Skip to content
Hjemmeside » Cellulitt » Celleasy Perfect Body Serum – Serum for cellulitter – effekter, anmeldelser, pris, sammensetning

Celleasy Perfect Body Serum – Serum for cellulitter – effekter, anmeldelser, pris, sammensetning

4.9/5 - (35 votes)

Hvordan virker Celleasy Perfect Body Serum? Kan det faktisk hjelpe å bli kvitt cellulitter og gjøre huden vår fastere? Cellulitt eller det såkalte «appelsinskallet» er ikke noe hyggelig og reduserer definitivt benas attraktivitet. Av denne grunn bestemte vi oss for å teste serumet for å se hvilke effekter vi kan oppnå, om det er verdt å bruke det og hva vi i tillegg kan gjøre for huden vår for å gi den et ungdommelig og fast utseende.

Celleasy Perfect Body Serum - cellulit na nogach

Hva er Celleasy perfect body serum og hvordan fungerer det?

Celleasy Perfect Body Serum er et aktuell preparat. Den består av naturlige ingredienser som bidrar til å forbedre hudens utseende ved å redusere fine linjer og rynker, redusere cellulitter, forbedre hudens elastisitet og gjenopprette riktig nivå av hydrering. Dette betyr at du kan merke en forbedring av hudens utseende fra første påføring.

Celleasy Serum virker ved å øke blodsirkulasjonen i huden, noe som bidrar til å eliminere cellulitter og andre ufullkommenheter. Det styrker også bindevevet og stimulerer produksjonen av kollagen, noe som gjør at huden din får et mye fastere utseende. Den ble utviklet med den nyeste medisinske kunnskapen og ingredienser av høy kvalitet. Den passer for alle hudtyper, også sensitiv hud.

Celleasy Perfect Body Serum

Effekter av å bruke Celleasy

Hovedeffekter:

 • Oppstramming av huden: Ingrediensene i serumet bidrar til å gi en jevnere og fastere hud. Dens fleksibilitet er også betydelig forbedret.
 • Redusere forekomsten av strekkmerker: Strekkmerker er forårsaket av strekking av huden, som oppstår under graviditet eller vektøkning. Bruk av dette serumet reduserer dem og gjør dem mindre synlige på kroppsoverflaten.
 • Redusere synligheten av cellulitter: Cellulitt er en tilstand der fettavleiringer samler seg på forskjellige steder på kroppen, og forårsaker groper på overflaten av huden. Serumet bidrar til å redusere disse fettavleiringene ved å krympe dem og forbedre blodsirkulasjonen i disse områdene.

Ytterligere effekter:

 • Huden blir mykere, glattere, stram og skikkelig fuktet
 • Hudtonen er jevnere – Hudtonen jevnes ut
 • Revitalisering av huden
 • Porene blir mindre og mindre synlige
 • Celleregenerering og økt kollagenproduksjon
 • Fettreduksjon

Hvordan bruke Celleasy serum?

Serumet bør brukes på steder hvor cellulitter dukker opp, som oftest er baken og lårene. Operasjonen er ekstremt enkel. Det er nok å påføre en liten mengde av preparatet på huden, og deretter massere det inn med sirkulære bevegelser i ca. 2-3 minutter. Det er også verdt å bruke den «kinesiske boblen» som følger med settet. Hvordan bruke det? Rett før du påfører serumet, påfør en fet krem ​​eller olje på disse områdene og masser med en koppingsmassasje i sirkulære bevegelser. Takket være dette vil effekten av å bruke Celleasy bli enda bedre.

Når er de første effektene av å bruke Celleasy serum?

Å få de første resultatene avhenger av 3 faktorer:

 • regelmessig bruk av produktet
 • individuelle disposisjoner (alder, genetiske faktorer)
 • graden av fremgang av cellulitter

Appelsinskallet skal avta etter noen dager etter behandlingsstart, men som med alle plager er det viktigste regelmessighet og regelmessighet, så vi anbefaler å fortsette behandlingen over lengre tid. Takket være dette vil effekten bli enda bedre, og i tillegg vil risikoen for tilbakefall av cellulitt reduseres betydelig.

Er Celleasy trygt? Bivirkninger

Celleasy - cellulit na nogach

Celeasy Body Serum er laget av naturlige ingredienser som er trygge for huden og ikke forårsaker noen bivirkninger når det brukes som anvist. Produktet er hypoallergent og inneholder ingen skadelige kjemikalier. Den er også egnet for sensitiv hud og forårsaker ikke hudirritasjon eller betennelse.

Kan jeg kombinere serumet med et annet tablettpreparat?

Ja, det er absolutt tillatt og til og med anbefalt. Kombinasjonen med et kosttilskudd kalt Perfect Body Cellulite, som også er ansvarlig for cellulittreduksjon, samt utjevning av huden og fettforbrenning, kan gi gode resultater.

