Skip to content
Hjemmeside » Slanking » Hvordan gå ned i vekt fra lårene? Kosthold, trening og effektive metoder

Hvordan gå ned i vekt fra lårene? Kosthold, trening og effektive metoder

Hvis du ønsker å gå ned i vekt fra lårene, må du først finne ut hva som egentlig gjør at det samler seg mer fett i dette området. Takket være slik informasjon vil det være lettere å starte vekttapprosessen, og det vil være mye raskere, mer effektivt og morsommere. Se hva du bør være spesielt oppmerksom på, hvilke øvelser du bør gjøre og hvilke måltider du bør unngå, og du vil helt sikkert nå målet ditt på mye kortere tid.

Jak schudnąć z ud

Hvorfor er kroppsfett på lårene?

Kroppen lagrer fett i lårene til en rekke formål. Det avhenger av alder, kjønn og genetisk avhengighet. Hva er forskjellene mellom slanke, overvektige mennesker og kvinner? Spiller fett samme rolle overalt? Svaret er nei.

Folk som er veldig tynne kan ha tykke lår fordi kroppen lagrer ekstra fett i dette området – det underhudsfettet. Noen steder kan det ta form av «klumper».

Overvektige mennesker kan også samle fett i lårene. I dette tilfellet er overflødig fett subkutant og visceralt av natur. Visceralt fett dannes rundt indre organer og frigjør hormoner som øker risikoen for å utvikle sykdommer som diabetes, hjertesykdom og kreft.

Hos kvinner, når østrogennivået begynner å falle etter overgangsalderen, er det en økt tendens til å samle seg mer fett i lårene og andre steder. I tillegg spiller genetiske egenskaper også en rolle her.

Årsaker til avleiring av fettvev på lårene

 1. Hormonelle endringer
 2. Mangel på muskeltonus
 3. Menstruasjon
 4. Mangel på trening
 5. For mye sukker eller alkoholforbruk
 6. Insulinresistens

Er det vanskelig å gå ned i vekt fra lårene?

Å gå ned i vekt fra lårene er vanskelig, men ikke umulig. Vanskelighetene oppstår fordi fettcellene er mer følsomme for effekten av kroppens hormoner – østrogen, insulin og kortisol – enn andre steder i kroppen. Dette betyr at fettet i disse områdene er vanskeligere å forbrenne og har en tendens til å samle seg over tid hvis du fortsetter å gå opp i vekt.

Det bør også huskes at vekttap i poeng, det vil si bare i en del av kroppen, er praktisk talt umulig. Hvis du bestemmer deg for å trene, til tross for at individuelle muskler er mer involvert, forbrennes kalorier fra hele kroppen, og ikke bare på dette ene stedet. Selvfølgelig vil området rundt disse musklene forbrenne mer fett og utvikle seg mer, men vekttapprosessen foregår i hele kroppen. Av denne grunn er «punkt vekttap» en vanlig myte. Det samme gjelder guidene med tittelen «Hvordan gå ned i vekt fra lårene på 3 dager?». Kjenner du noen som gikk ned i vekt på 3 dager som det var vanskelig å møte? Jeg tror ikke. Derfor er dette en annen myte som ikke er verdt å tro. Å gå ned i vekt er en prosess der regelmessighet og utholdenhet i handlinger er nøkkelen til suksess.

jak schudnąć z ud - dieta i ćwiczenia

De beste øvelsene for å gå ned i vekt fra lårene

 1. Første øvelse er knebøy, en klassisk øvelse for lår og rumpa. Denne øvelsen utføres med bena litt fra hverandre, bøyd i knærne og strake armer. Sett deretter på huk til lårene dine er parallelle med gulvet, og gå deretter tilbake til stående stilling.
 2. Den andre øvelsen er utfall. Stå oppreist, legg hendene på beltet bak deg, og kast deg ut med en fot fremover slik at den bøyes i kneet i en 90-graders vinkel. Gjenta øvelsen, alternerende ben.
 3. Den tredje øvelsen er jump squats, som jobber med hofter, lår og rumpa. For å gjøre denne øvelsen, stå rett opp, bøy knærne litt og hopp opp ved å skyve fra gulvet med tærne, pek rett frem. Når du lander, stå på hele foten, flytt deretter til knebøy i et halvt minutt, og gjenta øvelsen, husk å ikke hvile mellom knebøyene.
 4. Den fjerde øvelsen er å ligge på ryggen med føttene på gulvet og hendene bak hodet; løft overkroppen nesten helt opp fra gulvet, bøy i midjen og hold føttene flatt på gulvet; under denne bevegelsen, kontraher magemusklene så mye som mulig.

Hvordan gå ned i vekt fra lårene – tilskudd

Hvordan fungerer kosttilskudd?

Kosttilskudd virker ved å hjelpe kroppen din med å kvitte seg med giftstoffer og andre uønskede stoffer. De supplerer også essensielle næringsstoffer som kan mangle i ditt vanlige kosthold. Når disse stoffene fjernes fra kroppen, er det lettere å gå ned i vekt fordi fett forbrennes mye raskere. Husk at kosttilskudd ikke er en erstatning for et godt kosthold og treningsprogram. De bør brukes som et tilsetningsstoff, da kan de definitivt øke effektiviteten av handlingene våre. Tilstrekkelig tilskudd kan til og med doble effekten av våre handlinger.

Er kosttilskudd effektive for vekttap i lår? Hvilken skal du velge?

Kosttilskudd kan hjelpe deg å gå ned i vekt i lårene dersom de inneholder ingredienser som stimulerer nedbrytningen av fettceller i lår og sete. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot om ingrediensene som brukes er av naturlig opprinnelse.

