Skip to content
Hjemmeside » Blogg » Ernæring og fysisk aktivitet » Anti-cellulitt massasje – Hvordan utføre og hva er effektene?

Anti-cellulitt massasje – Hvordan utføre og hva er effektene?

Anti-cellulittmassasje er en av de mest effektive metodene for å redusere og eliminere appelsinskall. Denne typen massasje stimulerer ikke bare blodsirkulasjonen, men forbedrer også utseendet til stram hud ved å fjerne oppsamlede fettceller under hudens overflate. Vil du vite hvordan du gjør det? Eller kanskje du bare lurer på hvilke effekter en slik massasje kan gi deg? I denne artikkelen vil du lære hva en anti-cellulittmassasje er, hvordan du gjør det og hvilke fordeler du kan regne med med vanlig massasje.

Masaż antycellulitowy

Hva er anti-cellulittmassasje?

Anti-cellulittmassasje er en kombinasjon av trykk- og stryketeknikker for dype vev for å slappe av og stimulere kroppens lymfesystem, som er ansvarlig for å fjerne lymfe og giftstoffer fra kroppen. Vi masserer alltid i retning lymfeknutene. Varigheten av anti-cellulittmassasjen avhenger av hvor konsentrert behandlingen din er. Hvis du fokuserer på ett bestemt område, vil det sannsynligvis bare ta omtrent 15 minutter. Men hvis du bestemmer deg for å dekke flere områder, kan det ta dobbelt så lang tid eller enda mer!

Anti-cellulittmassasje passer for alle som ønsker å redusere synligheten av cellulitter, uavhengig av alder og kjønn. De kan være spesielt gunstige for personer som sliter med å gå ned i vekt. Dette bidrar til å frigjøre giftstoffer fra fettcellene og gjør dem lettere å fjerne gjennom kroppens naturlige prosesser. Anti-cellulittmassasjer er effektive for å redusere cellulitter ved midlertidig å bryte ned fettavleiringene rundt det berørte området slik at de lettere kan skylles gjennom lymfesystemet. De er også enkle nok til at alle kan gjøre dem på egen hånd hjemme, uten behov for spesiell opplæring eller erfaring!

Hvordan gjøre en anti-cellulitt massasje hjemme?

Hvordan beseire cellulitter med hjemmemedisiner? Massasje er svaret! Det er en veldig enkel prosedyre som kan utføres av hvem som helst av oss og bidrar til å enkelt modellere kroppen. Alt du trenger er 15 til 30 minutter fritid, med våre hender eller et passende instrument. Den passende kosmetikken som vi bruker på huden vil også være nyttig. Det finnes mange preparater på markedet som fokuserer på eliminering av cellulitter, for eksempel «Celleasy», som også kommer med en massasjeboble i gummi. Preparatet inneholder aktive ingredienser som, kombinert med massasjen, trenger dypere inn og støtter rask eliminering av cellulitter. Massasje bør utføres i en rett linje mot lymfeknutene. Det er verdt å kombinere bruken av serumet med et oralt supplement. Du bør også vite hva som er kontraindikasjonene for massasje og være forsiktig i tilfelle alvorlige problemer med blodsirkulasjonen eller tilstedeværelsen av åreknuter.


Typer anti-cellulittmassasje

Det finnes mange forskjellige typer anti-cellulittmassasje, og de fungerer alle på forskjellige måter. Den mest populære og enkleste er selvfølgelig manuell massasje uten bruk av spesialutstyr. Den bruker kun håndstyrke og passende manuelle teknikker. I hans tilfelle, som under de fleste massasjer, brukes også oljer som fukter huden.

Kinesisk koppmassasje er også veldig populært og mer villig utført hjemme. Det er en type vakuummassasje utført med bruk av gummibobler. Denne typen massasje stimulerer de dypere lagene i huden og hjelper til med å fjerne giftstoffer.

Lymfedrenasje er en massasjeteknikk utført manuelt eller ved hjelp av en spesiell enhet, den forbedrer blod- og lymfesirkulasjonen, eliminerer plakk og hevelse. Vi masserer i retning lymfeknutene, og giftstoffene fjernes av kroppen sammen med urin og svette. Det finnes også effektive behandlinger utført av kvalifiserte personer ved hjelp av spesialiserte apparater. Slike behandlinger inkluderer for eksempel vakuum massasje av bløtvev eller lipomassasje, som utføres med spesielle hoder. Slike massasjer forbedrer lymfesystemets funksjon, reduserer hevelse, forbedrer mikrosirkulasjonen og reduserer vannretensjon.

Anti-cellulitt massasje – effekter som vi kan forvente

Anti-cellulittmassasje er en behandling som kan hjelpe deg å oppnå et bedre og mer ungdommelig utseende. Det vil også forbedre din generelle helse ved å øke sirkulasjonen og lymfestrømmen, noe som bidrar til å fjerne giftstoffer fra kroppen din. Mange mennesker som har hatt nytte av anti-cellulittmassasje opplever at blodstrømmen deres har forbedret seg betydelig, noe som kan føre til bedre venefunksjon og mindre hevelse. Du vil også oppdage at lymfesystemet fungerer mer effektivt og kan tappe flere giftstoffer fra kroppen din. Dette bidrar til å forhindre dannelsen av cellulitt, samt forhindrer at den kommer tilbake når den er eliminert.

Kort sagt, anti-cellulitt massasje:

  • reduserer risikoen for cellulitter
  • forbedrer blod- og lymfesirkulasjonen, eliminerer lymfatisk stase
  • garanterer at lymfeknutene dine fungerer som de skal

Tilbehør for anti-cellulittmassasje – Kinesisk boble mot cellulitt

Kinesisk boble er et flott tilbehør som er verdt å bruke når du utfører en massasje mot cellulitter. Det bidrar til å redusere synligheten av cellulitter og gir deg mer kontroll under behandlingen. Det hjelper også å slappe av musklene i midjen, lårene og hoftene. Den kinesiske koppen har blitt brukt i århundrer som en måte å lindre smerte og muskelspenninger. Denne typen massasje er også kjent som akupressur eller shiatsu. Den kinesiske koppen fungerer ved å legge press på bestemte punkter i kroppen din, noe som vil hjelpe til med å slappe av anspente muskler og øke blodstrømmen til disse områdene. Den er laget av materialer av høy kvalitet, takket være at den er slitesterk, og samtidig myk nok til at massasjen er enkel og behagelig. De er oftest laget av plast eller gummi og kommer i forskjellige størrelser avhengig av hvilket område du vil bruke dem på. Når du bruker dette verktøyet, pass på at det ikke utøver for mye trykk på noe tidspunkt, da dette kan føre til blåmerker eller skade på epidermis.