Sammensetning av Celeasy perfekt kroppsserum

Bomullsfrøolje – Rik på umettede fettsyrer som oljefett, palmitinsyre og tokoferoler. Hovedoppgaven i serumet er antioksidantaktivitet, bekjemper frie radikaler og forsinker aldringsprosessen til huden. I tillegg tilfører den fuktighet, næring og toner overhuden.

Sitronekstrakt – Lyser opp misfarging, reduserer skade på kollagen-elastin-strukturen forårsaket av frie radikaler, gjenoppbygger epidermis, har antioksidanter og revitaliserende egenskaper.

Koffein – forhindrer avleiring av fett i det subkutane vevet, tilfører energi, stimulerer lipolyseprosessen, støtter fjerning av giftstoffer ved å forbedre strømmen av lymfe i lymfekarene.

Asiatisk pennywort-ekstrakt – Øker syntesen av kollagen, elastin og hyaluronsyre. Det forbedrer spenningen og hydreringen av epidermis. Den har anti-inflammatoriske egenskaper. Det forbedrer metabolismen av fibroblaster. Den beskytter huden mot cellulitter ved å styrke veggene i blodårene.

Tørket pepperfruktekstrakt – varmer huden takket være capsaicininnholdet. Den er ansvarlig for fettforbrenningen, forbedrer blodsirkulasjonen i huden og strammer den opp.

Celleasy perfect body serum – Anmeldelser, forum

Celleasy Perfect Body Serum er et produkt som kan sies å ha dominert anti-cellulittmarkedet. Positive meninger fra brukere om helse og skjønnhet er mange, og brukerne selv betaler mest oppmerksomhet til produktets hastighet. Her er noen eksempler på tilbakemeldinger på forumet:

Jeg hadde et veldig alvorlig problem med cellulitt på lårene og baken. De var veldig klumpete og grove å ta på. Etter å ha brukt dette produktet i bare 2 uker, la jeg merke til at cellulitter var borte. Teksturen på huden min er så mye jevnere nå, og jeg føler meg så mye bedre enn før! Jeg la også merke til at strekkmerker så smått begynner å forsvinne!
Basia7
Jeg har brukt dette serumet i flere uker og er veldig fornøyd med resultatet. Huden min er mer hydrert og mye glattere enn før. Jeg la også merke til at cellulitten min har avtatt betraktelig og jeg håper den blir enda bedre med tiden. Formelen er lett og trekker raskt inn i huden, slik at du ikke trenger å bekymre deg for fettrester på klærne eller sengetøyet. Jeg liker også veldig godt lukten!
RankSa

Hvor mye koster Celleasy – Prisen på preparatet

Prisen på Celeasy er veldig attraktiv, men den er i stadig endring, så vi gir ikke spesifikke verdier, og vi anbefaler at du sjekker dem personlig ved å klikke på knappen nedenfor. Dette er prisene og kampanjene som tilbys av produsenten, og vi oppfordrer deg til å bruke den offisielle nettsiden. Takket være dette kan vi være sikre på at vi kjøper originalproduktet til de beste prisene. Vi anbefaler også å sjekke tilgjengeligheten til kampanjer da de ofte tilbys og du kan spare mange kampanjer. Noen ganger kan vi få 1 pakke gratis, og ved større kjøp kan vi regne med enda større rabatter.

Hvor kan jeg kjøpe Celleasy perfect body serum?

Som allerede nevnt, er det beste stedet å bestille Celleasy den offisielle nettsiden til produsenten. Vi kan enkelt be om detaljer der ved å bruke kundeserviceskjemaet. Ved kjøp i andre nettbutikker kan vi støte på svindlere som ofte tilbyr erstatninger og vi kan bli veldig skuffet når det kommer til effektene av bruken av dem.


Er det verdt å kjøpe Celleasy perfect body serum? Sammendrag – Ekspertuttalelse

Effekten av Celleasy Perfect Body serum ser ut til å være veldig positiv. Etter min mening er den største fordelen med dette produktet dets overraskende raske virkning og hvordan ingrediensene i serumet intenst påvirker huden vår og støtter den omfattende. På dette tidspunktet vil jeg også legge til, uansett om du bestemmer deg for å kjøpe eller ikke, husk at hvis vi ønsker å bli kvitt cellulitter, hemme aldringsprosessen av huden, forbedre huden på rumpa og lår, forbrenne fett og vi ønsker å oppnå de beste resultatene anbefaler jeg også å starte med fysisk aktivitet. Kombinasjonen av trening og regelmessig bruk av Celleasy kan gi oss spektakulære resultater. Etter min mening, hvis du planlegger å bekjempe cellulitter, bør du vurdere dette produktet. Dette kan akselerere oppnåelsen av målet betraktelig, og de aktive ingrediensene som brukes i serumet vil gi huden essensielle næringsstoffer som er nødvendige for at kroppen skal fungere korrekt.