Vi har et veldig bredt utvalg av kosttilskudd å velge mellom. Valget avhenger av våre disposisjoner og rett og slett i hvilken form vi ønsker å bruke tilskuddet. Noen foretrekker slankete, andre foretrekker tabletter eller dråper, og atter andre foretrekker å drikke slankekaffe eller en annen cocktail. Nedenfor er forslagene til individuelle kosttilskudd:

Hvordan raskt redusere omkretsen av lårene? Behandlinger

Kliniske behandlinger er en effektiv metode for å gå ned i vekt, men noen ganger kan de ha helsemessige konsekvenser. Prisene på behandlinger er også relativt høye, så det er verdt å vurdere om slike behandlinger er nødvendige. Kanskje det er verdt å bruke en annen metode, for eksempel trening + passende kosttilskudd? Det er vår individuelle beslutning. Nedenfor er de mest populære kliniske behandlingene:

CoolSculpting

CoolSculpting er en ikke-invasiv fettreduksjonsbehandling som bruker en teknologi som kalles kryolipolyse. Legen vil bruke enheten til å fryse og drepe fettcellene i lårene, og etterlate huden og musklene intakte. CoolSculpting er FDA godkjent for å fjerne fett fra magen, sidene og lårene.

Fettsuging

Fettsuging er en invasiv operasjon som fjerner fett fra bestemte områder av kroppen. Under fettsuging vil legen din lage små snitt på låret og sette inn et tynt rør kalt en kanyle inn i fettlaget under huden. Med denne tuben blir overflødig fett sugd ut og lårene konturert.

EMSCULPT

EMSCULPT – en ikke-invasiv metode som bruker høyintensiv elektromagnetisk teknologi for å hjelpe til med å stivne og styrke lårene og baken. Hvordan fungerer det? Mens han ligger på behandlingssengen, får pasienten to muskelkontraksjonspadler som kan bidra til å tone og styrke musklene i overbenet.

Sjokkbølge

Sjokkbølgeterapi er en effektiv og sikker metode for å eliminere cellulitter, strekkmerker og lokale fettavleiringer. Det er en ikke-invasiv prosedyre som ikke krever anestesi. Sjokkbølger er lydbølger med svært høy frekvens. De introduseres i kroppen med en spesiell applikator plassert på huden. Dette forårsaker vevsregenerering og fibrose. Som et resultat blir huden mer elastisk og fast, og overflaten er glatt. Sjokkbølgeteknikken brukes til å behandle cellulitter og gjenopprette hudens fasthet. Det krever ikke sykehusinnleggelse eller lang restitusjonstid.

Hvordan gå ned i vekt fra lårene – hva skal man ikke spise?

Det er mange matvarer du kan unngå hvis du ønsker å gå ned i vekt fra lårene. Hvis du er seriøs med å gå ned i vekt fra denne delen av kroppen din, anbefaler jeg at du følger disse tipsene:

 1. Unngå alle fastfood-måltider. De er en av de verste synderne når det kommer til å innta for mye fett og kalorier. Derfor er det så viktig at du holder deg unna dem så mye som mulig.
 2. Unngå å spise mat som inneholder transfett. Det er en type fett som har vært knyttet til hjertesykdom og fedme. Når du velger mat, sørg for at den kun inneholder naturlig fett, som olivenolje eller smør.
 3. Unngå bearbeidet mat og søte snacks. Denne typen mat er høy i tomme kalorier som ikke hjelper deg å brenne fett i det hele tatt! Velg i stedet komplekse karbohydrater som fullkorn eller brun ris.

Oppsummering av hvilke ingredienser og produkter som bør unngås: blekt brød, hvit ris, pasta, alkoholholdige og kullsyreholdige drikker, sukker og søtsaker, salt, mattilsetningsstoffer og konserveringsmidler, transfett, hydrogenerte oljer og margarin, plantevernmidler og ugressmidler, allergener som hvete og gluten .

Hvordan gå ned i vekt fra lårene? 6 praktiske tips

 1. Hold kroppen riktig hydrert – Ikke la deg påvirke av informasjonen som anbefaler å innta 2 liter vann om dagen. Husk at dette er minimumsdosen. Den riktige mengden vann avhenger av kroppsvekten din, så det er verdt å bruke kalkulatorer som hjelper deg med å velge riktig dose for deg.
 2. Legg til grønnsaker og frukt i kostholdet ditt. Et balansert kosthold er et som inneholder riktig mengde kalorier, men som også gir tilstrekkelig næring til kroppen. Ellers vil den ikke kunne fungere skikkelig
 3. Pass på at du spiser samtidig. Regelmessige måltider er et essensielt element for å gå ned i vekt raskt og effektivt fra låret og andre deler av kroppen. Takket være dette vil stoffskiftet fungere raskere og fettforbrenningen blir mye mer effektiv.
 4. Unngå fet og stekt mat. Mange kostholdseksperter anbefaler at du begynner å redusere fettvev fra lårene her. Sunn mat er viktig, så velg kokt eller bakt mat.
 5. Eliminer sentralstimulerende midler, søtsaker og kullsyreholdige drikker.
 6. Fysisk aktivitet. Regelmessig styrketrening eller intervalltrening, kondisjonstrening kan bare fungere best hvis det gjøres systematisk. Er du nybegynner kan du starte vektreduksjonsprosessen med øvelser som knebøy, sykling, svømming, rask gange. Slik fysisk aktivitet vil ikke bare brenne fett fra lårene, fjerne cellulitter og forme musklene i baken, men også forbedre det generelle utseendet til bena ved å slanke huden. Husk å ikke overdrive med for hyppig trening. I begynnelsen er 3 ganger i uken riktig mengde.