Skip to content
Faqja kryesore » Celuliti

Celuliti

Si të luftoni celulitin?

Celuliti është një gjendje që ndikon në pamjen e lëkurës në kofshë, vithe dhe bark. Shkaktohet nga depozitat yndyrore nën lëkurë që shtypin indin lidhor dhe krijojnë një sipërfaqe të pabarabartë. Celuliti nuk është një gjendje mjekësore, por një defekt kozmetik. Ka shumë suplemente dhe kozmetikë që trajtojnë në mënyrë efektive këtë problem. Cilin duhet të zgjidhni? Lexoni opinionet tona për të gjetur produktin më të përshtatshëm për ju për të luftuar “lëvozhgën e portokallit”. Largohuni nga pabarazitë dhe shijoni lëkurën e fortë!