Skip to content
Hjemmeside » Hår » Hvordan kan tabletter hjelpe oss med å forbedre hårets tilstand og vekst?

Hvordan kan tabletter hjelpe oss med å forbedre hårets tilstand og vekst?

Hårtap er helt normalt – hver av oss mister litt hår hver dag og det er relatert til deres vekstfase. Problemet oppstår først når hårtapet blir mye større enn vanlig – vi merker stadig mer hår på børsten eller under vask. Det er mange årsaker til hårtap, som hormonelle problemer, stress eller mangel på ingredienser som biotin, sink eller jern. Mange mennesker, for å støtte hårets tilstand, bestemmer seg for å bruke kosttilskudd, som har til hensikt å berike kostholdet med vitaminer og mineraler for å gi næring til hårsekkene, og dermed stoppe hårtap og stimulere veksten. Hva er og hvordan virker håravfallstilskudd?

tabletki na porost włosów

Hjelper hårpiller?

En vanlig årsak til hårtap er biotinmangel. Det er den ingrediensen som oftest finnes i kosttilskudd som påvirker hårets tilstand. Takket være bruken av ingredienser med bevist effekt på hårforsterkning, sikrer kosttilskuddene forbedring av tilstanden til hår og negler uten ubehagelige bivirkninger. De beste kosttilskuddene har sammensetninger basert på mange ingredienser, takket være hvilke de fungerer omfattende i kampen mot hårtap. Mange prøver å stoppe skallethet med omfattende hårpleie, de bruker dyre sjampoer som finnes på apoteket, rike hårmasker osv. Dette er utvilsomt viktig for veksten av sunt hår, men først er det verdt å fokusere på å ta vare på håret fra innsiden.

Vi anbefaler deg å lese vår rangering: De beste hårvekstpillene

Hva er hårpiller og hvem er de rettet mot?

Hårvekstpiller er vanligvis hårtilskudd som tas av folk som ønsker å stoppe overdreven hårtap og hjelpe veksten av nytt hår. Disse kosttilskuddene inneholder oftest ingredienser som er ment å supplere mangelen på vitaminer i kroppen. Dette er for eksempel ingredienser som:

  • biotin, dvs. vitamin B7
  • Vitamin A
  • vitamin C
  • Vitamin E
  • Vitamin d
  • sink
  • magnesium
  • jern
  • silisium
  • Folsyre

Disse ingrediensene har en anti-hårtap effekt og gir næring til håret og hodebunnen. De forbedrer den generelle tilstanden til hår, hud og negler. Hvis vi velger riktig preparat for hårvekst, vil vi sikre utmerkede resultater.

Er det trygt å bruke?

De beste tablettene for økt hårtap, som allerede nevnt, inneholder bare ingredienser av naturlig opprinnelse. Takket være dette er bruken deres trygg og forårsaker ingen ubehagelige bivirkninger. Du bør imidlertid sørge for at du ikke er allergisk mot noen av ingrediensene i preparatet. Det er også verdt å huske å ikke bruke kosttilskudd under graviditet og amming.

stosowanie tabletek na włosy

Hvor lang tid tar det før tablettene virker?

P-piller for hårtap og forbedring av hårtilstanden trenger litt tid før effekten av bruken er synlig for det blotte øye. Dette er relatert til fasene av hårvekst. I begynnelsen vil vi legge merke til at håret faller mindre og mindre av, takket være styrkingen av hårrøttene. Over tid vil vi merke at vi vokser nye hår, de såkalte. babyhår. Etter 2-3 måneder med tilskudd skal alle effekter av bruk være synlige.

Hvor lenge kan du ta tablettene?

Personer som har opplevd hårtap i lang tid kan ta kosttilskudd for å forbedre tilstanden til håret til de er fornøyd med tilstanden, forutsatt at de bruker ingredienser av naturlig opprinnelse. Noen ganger kan imidlertid hårtap være et tegn på mer alvorlige helseproblemer, da er det verdt å konsultere en lege. Ved hårtap forårsaket av hormonelle endringer kan det også vise seg at du må oppsøke spesialist.