Skip to content
Faqja kryesore » Venat me variçe

Venat me variçe

Venat me variçe – Si t’i parandaloni dhe trajtoni ato

Arsyet për formimin e variçeve janë të shumta, por siç theksojnë ekspertët, arsyeja kryesore janë sëmundjet gjenetike. Është një gjendje shumë e pakëndshme që zakonisht shfaqet në gjymtyrët e poshtme, duke i bërë këmbët të rëndojnë. Me këtë problem, parandalimi është shumë i rëndësishëm, por nuk mjafton. Për të eliminuar venat me variçe tashmë ekzistuese, duhet të synoni masa efektive që jo vetëm që do të heqin venat me variçe, por edhe do të parandalojnë formimin e të rejave. Njihuni me komentet tona dhe vendosni vetë se cili produkt do të jetë më i përshtatshmi në situatën tuaj.