Skip to content
Hjemmeside » Blogg » Seksualitet » Urter for potens og libido – hvilke skal du velge?

Urter for potens og libido – hvilke skal du velge?

Urter for potens og urtete er naturlige gaver som kommer rett fra naturen. Takket være egenskapene deres kan vi forbedre sexlivet vårt. Men har de alle en positiv effekt på helsen vår? Sjekk hvilke urter som er naturlige legemidler for potens og om de er verdt å bruke.

Zioła na potencje i libido

Det kan virke som om med den raske utviklingen av sivilisasjonen, vil naturlige midler og urter bli glemt og erstattet av moderne teknologi. Til vår overraskelse skjer ikke dette! Tradisjonell medisin høres mer og mer. Jeg er fristet til å si at tradisjonell medisin opplever sin andre ungdom! Hvordan ser det ut i de seksuelle sfærene? Vi sjekket hvilke potensurter for menn som er mest populære og hvilke av dem som også passer for kvinner.

Hvilke urter for potens bør du velge?

På spørsmålet: «Hvilke urter er bra for styrken?» – Det finnes ikke noe universelt svar. Hver urt har forskjellige egenskaper og bør velges i henhold til dine behov. Nedenfor er en liste over de mest populære over-the-counter potens urter. Vi kan behandle det som en slags hjemmemedisin for å forbedre styrken.

Ginseng

Żeń-szeń - Zioła na potencje i libido

Ginseng er en av de mest populære potens-urtene. Det har blitt brukt i Øst-Asia i tusenvis av år for å forbedre vitaliteten, behandle forstyrrelser i reproduksjonssystemet og øke libido. I tillegg har ginseng en svært gunstig effekt på å øke mental og fysisk effektivitet av menneskekroppen. En annen fordel med ginsengs egenskaper er stressreduksjon. Som du vet har stress en svært negativ effekt på den generelle seksuelle tilstanden og kan være forbundet med problemer som problemer med å opprettholde eller oppnå ereksjon. Ginseng er en av hovedingrediensene i potensstøttende kosttilskudd, som VigraFast eller SperMax Control.

Maca rot

Korzeń Maca - Zioła na potencje i libido

Maca rot (rotgrønnsak) hjemmehørende i de peruanske Andesfjellene, med en lang historie med bruk av urfolk. Tidlige kulturer verdsatte det for dets gunstige effekter på fruktbarhet og styrke, og i løpet av århundrene siden da har bruken spredt seg over hele verden. Foreløpig er det en ingrediens i nesten alle kosttilskudd som øker seksuell ytelse og libido. Vitenskapelig forskning har vist at macaroten kan øke sædproduksjonen og mobiliteten betydelig, så vel som antallet. Det øker også libido hos både menn og kvinner ved å øke testosteronnivået.

Damians blad

Liść Damiana - Zioła na potencje i libido

Damians blad, også kjent som St. Damiana er en urt med en lang historie med bruk i folkemedisin. Det vitenskapelige navnet på planten er Turnera diffusa og den tilhører familien Passifloraceae. Damians blad har blitt brukt i århundrer for å behandle en rekke plager, inkludert fordøyelsesbesvær og magesmerter. Det har også blitt brukt for å redusere stress og som et afrodisiakum for både menn og kvinner. En annen stor egenskap ved denne planten er dens positive effekt på behandling av impotens. Det er av denne grunn at det er en annen plante som brukes i produksjonen av kosttilskudd som PeniSizeXL og mange flere.

Ginkgo biloba

Miłorząb japoński - Zioła na potencje i libido

Ginkgo biloba er en medisinsk plante som har blitt brukt i tradisjonell kinesisk medisin i tusenvis av år. I vesten brukes det ofte for å forbedre blodsirkulasjonen og dermed forbedre hjernens funksjon. Den kan brukes til å behandle eller forebygge demens og Alzheimers sykdom på grunn av dens antioksidantegenskaper som hjelper kroppen med å fjerne frie radikaler. Ginkgo har vist seg å ha noen fordeler for mannlig seksuell dysfunksjon, men bruken anbefales ikke hvis du tar blodfortynnende eller antidepressiva. Siden gingko bidrar til å forhindre sirkulasjonsproblemer forårsaket av oppbygging av plakk på veggene i arteriene, kan det forhindre hjerteinfarkt og slag.

