og den kan gjøre så mye. Jeg er glad for at jeg, etter å ha lest anmeldelser om Zinamax tidligere, bestemte meg for å prøve det selv, det var et bull’s eye!
Lorka33

Setter opp til -30 % – Sjekk kampanjer


Hvor kan jeg kjøpe Zinamax? Pris og tilgjengelige kampanjer

Prisen på Zinamax er NOK 549 for én pakke. Kosttilskuddet Zinamax kjøpes best på produsentens offisielle nettsted(https://zinamax.co.no/). Takket være dette kan vi være sikre på at vi kjøper et originalt produkt, og ikke bare en erstatning. Du hører mer og mer om nettsvindel, så du bør være forsiktig og bare foreta kjøp fra pålitelige kilder. På produsentens offisielle nettside kan vi også kontakte kundeserviceavdelingen som vil svare på alle spørsmålene våre. Produsenten bruker veldig ofte ulike typer kampanjer, så du kan spare mye penger. Foreløpig kan vi benytte oss av kampanjer som: «Kjøp 2 varer og få 1 gratis», eller en større pakke «Kjøp 3 varer og få 3 gratis». Nedenfor er en knapp som vi kan sjekke gjeldende tilbud og kampanjer på produsentens offisielle nettsted.
• 1 pakke – NOK 549
• 3 pakker – NOK 1098
• 6 pakker – NOK 1647


FAQ – Vanlige spørsmål

Hvor lenge varer en pakke?

En pakke inneholder 60 kapsler og dette er nok til 30 dagers daglig bruk.

Er Zinamax trygt? Har tablettene bivirkninger?

Alle ingrediensene i kosttilskuddet er av naturlig opprinnelse og er trygge for helsen vår. En kontraindikasjon kan være en allergi mot en individuell ingrediens, så før du begynner å bruke, les brosjyren nøye, der sammensetningen er beskrevet i detalj.

Hvordan bruker du Zinamax? Hva er anbefalt dosering?

Anbefalt dosering er én kapsel etter et måltid, to ganger daglig. Kapselen bør tas med en sjenerøs mengde vann. Det anbefales å ta tilskuddet etter et måltid.

Hvilken type akne kan Zinamax hjelpe oss med?

Det er et supplement beregnet for bruk på alle typer akne. Takket være egenskapene fjerner den effektivt giftstoffer fra kroppen, fukter og renser huden og regulerer fremfor alt mengden av sebumsekresjon.

Hvor kan jeg kjøpe Zinamax tabletter? Finnes de på apotek?

For øyeblikket er det ikke mulig å kjøpe stasjonære tabletter. De er kun tilgjengelige på produsentens offisielle nettsted.

Sammendrag – ekspertuttalelse – Er det verdt å kjøpe Zinamax?

Det er velkjent at helse er den viktigste verdien og at eventuelle potensielle risikoer ikke kan undervurderes. Alle ønsker å nyte et vakkert, ungt og feilfritt utseende, og riktig pleie er avgjørende for dette. Ved akne er det mange produkter til vår disposisjon som tilbys av markedet, men dessverre har ikke alle en positiv effekt på kroppen vår. Det skjer ofte at produkter forårsaker allergiske reaksjoner eller andre symptomer på grunn av tilstedeværelsen av kjemiske stoffer som rett og slett er skadelige for helsen vår. Når det gjelder dette tillegget, er ting annerledes. Ingrediensene til Zinamax er en naturlig samling av velvalgte stoffer som samhandler godt med hverandre og effektivt eliminerer hudproblemer. Positive forbrukermeninger tyder også på at det er verdt å bruke Zinamax, så hvis du ønsker å bli kvitt akne, bli kvitt arr og jevne ut huden i ansiktet, mener jeg at dette tilskuddet er verdt å prøve.

Setter opp til -30 % – Sjekk kampanjer