Skip to content
Faqja kryesore » Flokët

Flokët

Si të kujdeseni në mënyrë efektive për flokët tuaj dhe të parandaloni rënien e flokëve?

Përveç kujdesit të përditshëm të flokëve, duhet t’u ofrojmë atyre përbërësit e nevojshëm që do t’i mbajnë flokët në gjendje optimale. Këta përbërës mund të gjenden në suplementet dietike, por a ndikojnë të gjithë ata pozitivisht në lëkurën e kokës dhe flokët tanë? Tregu është plot me suplemente të këtij lloji, ndaj për të zgjedhur kozmetikën e duhur duhet të bëni një analizë të thellë të përbërjes dhe mënyrës se si funksionon një suplement i caktuar. Në artikujt tanë do të gjeni produkte që ia vlen të rekomandohen, si dhe do të lexoni mendimet e ekspertëve tanë të cilët do të propozojnë një zgjidhje optimale për ju. Kontrolloni se cilat kondicioner, shampo flokësh, maska ​​dhe vajra shqyrtojmë.