Steinbit Roten

Korzeń suma - Zioła na potencje i libido

Steinbit Roten er en klatrer som vokser vilt i hele Asia. Roten til denne planten er tykk og har en forsenket, grov struktur, derav navnet: den ser ut som steinbitskinn. Det brukes til å øke styrke og vitalitet hos menn, og dets egenskaper i dette området har vært kjent i tusenvis av år. Sumy-rot øker libido, har en positiv effekt på reguleringen av hormonbalansen, og har en generell styrkende effekt. Sumatro rot er en styrkeurt som inneholder et vell av vitaminer, mineraler og aminosyrer som er verdifulle for menneskekroppen.

Lakris

Lukrecja - Zioła na potencje i libido

Lakris – Denne planten har blitt brukt medisinsk i tusenvis av år, først og fremst som et smaks- og søtningsmiddel i matvarer som godteri og brus. Det brukes også til å behandle astma, magesår, halsbrann, kronisk utmattelsessyndrom, høyt blodtrykk, slitasjegikt og hepatitt. Det viser seg at det også har sin anvendelse ved behandling av potensproblemer. Den består av et høyt innhold av verdifulle mineraler, vitaminer B og E. I tillegg er den en viktig kilde til biotin og lecitin, som spiller en nøkkelrolle i metabolismen.

Sagpalmetto

Palma sabałowa - Zioła na potencje i libido

Sagpalmetto er en plante som hovedsakelig brukes til behandling av urologiske problemer. Dens frukter og røtter brukes til å lage medisiner for plager som urinveier og prostatahelse. Saw Palmetto bidrar til å redusere hyppigheten av vannlating, reduserer ubehag i kjønnsorganet, øker seksuell lyst og forbedrer potensen hos menn.

Bukkehornkløver

Kozieradka - Zioła na potencje i libido

Bukkehornkløver har blitt brukt som en medisinsk urt i tusenvis av år og brukes nå som et urteprodukt for å forbedre seksuell ytelse hos menn og kvinner, øke sædcellene og forbedre bevegeligheten. Andre fordeler som bukkehornkløver kan garantere oss er:

  • Stressreduksjon
  • Heve nivået av libido
  • Styrking og forlengelse av ereksjonen
  • Øker den seksuelle tiltrekningen
  • Øker nivået av testosteron

Tribulus terrestris

Buzdyganek naziemny - Zioła na potencje i libido

Tribulus terrestris har en positiv effekt på styrken, forbedrer blodsirkulasjonen takket være innholdet av kumarin, støtter rask regenerering av muskelfibre etter trening, regulerer hormonbalansen. I tillegg har det en positiv effekt på libido og øker nivået av testosteron i blodet.

Er urter for ereksjon effektive?

Urter som støtter potens er effektive og kan forbedre den generelle seksuelle tilstanden betydelig. De anbefales spesielt for eldre menn fordi de har en stimulerende effekt. Selvfølgelig kan de brukes av menn i alle aldre, selv i ungdomsårene. Imidlertid bør det huskes at dette ikke er medisiner og vi bør behandle dem som en «forsterker» av helsen vår, ikke en form for behandling. Hvis du ønsker å forbedre sexlivet, eliminere erektil dysfunksjon, øke testosteron og libido, er det verdt å teste potenspiller basert på naturlige urter.

Hvorfor er det verdt å bruke urter for potens og libido? Er de trygge?

Naturlige urter for potens og libido stimulerer veldig effektivt seksuell lyst og forbedrer ereksjonen på en trygg måte for kroppen vår. Dette gjøres ved å slappe av blodårene i corpora cavernosa, noe som gir større blodtilførsel til kjønnsorganene. Bruken av urter gir mange fordeler og utgjør ingen trussel mot helsen vår, så det er verdt å bruke dem.